És kijött az általam egyik legjobban várt szeptemberi comeback, rögtön a hónap elején.
Red Velvet - Dumb Dumb
Fú... miután megnéztem először, rögtön ez jött le: What did I just watch??? What did I just hear??? ._. Nehezen marad meg a fejemben, de határozottan érdekes dal és klip. Tetszik ez a hip-hoposabb hangzás és style. Hasonlít nekem az SNSD I Got a Boy dalához, az is hasonlóan nehezen megjegyezhető volt, és szintén hip-hopos stílusú. Hallok egy kis Ariana Grande, Jessie J, Nicki Minaj Bang Bang hangzást is. Én se tudom hogy jöhet össze a kettő, de összejön. Összességében szerintem nem jobb az Ice Cream Cakenél, de tetszenek a csapatnak az ilyen weird dalai és koncepciói.
Az albumot még nem volt szerencsém végighallgatni, csak gyorsan végignyálazni, az alapján pedig a Huff n Puff jön be a leginkább.
K-pop rajongók topikja
2015. szeptember 10. 01:30
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Idézet (sophiej @ 2015.09.07. 15:04)
MONSTA X comeback. Hát, amennyire imádtam a Trepasst (még mostanában is rengeteget hallgatom), ez a title track annyira lett felejthető számomra. Jól kezdődött, de aztán hiába vártam nem volt jött az a plusz, amire a debütáló daluk után számítottam. Ha nem tudnám, hogy tudnak ők ennél sokkal jobbat is, bele se hallgattam volna a mini albumba. Nekem arról a HERO és a Gone Bad sokkal inkább nyerte el a tetszésemet, de persze kinek a pap, kinek a papné.
Igen, amúgy durva, hogy a Hero jobb, mint a Rush!! :'DDD Én tudom, miért pont a Rush lett a főcím: mert Giriboy írta nekik, plain and simple. XDDDD Csak Giriboynak ez most nem annyira jött össze sajna.
Fuck you, Jooyoung, a gyönyörű hangoddal.
Hátborzongató, hogy mennyire érzéki a srác hangja :'DDD De bevallom, meglepődtem ezen a visszatérésen, eddig nem ilyesmi számai voltak, sokkal lassabbak és kimértebbek többnyire
Meg van új G.Soul is, meglepően hamar o_o Nem tudom eldönteni, mennyire tetszik. :'DDDD Más, mint amiket eddig csinált, diszkósabb, és nagyon mozog rá a lábam, de annyira mégsem fog meg, és ez egy fura kontraszt, amit még nem igazán tapasztaltam eddig...
1 felhasználónak tetszik:
exoverdose
2015. szeptember 10. 21:07
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Mélységesen csalódtam. KangNam-ot az MIB debütálása óta imádom, úgy unblock a megjelenése, és a hangja miatt. A 'Say My Name'-t akárhányszor hallgatom, mélyen megérint, és képtelen vagyok lekapcsolni. De... de ez valami... nem tudom. SanE egyébként sem a kedvencem (hozzá tehetném, hogy nem is ismerem igazán, de az AlphaBat - Black Suit-ját is lehúzta... véleményem szerint...), de ez nekem nem tetszik. KangNam ezzel a szőke hajjal Ren-re hajaz, nekem a barna jobban bejött... és maga a dal, a klip... valami... borzalom. Oké, cuki meg minden. De... ez kimeríti a fogalomtáramat... pedig annyira vártam már egy comeback-et tőle, erre... áhh...
2015. szeptember 11. 08:09
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Idézet (Angel @ 2015.09.10. 21:07)
SanE egyébként sem a kedvencem (hozzá tehetném, hogy nem is ismerem igazán, de az AlphaBat - Black Suit-ját is lehúzta... véleményem szerint...)
Elképzeltem, hogy pont San E húzza le a rém gagyi AlphaBat banda produkcióját, és felröhögtem!! XDDD Aztán rákerestem Youtube-on, mert gőzöm sem volt, milyen számról van szó, és láttam, hogy az előadó neve.... Rphabet. :'D (Szerintem egyébként fantasztikus benne San E as always.)
Amúgy én nem nagyon követem Kangnamot, de emlékszem, hogy már az Unpretty Rapszarban (szándékos az elírás) is szőke volt, az meg már elég rég volt. :'DDD
Cuki lett a szám amúgy, párszor meghallgatható.
exoverdose
2015. szeptember 14. 16:51
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Super Junior Magic-comeback Treaser
Képek itt
Looks really great, bár elvileg a fura, óvodásszintű [lejjebb csatolt] paint-kép lesz az albumborító [nem magyarázom, hogy kiakadtam az SMre]
Négy új szám lesz rajta [nem értettem pontosan hogy, de biztos király lesz] és itt az MV Treasere
Képek itt
Looks really great, bár elvileg a fura, óvodásszintű [lejjebb csatolt] paint-kép lesz az albumborító [nem magyarázom, hogy kiakadtam az SMre]
Négy új szám lesz rajta [nem értettem pontosan hogy, de biztos király lesz] és itt az MV Treasere
Betti90
2015. szeptember 14. 17:50
iKON debut. Csak megéltük ezt is.
2015. szeptember 16. 17:25
Erre mondják, hogy türelem rózsát terem. Roh Ji Hoon ma végre hivatalosan is visszatért és azt hiszem nekem idényre megvan a legcsodálatosabb klip és dal.
2015. szeptember 19. 18:12
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Esetleg aki még nem hallott róluk...
Szerintem ígéretesek.
Szerintem ígéretesek.
2015. szeptember 21. 18:45
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
En ugy hallotam hogy cigizik
2015. szeptember 21. 19:57
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Idézet (MRS.Biiersack..jacky @ 2015.09.21. 18:45)
En ugy hallotam hogy cigizik 
Ki?
exoverdose
2015. szeptember 30. 22:24
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
2015. október 01. 22:21
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Egy SuJu - Magic MV (csak mert még senki nem rakta ki) és én imádom
Aztán egy GOT7 comeback, amiről nem is hallottam
de ettől függetlenül fantasztikus lett
S a BtoB comeback-el 12-én éjfélkor. Kíváncsi vagyok, az album borító picit hajaz a VIXX - Boys Record-jára...
Aztán egy GOT7 comeback, amiről nem is hallottam
S a BtoB comeback-el 12-én éjfélkor. Kíváncsi vagyok, az album borító picit hajaz a VIXX - Boys Record-jára...
exoverdose
2015. október 05. 21:55
Nem tudom ki mennyire szerette/szereti a C-Clown-t, de a mai nap a Yedang kiadott egy közleményt, melyben közölték, hogy a csapat hivatalosan is feloszlott...
2015. október 10. 17:26
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (GomNaNa @ 2015.10.05. 21:55)
Nem tudom ki mennyire szerette/szereti a C-Clown-t, de a mai nap a Yedang kiadott egy közleményt, melyben közölték, hogy a csapat hivatalosan is feloszlott... 
engem hidegzuhanyként ért a hír...tumblr-n láttam és mivel nem az első nyelvem az angol, először azt hittem, valami félreolvastam meg nem igazán akartam hinni a szememnek...én imádom/tam őket, a tagok egytől-egyig aranyosak és barátságosak, a számaik pedig nagyon-nagyon jók, különösen az MV-sek.
2015. október 21. 11:29
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Idézet (GomNaNa @ 2015.10.05. 21:55)
Nem mondom, hogy nem szerettem őket, de sajnálom, hogy feloszlottak.
On: Xia két klippel is megajándékozott minket... azt hiszem szerelmes vagyok
2015. november 01. 21:10
|
|
Proxy93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 242400 offline
|
Idézet (johanna92 @ 2015.02.12. 00:24)
Vége a No Mercynek, a végső felállás:
Wonho
Jooheon
Shownu
Kihyun
Hyungwon
Minhyuk
I.M
Ergo #Gun kiesett, rohadjanak meg.
Ami azért rohadtul fura, tekintve hogy közönségszavazás volt és ELVILEG ő lenne az egyik legnépszerűbb. Érdekes, de tényleg. De akkor már valaki legyen szíves magyarázza már meg nekem, hogy hol található a tehetség Hyungwonban, mert én nem tudtam felfedezni. :'DDD Minhyuktól meg Wonhotól sem dobtam el az agyam egyáltalán, de Hyungwonban tényleg nagyítóval sem találom a tehetséget. XDDD (És akkor már azt is mondja meg valaki, hogy ő miért számít különösen jóképűnek.) Szóval ja, inkább legyen a csapatban három visual, mint három jó rapper, ugye? Nevetséges, ahogy az is ocsmány húzás volt, hogy I.M-et behozták a nyolcadik részben és sikeresen debütált... (Mondjuk I.M-et nem hibáztatom, de Gunt nézve attól még ez nagyon ronda volt. Gondolom arra jó volt, hogy Mino unokatesójaként hozza a veszettsok nézettséget, de a debütre már nem. Pfff.)
És az együttes neve Monsta X lesz. MONSTA X.
...Nembíromkész
Wonho
Jooheon
Shownu
Kihyun
Hyungwon
Minhyuk
I.M
Ergo #Gun kiesett, rohadjanak meg.
És az együttes neve Monsta X lesz. MONSTA X.
...Nembíromkész
Az ilyen műsorok általában meg vannak rendezve. Számtalan olyan csapat van, ahol vannak tagok, akiket elnyomnak. Vannak akik alig énekelnek, mert inkább a tánctudásuk vagy a jóképűségük miatt tartoznak bele a csapatba. Vagyis én így figyeltem eddig meg. A Monsta X nekem a mostani nagy kedvencem. Szerintem mindegyikük tehetséges. Wonho a leghelyesebb véleményem szerint, viszont a hangja is jó, bárcsak hallanám egyszer, hogy csak ő énekel. Neki inkább az a rekedt hangja fogott meg, olyan férfias. Néha sikerült elcsípnem a Mercyben. Minhyuk..hát igen. Neki is van hangja, de szerintem ő inkább a vicces fiú szerepét tölti be. Ami Hyungwont illeti... Neki a hangját annyira nem hallottam még. Én sem tartom annyira helyesnek, inkább aranyosnak. Viszont a tánctudása nagyon jó.
2015. november 02. 01:01
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Idézet (Proxy93 @ 2015.11.01. 21:10)
Az ilyen műsorok általában meg vannak rendezve. Számtalan olyan csapat van, ahol vannak tagok, akiket elnyomnak. Vannak akik alig énekelnek, mert inkább a tánctudásuk vagy a jóképűségük miatt tartoznak bele a csapatba. Vagyis én így figyeltem eddig meg. A Monsta X nekem a mostani nagy kedvencem. Szerintem mindegyikük tehetséges. Wonho a leghelyesebb véleményem szerint, viszont a hangja is jó, bárcsak hallanám egyszer, hogy csak ő énekel. Neki inkább az a rekedt hangja fogott meg, olyan férfias. Néha sikerült elcsípnem a Mercyben. Minhyuk..hát igen. Neki is van hangja, de szerintem ő inkább a vicces fiú szerepét tölti be. Ami Hyungwont illeti... Neki a hangját annyira nem hallottam még. Én sem tartom annyira helyesnek, inkább aranyosnak. Viszont a tánctudása nagyon jó.
Haha, hogy visszaolvastad a topikot!
Ezeket, amiket leírtál a megrendezett műsorokról meg a csapatok alapvető felépítéséről (elnyomott tagok, csapatfelállás, ki miért van benne az együttesben) én is tudom, abszolút így van, de attól még szoktam miattuk panaszkodni, mert rrrrémületesen idegesítenek, a Monsta X-nél meg aztán főképpen, mert én ezt a felállást így a No Mercy után több, mint fél évvel sem tudom értelmezni. ^^" (Meg a nevüket sem hevertem még ki. :'D) Illetve értelmezni tudom, mert pénz szempontjából zseniálisan tették őket össze, sok rajongó beléjük tud így esni, mert cukik / aranyosak / jól táncolnak / stb, de zeneileg számomra még az átlag idolbandánál is jobban sántít a Monsta X, és azért szerintem egy együttesnél mégiscsak a zene lenne a lényeg, még ha idolokról is van szó, akiknél a minél szélesebb rétegeknek való eladhatóság a fő szempont; én személy szerint nem tudok azért szeretni egy együttesben valakit, mert jól táncol vagy mert jóképű. ^^" Valszeg ezért nem tudtam még mindig megszeretni őket, igazából Jooheon, I.M meg Kihyun érdekel csak közülük, meg #Gun érdekelt volna még, ha nem ejtik ki ugyebár. :'DDD De szerintem akinek tényleg látványos énekhangja van a Monsta X-ben, az Kihyun, az a gyerek még a No Mercyben elvarázsolt, mikor előadta a Hyeyát. A többi énekesük hangja abszolút kiegészítő vokál érzetű számomra, nem tudtak még megfogni, remélem fejlődnek még sokat. :/
Persze ez csak az én véleményem, mindenkinek más tetszik és más az ízlése.
Ejj, de rég írtam ebbe a topikba, amúgy ez az úr az egyik új kedvencem. X'DDD
exoverdose
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.