K-pop rajongók topikja
2015. július 19. 17:54
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
2015. július 25. 10:31
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Annyi comeback volt mostanság...
Itt van a Super Junior Devil-je... iszonyat jó lett, és akárhányszor meghallom én is tapsolgatok, meg énekelek és rázom a fejemet minden ok nélkül
Egy GOT7 comeback: a klip nagyon aranyos, a dal is iszonyat jó lett ^^. Bár a rég Girls Girls Girls-ös GOT7 nagyon hiányzik...
BtoB - It's Okay - sírva fakadtam, mikor hallgattam. Egyszerűen fenomenális lett, és ha rossz kedvem van, mindig segít ♥ (a dance verzió jobban tetszik
)
AOA comeback: ahhoz képest, hogy a többi számuk nem igazán a kedvencem, azért ez egész jó lett.
Infinite is comeback-elt. A srácok ismételten fantasztikusat alkottak, és jesus...
Itt van a Super Junior Devil-je... iszonyat jó lett, és akárhányszor meghallom én is tapsolgatok, meg énekelek és rázom a fejemet minden ok nélkül
Egy GOT7 comeback: a klip nagyon aranyos, a dal is iszonyat jó lett ^^. Bár a rég Girls Girls Girls-ös GOT7 nagyon hiányzik...
BtoB - It's Okay - sírva fakadtam, mikor hallgattam. Egyszerűen fenomenális lett, és ha rossz kedvem van, mindig segít ♥ (a dance verzió jobban tetszik
AOA comeback: ahhoz képest, hogy a többi számuk nem igazán a kedvencem, azért ez egész jó lett.
Infinite is comeback-elt. A srácok ismételten fantasztikusat alkottak, és jesus...
1 felhasználónak tetszik:
exoverdose
2015. augusztus 08. 23:02
|
|
M1keúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.18. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 246733 offline
|
Hát nem vagyok rajongó, bár a koreai lányok nagyon érdekes lények... És akiket meg is hallgatok, azok:
2ne1. A többiekkel nem foglalkozom, de a 2ne1 tud olyat is nyújtani, amire azt mondom "Ez igen!"
2ne1. A többiekkel nem foglalkozom, de a 2ne1 tud olyat is nyújtani, amire azt mondom "Ez igen!"
2015. augusztus 10. 00:02
Érkezik Hyun Ah 4. minije. Ez a trailer pedig elég érdekes, főleg a közepétől. Nagyon kíváncsi leszek, hogy ilyen beharangozó után milyen lesz a klip...
2015. augusztus 10. 14:47
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Augusztus két legjobb comebackje nálam:
Elfogultság vagy sem, az év videóklipje sztem. Ha ez nem nyer idén a Maman, akkor egyik klip sem érdemli meg. Hihetetlen vicces, és remek kameramunka, ötletes megoldásokkal.
Külön megilleti a dalt a koreográfiája is, profi munka (legalább el lehet mondani most már szószerint, hogy a tagok repülnek a színpadon
https://www.youtube.com/watch?v=4Onr65H3gJw
A dal maga is kiváló lett, mindig is imádtam a 70-es évek discoját.
A 80-as évek koncepció nagyon tetszik, maga a dal is, a klip pedig hűen tükrözi az adott évtizedet. A dal előadása sajnos nem nagy kunszt, kettő nézése után már meguntam, fel lehetett volna dobni még valamivel. Azért itt egy jobb, ahol a lányok élőben játszanak a hangszereken: https://www.youtube.com/watch?v=jWs-T3PYR5A
Érdekes lesz, hogy ki nyeri e héten a zenei műsorokat. MCD és Inki erősen BB esélyes, viszont a többire van esélye a WG-nek és a SHINee-nak is. A SHINee uralja a fizikális eladásokat, a WG pedig nem teljesít rosszul digitálisan + hajszállal jobb az MV nézettség. Jó lenne, ha mindkét csapat tudna vmicske díjat kaszálni, mert megérdemlik
És nálam az augusztus kb le is zárult. Még talán az SNSD album érdekel, illetve a Lovelyz és Hyuna comebackje. De amúgy lapos lesz a hónap. Fiúcsapatokban már nem is reménykedem, az összes nyári comeback (Infinite, Beast, Suju, Seventeen, BB, Monsta X, B1A4, etc) csalódás volt tőlük számomra. Remélem a szeptember jobb lesz.
Elfogultság vagy sem, az év videóklipje sztem. Ha ez nem nyer idén a Maman, akkor egyik klip sem érdemli meg. Hihetetlen vicces, és remek kameramunka, ötletes megoldásokkal.
Külön megilleti a dalt a koreográfiája is, profi munka (legalább el lehet mondani most már szószerint, hogy a tagok repülnek a színpadon
A dal maga is kiváló lett, mindig is imádtam a 70-es évek discoját.
A 80-as évek koncepció nagyon tetszik, maga a dal is, a klip pedig hűen tükrözi az adott évtizedet. A dal előadása sajnos nem nagy kunszt, kettő nézése után már meguntam, fel lehetett volna dobni még valamivel. Azért itt egy jobb, ahol a lányok élőben játszanak a hangszereken: https://www.youtube.com/watch?v=jWs-T3PYR5A
Érdekes lesz, hogy ki nyeri e héten a zenei műsorokat. MCD és Inki erősen BB esélyes, viszont a többire van esélye a WG-nek és a SHINee-nak is. A SHINee uralja a fizikális eladásokat, a WG pedig nem teljesít rosszul digitálisan + hajszállal jobb az MV nézettség. Jó lenne, ha mindkét csapat tudna vmicske díjat kaszálni, mert megérdemlik
És nálam az augusztus kb le is zárult. Még talán az SNSD album érdekel, illetve a Lovelyz és Hyuna comebackje. De amúgy lapos lesz a hónap. Fiúcsapatokban már nem is reménykedem, az összes nyári comeback (Infinite, Beast, Suju, Seventeen, BB, Monsta X, B1A4, etc) csalódás volt tőlük számomra. Remélem a szeptember jobb lesz.
Angel
2015. augusztus 11. 17:32
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Akkor én is beteszem ami mostanában tetszett koreai zene terén. Az idolok annyira nem boldogítottak mostanában, az új SHINee sem kifejezetten tetszett, meg a B1A4-t is annyira vártam, de az se jön be... .__.
Nekem már asszem ez a nyár dala. :'DDDDDDDDDDD Már nem tudom eldönteni, hogy az eredetit szeretem-e jobban, vagy ezt a remixet. :'DDDD
Meg még a Nicki Minaj Girls is elég közel áll a szívemhez........ XDDDD
Jó volt végre, hogy két hónap után végre kiadták a stúdió verziót is.
Azért remélem, hogy a Daenamhyup formációt sem adták fel a gyermekek, mert ebben a Rock Bottom formációban Marvel J pl nincs benne
https://soundcloud.com/rockbottom-kr/nicki-minaj-girls
De a kedvenc nem suttyós koreai rapszámom jelenleg ez.
Eszméletlenül illik egymáshoz a klip meg a zene, nagyon nekem való, erőteljes chill muzsika.
Meg az új Krémvilla is elég jó lett, ász ez a négyes nagyon.
De azért változatlanul ez a számuk a kedvencem, szavakat se találok, annyira király az egész.
Orgazmikus hangú Crush is visszatért nemrég (ronda szőke lobonccal XD), és ezt nagyon szeretem tőle, de az Oasis miatt egyszer még orcán fogom legyinteni.
Végezetül pedig beteszem azt, ami számomra az idei nyár legéletvidámabb, legjókedvűbb és egyik legkedvesebb dala. ^^ Jay-től már nem várok sokat, mármint hogy többnyire mindig szexszámokat hoz ki, szal már nem is várok tőle igényesebbre, szóval a My Last most kellemes és üdítő meglepetés volt. ^^ És Loco meg Gray közreműködik.
Nekem már asszem ez a nyár dala. :'DDDDDDDDDDD Már nem tudom eldönteni, hogy az eredetit szeretem-e jobban, vagy ezt a remixet. :'DDDD
Meg még a Nicki Minaj Girls is elég közel áll a szívemhez........ XDDDD
https://soundcloud.com/rockbottom-kr/nicki-minaj-girls
De a kedvenc nem suttyós koreai rapszámom jelenleg ez.
Meg az új Krémvilla is elég jó lett, ász ez a négyes nagyon.
De azért változatlanul ez a számuk a kedvencem, szavakat se találok, annyira király az egész.
Orgazmikus hangú Crush is visszatért nemrég (ronda szőke lobonccal XD), és ezt nagyon szeretem tőle, de az Oasis miatt egyszer még orcán fogom legyinteni.
Végezetül pedig beteszem azt, ami számomra az idei nyár legéletvidámabb, legjókedvűbb és egyik legkedvesebb dala. ^^ Jay-től már nem várok sokat, mármint hogy többnyire mindig szexszámokat hoz ki, szal már nem is várok tőle igényesebbre, szóval a My Last most kellemes és üdítő meglepetés volt. ^^ És Loco meg Gray közreműködik.
exoverdose
2015. augusztus 13. 12:59
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Először is: meghaltam. Már úgy 10x... nem tudom megunni...
Másodszor: egy újabb comeback. A YG Family 4 órája tette ki a képet. Sokan egy iKon comeback-re, ill. 2NE1 és WINNER-re gondolnak. Szerintetek?
Másodszor: egy újabb comeback. A YG Family 4 órája tette ki a képet. Sokan egy iKon comeback-re, ill. 2NE1 és WINNER-re gondolnak. Szerintetek?
2015. augusztus 14. 09:33
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Idézet
Másodszor: egy újabb comeback. A YG Family 4 órája tette ki a képet. Sokan egy iKon comeback-re, ill. 2NE1 és WINNER-re gondolnak. Szerintetek? biggrin.gif
Sztem BB album bejelentés szeptemberre. Vagy Ikon. Winner és 2NE1 nem hiszem. Winnernek tavaly volt full albuma, nem létezik, hogy YG-nél vki csak 1 év kihagyással kámbekeljen :_D. 2NE1 meg most nagyon szét van szóródva, nem sok mindent hallani róluk csapat szinten. Esetleg CL nagyon felhypeolt amerikai szóló debütálása lehetne, de szerintem ahhoz még korán van.
Angel
2015. augusztus 15. 17:29
Na én mentem imádkozni, hogy olyan király lesz, mint amilyenre a teaser alapján számítok és nem egy hónap után fog megtetszeni, mint a Party.
2015. augusztus 17. 08:27
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Szavakba önteni sem tudom, mennyire büszke vagyok rájuk
2015. augusztus 17. 19:45
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Idézet (exoverdose @ 2015.08.17. 08:27)
Szavakba önteni sem tudom, mennyire büszke vagyok rájuk
Amióta kijött, egyszerűen képtelen vagyok leállni vele. A hider rázott, amikor először hallottam, és láttam. Gyönyörű
S ha valakit érdekel: JJCC comeback hamarosan
exoverdose
2015. augusztus 18. 11:06
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
|
És kint az első mv. Cuki lett X3. A számot még szoknom kell, az mv előzetesben nagyon tetszett, de teljesbe kicsit alulmúlta a várakozásaimat. Szal várok, hogy megszokjam.
Viszont ez nagyon tetszik az album első feléről X3
Illetve a cutie sm rookiesok bemutattak egy saját számot a hétvégi sm rookies preshowban. Nekem nagyon, de nagyon tetszik X3. Remélem rajta lesz majd a debüt albumukon.
https://www.facebook.com/1628992434011826/videos/vb.1628992434011826/1645173015727101
Viszont ez nagyon tetszik az album első feléről X3
Illetve a cutie sm rookiesok bemutattak egy saját számot a hétvégi sm rookies preshowban. Nekem nagyon, de nagyon tetszik X3. Remélem rajta lesz majd a debüt albumukon.
https://www.facebook.com/1628992434011826/videos/vb.1628992434011826/1645173015727101
2015. augusztus 18. 20:48
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
|
Idézet (sophiej @ 2015.08.18. 17:05)
Ne az a beszéd!!
A szám tetszik, a klip is, bár elneveztem aranyfuxos kocsis szürkének XD. Bár eléggé hiányzik Yoona a dalból. Hová lett? Egy szóló sora sincs a dalban. Tudom én, hogy nem a legerősebb vokál, de teljesen kihagyni egy dalból?
Betti90
2015. augusztus 28. 10:04
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Ncskcsk @ 2015.08.18. 20:48)
A szám tetszik, a klip is, bár elneveztem aranyfuxos kocsis szürkének XD. Bár eléggé hiányzik Yoona a dalból. Hová lett? Egy szóló sora sincs a dalban. Tudom én, hogy nem a legerősebb vokál, de teljesen kihagyni egy dalból? 
Teljesen egyetértek veled. Én is pont ezt kerestem Yoonát a dalban... Nem értem, pedig a Catch Me If U Can-ben legalább egész sorokat kapott és milyen jól szólt a hangja és milyen jó dal lett. Tudom én h a főénekesek Taeyeon, Seohyun meg Tiffany, de azért a többieknek is kellene érvényesülni....
2015. szeptember 07. 14:04
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
|
Várható szeptemberi visszatérések:
A szeptemberi comebackek nagyon nehezen indulnak be, a nagy nevek nem mernek jönni az Infinity Challenge és Show me the Money dalok miatt, amelyek hetek óta uralják a digitális listákat. Azért szeptember második-harmadik hetétől úgy látszik csak összekapja magát pár csapat, és megpróbál az élre törni.
Közülük várom a Lovelyzt, Red Velvetet, Seventeent, CN Bluet (eddig egy daluk se jött be igazán, de azért bizakodó vagyok a mostani koncepció miatt), illetve ma jött ki az új JYP csapat, a Day6 debüt száma, a Congratulations. Tetszik a bandás hangzás, bár őket is sajnálom, hogy a zenei műsorokban csak imitálni tudják majd a hangszereken való játszást. A dal lehetne jobb is, de kezdetnek határozottan nem rossz, és az előzetesek alapján a mini is tartogat pár kincset.
Ráadásul engem már az is irritál, hogy a TTS viszi el a sima SNSD dalok 60-70%-át is... ott a TTS alcsapat, az csak az övék, legalább az SNSD dalokban lehetne fairebb a sorfelosztás. Ott van Sunny, a 4. tagja a vokál linenak, és hiába nem sorolják Sooyoungot oda, azért ő is oda tudja tenni magát. Yuri és Hyoyeon se rossz, személyes észrevételeim szerint igaz, hogy Yoona talán a leggyengébb közülük, de pl simán elvihette volna Sooyoung rap részét, Sooyoung pedig vihette volna Tiffany egyik 3746832764. sorát.
A szeptemberi comebackek nagyon nehezen indulnak be, a nagy nevek nem mernek jönni az Infinity Challenge és Show me the Money dalok miatt, amelyek hetek óta uralják a digitális listákat. Azért szeptember második-harmadik hetétől úgy látszik csak összekapja magát pár csapat, és megpróbál az élre törni.
Közülük várom a Lovelyzt, Red Velvetet, Seventeent, CN Bluet (eddig egy daluk se jött be igazán, de azért bizakodó vagyok a mostani koncepció miatt), illetve ma jött ki az új JYP csapat, a Day6 debüt száma, a Congratulations. Tetszik a bandás hangzás, bár őket is sajnálom, hogy a zenei műsorokban csak imitálni tudják majd a hangszereken való játszást. A dal lehetne jobb is, de kezdetnek határozottan nem rossz, és az előzetesek alapján a mini is tartogat pár kincset.
Idézet (Betti90 @ 2015.08.28. 10:04)
Teljesen egyetértek veled. Én is pont ezt kerestem Yoonát a dalban... Nem értem, pedig a Catch Me If U Can-ben legalább egész sorokat kapott és milyen jól szólt a hangja és milyen jó dal lett. Tudom én h a főénekesek Taeyeon, Seohyun meg Tiffany, de azért a többieknek is kellene érvényesülni....
Ráadásul engem már az is irritál, hogy a TTS viszi el a sima SNSD dalok 60-70%-át is... ott a TTS alcsapat, az csak az övék, legalább az SNSD dalokban lehetne fairebb a sorfelosztás. Ott van Sunny, a 4. tagja a vokál linenak, és hiába nem sorolják Sooyoungot oda, azért ő is oda tudja tenni magát. Yuri és Hyoyeon se rossz, személyes észrevételeim szerint igaz, hogy Yoona talán a leggyengébb közülük, de pl simán elvihette volna Sooyoung rap részét, Sooyoung pedig vihette volna Tiffany egyik 3746832764. sorát.
2015. szeptember 07. 15:04
MONSTA X comeback. Hát, amennyire imádtam a Trepasst (még mostanában is rengeteget hallgatom), ez a title track annyira lett felejthető számomra. Jól kezdődött, de aztán hiába vártam nem volt jött az a plusz, amire a debütáló daluk után számítottam. Ha nem tudnám, hogy tudnak ők ennél sokkal jobbat is, bele se hallgattam volna a mini albumba. Nekem arról a HERO és a Gone Bad sokkal inkább nyerte el a tetszésemet, de persze kinek a pap, kinek a papné.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.