Jó lenne, ha végre ide is jönnének egyre többen.
K-pop rajongók topikja
2015. január 18. 21:33
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
http://www.soundofjapan.hu/block-b-koncert-szavazas/
2015. január 20. 22:32
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Idézet (SzimónaDrága @ 2015.01.18. 21:33)
http://www.soundofjapan.hu/block-b-koncert-szavazas/
2015. január 21. 12:52
A Davichi-s lányok újra egy csodálatosan szép dalt adtak ki. Az pedig hatalmas megtiszteltetés, hogy a dalhoz itt készítettek klipet. Bevallom nem gondoltam volna, hogy a klip összes jelenetét itt veszik fel, de az egyik szemem emiatt a gyönyörű dal miatt lett könnyes a másik pedig a kliptől.
2015. január 21. 19:59
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet (GomNaNa @ 2015.01.21. 12:52)
A Davichi-s lányok újra egy csodálatosan szép dalt adtak ki. Az pedig hatalmas megtiszteltetés, hogy a dalhoz itt készítettek klipet. Bevallom nem gondoltam volna, hogy a klip összes jelenetét itt veszik fel, de az egyik szemem emiatt a gyönyörű dal miatt lett könnyes a másik pedig a kliptől.
Tényleg gyönyörű lett a dal is és a klipp is! És még Szentendrén, a szülővárosomban is voltak
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2015. január 25. 14:42
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Ettől menten felröppenek a levegőbe szárnyak nélkül is
Gyönyörű hang, csupa lélek szám. ^^
Az album többi száma között is sok kedvencet találtam, totál más stílus, mint amit megszoktam a koreai zenéktől, és ez tetszik.
Coming Home (erre nagyon elegánsan tudnék partizni)
Excuses (erről régi Led Zeppelin dalok ugranak be)
Once More
Az album többi száma között is sok kedvencet találtam, totál más stílus, mint amit megszoktam a koreai zenéktől, és ez tetszik.
Coming Home (erre nagyon elegánsan tudnék partizni)
Excuses (erről régi Led Zeppelin dalok ugranak be)
Once More
2015. január 25. 19:52
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
https://docs.google.com/forms/d/1FwZUdGP7xvCwzgGh7bS0sWdbHIREBZzZwqKP7eVvzYg/viewform?c=0&w=1
Szeretném megosztani, hogy itt is mindenkihez eljusson. Töltsük ki minél többen!
Szeretném megosztani, hogy itt is mindenkihez eljusson. Töltsük ki minél többen!
2015. január 27. 15:52
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
csak cover album, de már is be vagyok zsongva tőle
http://www.sbs.com.au/popasia/blog/2015/01/27/vixx-comeback-new-covers-album-next-month
http://www.sbs.com.au/popasia/blog/2015/01/27/vixx-comeback-new-covers-album-next-month
2015. február 02. 08:01
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Hanhae szóló, kellemesen laza, idegnyugtató partis-szerelmes nóta. De ha nem olvasom a klip nézése közben a feliratot, azt hittem volna, hogy azt éneklik, hogy "fuck so me baby", aminek semmi értelme, de tényleg így hangzik :'DDDD
Aztán itt van ez a Tey nevű úr, aki a Mr.Mr-ben van benne, és most szólókarrierbe kezdett (és akinek anyukám szerint egyiptomi hangzású a művészneve XD)... Igazából meglepett ez a szólódebüt, észrevételem szerint a Mr.Mr nem valami híres együttes, legalábbis nem úgy látom, hogy szárnyalna a karrierjük, szóval ennek fényében szólóztatni az egyik tagot szerintem kicsit kockázatos vállalkozás, de úgy látszik, a cége lát benne valamit (és próbálnak neki ezzel valami nagyon rosszfiús image-et kerekíteni XD). A szám tipikusan az a fajta, amiről nem hinném elsőre, hogy a fülembe mászik. Meghallgattam, gondoltam, hogy oké, egész jó, de annyira azért nem, hogy én ezt itt halomra hallgassam, aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy az üvölt a hangfalamból, hogy "I'm so dangerous, dangerous, dangerous"... D: A klipről annyit, hogy a Youtube kommentelők egy része Jaejoongot és Taemint látja bele a koncepcióba (azért van benne valami), és egyéni véleményem, hogy igazán magán hagyhatta volna a pólóját.
És végére hagytam (számomra) a legjobbat... Újabb Zion.T és Crush kollab avavctbvhcevmlbvbmápőmnbvevhbuzk. Tudom már, mi hiányzott nagyon nekem az utóbbi időben. Tőlük valami új. Imáim meghallgattattak. Fangörcsben áll a gyomrom, és gyönyörködik a fülem a zenében és a szemem a klipben.
Aztán itt van ez a Tey nevű úr, aki a Mr.Mr-ben van benne, és most szólókarrierbe kezdett (és akinek anyukám szerint egyiptomi hangzású a művészneve XD)... Igazából meglepett ez a szólódebüt, észrevételem szerint a Mr.Mr nem valami híres együttes, legalábbis nem úgy látom, hogy szárnyalna a karrierjük, szóval ennek fényében szólóztatni az egyik tagot szerintem kicsit kockázatos vállalkozás, de úgy látszik, a cége lát benne valamit (és próbálnak neki ezzel valami nagyon rosszfiús image-et kerekíteni XD). A szám tipikusan az a fajta, amiről nem hinném elsőre, hogy a fülembe mászik. Meghallgattam, gondoltam, hogy oké, egész jó, de annyira azért nem, hogy én ezt itt halomra hallgassam, aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy az üvölt a hangfalamból, hogy "I'm so dangerous, dangerous, dangerous"... D: A klipről annyit, hogy a Youtube kommentelők egy része Jaejoongot és Taemint látja bele a koncepcióba (azért van benne valami), és egyéni véleményem, hogy igazán magán hagyhatta volna a pólóját.
És végére hagytam (számomra) a legjobbat... Újabb Zion.T és Crush kollab avavctbvhcevmlbvbmápőmnbvevhbuzk. Tudom már, mi hiányzott nagyon nekem az utóbbi időben. Tőlük valami új. Imáim meghallgattattak. Fangörcsben áll a gyomrom, és gyönyörködik a fülem a zenében és a szemem a klipben.
2015. február 05. 14:49
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Giriboy, Mad Clown és Jooyoung feauring I.M, Seokwon, Wonho, Jooheon és Kihyun a No Mercyből. Szóval ja, ezt a fordulót a Team Giriboy nyerte, bár még ki se tették Youtube-ra az új részt.
(Azért én kíváncsi vagyok arra is, hogy Nochangék mit alkottak, Nochang munkásságát én nagyon bírom személy szerint.)
Na szóval a számot Giriboy írta (saját elmondása szerint "fucking amazing", "fucking cool" és "fucking fun" a dal) és finoman szólva is *sípsíp*jó az egész. De az egész fiúbandányi featuring ellenére nálam Giriboy meg Mad Clown része vitte el a pálmát
(Jooheon részéről valami jóval elsöprőbbre számítottam, de a legjobban a sisakjáról fityegő gigantikus árcédula maradt itt meg bennem vele kapcsolatban)
*összegörnyedve fangörcsöl*
De attól függetlenül, hogy I.M milyen jól teljesített ebben a számban, én még mindig #Gunt akarom Jooheon mellé a másik rappernek.
Na szóval a számot Giriboy írta (saját elmondása szerint "fucking amazing", "fucking cool" és "fucking fun" a dal) és finoman szólva is *sípsíp*jó az egész. De az egész fiúbandányi featuring ellenére nálam Giriboy meg Mad Clown része vitte el a pálmát
*összegörnyedve fangörcsöl*
De attól függetlenül, hogy I.M milyen jól teljesített ebben a számban, én még mindig #Gunt akarom Jooheon mellé a másik rappernek.
SzimónaDrága
2015. február 05. 19:24
|
|
|
Idézet
Kedves BTS Rajongó,
Köszönjük, hogy kitöltötted a „Magyar K-popper felmérés 2015” című kérdőívünket.
Bejelölted a BTS csapatát, mint olyan előadót, akinek eljönnél a koncertjére.
Csapatunk azon dolgozik, hogy ez a koncert megvalósulhasson Magyarországon.
Erre a MyMusicTaste oldala kínálja az egyik lehetőséget.
Ezen az oldalon a rajongók képviselhetik hazájukat a K-Pop világtérképen így az előadók és a menedzsmentjük tisztább képet kaphatnak arról, hova érdemes elmenniük koncertezni.
Csatlakozz kampányunkhoz, melyben mi segítséget nyújtunk ehhez a szavazáshoz lépésről lépésre!
BTS MyMusicTaste kampány: https://www.facebook.com/events/411959772295013
Köszönjük, hogy kitöltötted a „Magyar K-popper felmérés 2015” című kérdőívünket.
Bejelölted a BTS csapatát, mint olyan előadót, akinek eljönnél a koncertjére.
Csapatunk azon dolgozik, hogy ez a koncert megvalósulhasson Magyarországon.
Erre a MyMusicTaste oldala kínálja az egyik lehetőséget.
Ezen az oldalon a rajongók képviselhetik hazájukat a K-Pop világtérképen így az előadók és a menedzsmentjük tisztább képet kaphatnak arról, hova érdemes elmenniük koncertezni.
Csatlakozz kampányunkhoz, melyben mi segítséget nyújtunk ehhez a szavazáshoz lépésről lépésre!
BTS MyMusicTaste kampány: https://www.facebook.com/events/411959772295013
Jó érzés volt erre hazaérni.
2015. február 08. 02:07
|
|
|
Idézet (johanna92 @ 2015.02.06. 17:06)
Ezt hallgatom épp, és rájöttem, hogy valamiért nem tettem be a topikba, mikor megjelent, pedig szuper.
Én már lassan két hete, hogy teljesen rá vagyok kattanva. Az egész úgy ahogy van egyszerűen szuper.
2015. február 08. 11:21
Hyun Joong újabb remek munkájaként a napokban megjelent Even Now című japán videója. Február 11-én pedig Still címmel 2. stúdió albuma is megjelenik a szigetországban.
A klip szerintem csodálatos lett és a dal is nagyon tetszik. Bár Hyun Joong mostani kinézetétől úgy érzem mintha éveket mentünk volna vissza az időben.
A klip szerintem csodálatos lett és a dal is nagyon tetszik. Bár Hyun Joong mostani kinézetétől úgy érzem mintha éveket mentünk volna vissza az időben.
Misuzu86
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.