K-pop rajongók topikja
2014. október 16. 04:14
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Idézet (Littlebird @ 2014.10.15. 23:10)
Kicsit karácsonyi, kicsit halloweeni. Mi ez, ha nem tökély? Imádom Seotaijit *^*
Ha már halloween, azért a tavalyi halloween elég komoly volt az SM Townnál. :'D Key mint Ifjú Sátán bármikor képes megríkatni. XDDDD De amúgy szerintem a kpop színtéren már vagy másfél-két éve folyamatosan halloween van, ha már a tonnányi sminket meg a brutál vámpíros-zombis-vudus-cirkuszos-űrlényes-cowboyos-farkasos-drjekyllésmrhydeos-mágikus-árnyékos-androidos-bohócmaszkos-barátnőtpreparálós-szívetkitépős-virágokbólkinövőfejes (whut XD) koncepciókat nézzük... :'D (Most komolyan, a Topp Doggban még csoportokra is bontották a tagokat, hogy Oroszlánok, Lovagok, Varázslók meg Sárkányok, hát kérem. XD)
1 felhasználónak tetszik:
Misuzu86
2014. október 16. 08:48
Idézet (johanna92 @ 2014.10.16. 04:14)
Ha már halloween, azért a tavalyi halloween elég komoly volt az SM Townnál. :'D Key mint Ifjú Sátán bármikor képes megríkatni. XDDDD De amúgy szerintem a kpop színtéren már vagy másfél-két éve folyamatosan halloween van, ha már a tonnányi sminket meg a brutál vámpíros-zombis-vudus-cirkuszos-űrlényes-cowboyos-farkasos-drjekyllésmrhydeos-mágikus-árnyékos-androidos-bohócmaszkos-barátnőtpreparálós-szívetkitépős-virágokbólkinövőfejes (whut XD) koncepciókat nézzük... :'D (Most komolyan, a Topp Doggban még csoportokra is bontották a tagokat, hogy Oroszlánok, Lovagok, Varázslók meg Sárkányok, hát kérem. XD)

Ez is igaz, de szerintem a Topp Dogg-ot épp ezért teszi különlegessé. Hiszen minden banda más és más. Az meg tény, hogy mostanában, kicsit elszabadult ez a boszorkányos/vámpíros/misztikus jelleg a bandák között. Valakinek sikerül maradandót alkotni, valakinek nem. Csak nem értem, hogy miért kell mindenkinek ezt tennie. Mindegy, úgy sem fogom soha őket megérteni, se felfogni, hogy cégek mit miért tesznek. Túlságosan a saját kis Világomban élek
Egyébként, tud bárki bármit is arról, hogy mikor lesz Big Bang comeback? (csak mert most az egyszer YG papa komolyan is gondolta, ha jól láttam, GD se nyafog már, csak Seungri állapotáról nem tudok semmit)
Az Epik High cb-t meg iszonyatosan várom már. Nagyot fog ütni (mint mindig), úgy érzem.
2014. október 16. 18:51
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Idézet
A mai nappal röppent fel a hír, hogy a 2NE1 rapper-zsenije, CL, valószínűleg Amerikában is debütálni fog.
Kívánom neki, hogy sikerüljön
Úgy látszik a k-pop elkezd nyitni a világ felé, ami egy jó hír
2014. október 16. 19:15
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet (Angel @ 2014.10.16. 18:51)

Amerika felé már többször nyitottak...sajnos náluk a világkörüli turné is kb. kimerül Ázsia, Japán (!!!) és amerika...európát valahogy nem látogatják elég sűrűn
2014. október 16. 20:41
|
|
Ella535visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 221 Csatolások: 98 Azonosító: 217283 offline
|
Idézet (johanna92 @ 2014.10.16. 04:14)

Szia!Nem tudod hogy a fotón a középső srác aki Naruto-nak van öltözve hogy Ő ki?mert nem nagyon ismerem ezt a csapatot,de a srác ránézésre szimpi
2014. október 16. 20:56
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Idézet (Littlebird @ 2014.10.16. 08:48)
Ez is igaz, de szerintem a Topp Dogg-ot épp ezért teszi különlegessé. Hiszen minden banda más és más. Az meg tény, hogy mostanában, kicsit elszabadult ez a boszorkányos/vámpíros/misztikus jelleg a bandák között. Valakinek sikerül maradandót alkotni, valakinek nem. Csak nem értem, hogy miért kell mindenkinek ezt tennie. Mindegy, úgy sem fogom soha őket megérteni, se felfogni, hogy cégek mit miért tesznek. Túlságosan a saját kis Világomban élek
Hát mert igyekeznek minél több bőrt lehúzni valamiről, ha látják, hogy sikeres. XDDD És mi még most is változatlanul vesszük a sötét koncepciókat, mint a cukrot...
Idézet (Angel @ 2014.10.16. 17:41)
Az AlphaBAT-es srácok is comeback-eltek 14-én
Már előre féltem, hogy már megint mi lesz ez (bocsi az esetlegesen itt kószáló fanjeiktől, de az Alphabat nekem valahogy nagyon nem), erre a refrénnél rájöttem, hogy én ezt a számot ismerem, az előző kislemezükön ez az első dal. :'DDDD Nem olyan különleges szám, de legalább kellemesen, lazán funky, eddig messze ez meg a Ttanttara jön be tőlük a legjobban (meg a Surprise Party, de csitt, mert engem egyébként nem lehetne cukisággal elbájolni, legalábbis eddig azt hittem... :'DDD). De Iotát bírom, bejön a rapje.
Pont tegnap néztem egy interjút, amiben Kidoh azt mondta, hogy lehet, hogy még idén comebackel a Topp Dogg, erre itt is a tízör. XDDD Kidoh frizurája jaj

Kezd? BoA, Se7en meg a Wonder Girls már próbálkozott, és nem mondanám, hogy különösebb sikerrel jártak... :/ Hát reméljük, hogy CL-nek több szerencséje lesz.
Crucial Starnak ma jelent meg új albuma, most fogom hallgatni, remélem, jó lett.
2014. október 16. 20:57
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Idézet (Ella535 @ 2014.10.16. 20:41)
Szia!Nem tudod hogy a fotón a középső srác aki Naruto-nak van öltözve hogy Ő ki?mert nem nagyon ismerem ezt a csapatot,de a srác ránézésre szimpi 
Jonghyun a SHINee-ból. Alias brutálgyönyörűhangú izmos csodaember. XD
2014. október 17. 13:13
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Mivel elég sok dolgom volt a héten, közben beteg is lettem, nem tudtam időben reagálni az eseményekre, de most egy-kettő dolohoz hozzáfűznék pár gondolatot.
Valamiért Luhan kilépésén annyira nem lepődtem meg, mint Kris-én, hisz az SM egy nagy rakás kaki. Tény és való, sajnálom, hogy elhagyta a csapatot, hisz nagyon tehetséges, de valamilyen szinten meg is tudom érteni a döntését. "Az SM szerint valaki van a 'színfalak mögött' és mozgatja a szálakat." aha, persze.. Van olyan, aki ezt elhiszi?
Undorító, amit művelnek. A Tao-s "botrányhoz", miszerint megcsókolt egy lányt, annyit fűznék hozzá - már, ha igaz -, hogy remélem boldogok lesznek. Egyébként én sosem értettem azokat, akik nem tudnak a kedvencük boldogságának örülni és inkább szívesen látják egyedülállóként. No, de ez mindegy is.
Boyfriend Witch dala egész jó lett. Elég nagy fejlődés a korábbi számaikhoz képes, bár ennek ellenére még mindig nem a kedvenceim szegény fiúk, a mai napig nem sikerült velük megbarátkoznom.
Durva, erre már nem tudok mit mondani. Elég szerencsétlen ez az év, ami a műfajt illeti. Nem tudom, hogy mi a jó fene történik. Remélem jövő év sokkal nyugisabb lesz.
Nagyon jó lett, a fiúk ismét kitettek magukért. Tetszik.
Ez kettős érzéseket vállt ki belőllem, hisz már ahogy korábban johanna92 említette, páran már próbálkoztak az amerikai debüttel, de sajnos szinte mindenki elbukott. Mondjuk, ahol pl. Pitbull meg Nicki Minaj hatalmas sztár, nem értem, hogy BoA, a Wonder Girls, Se7en és a többiek miért nem lettek azok.. Ennek ellenére csak a legjobbakat kívánom CL-nek. Remélem neki tényleg sikerül és megmarad a saját stílusánál.
Amúgy talán tegnap olvastam, hogy idén novemberben fog a YG új lánycsapata debütálni. Nos, kíváncsi leszek, hisz szegény lányok már két(?) éve debütálnak.
Valamiért Luhan kilépésén annyira nem lepődtem meg, mint Kris-én, hisz az SM egy nagy rakás kaki. Tény és való, sajnálom, hogy elhagyta a csapatot, hisz nagyon tehetséges, de valamilyen szinten meg is tudom érteni a döntését. "Az SM szerint valaki van a 'színfalak mögött' és mozgatja a szálakat." aha, persze.. Van olyan, aki ezt elhiszi?
Boyfriend Witch dala egész jó lett. Elég nagy fejlődés a korábbi számaikhoz képes, bár ennek ellenére még mindig nem a kedvenceim szegény fiúk, a mai napig nem sikerült velük megbarátkoznom.
Idézet (Angel @ 2014.10.13. 18:30)
Ez a nap valahogy...nem az a nap, amiért érdemes volt felkelni...
Gondoltam megnézem, hátha valaki nagyon hiányolt ma fb-on, erre görgetek le, és ez a szöveg fogad:
Úgy érzem nem tudnék értelmes dolgot hozzáfűzni káromkodás, és egyéb dolgok hozzáfűzése nélkül. Ez a hét is jól kezdődik....
Gondoltam megnézem, hátha valaki nagyon hiányolt ma fb-on, erre görgetek le, és ez a szöveg fogad:
Úgy érzem nem tudnék értelmes dolgot hozzáfűzni káromkodás, és egyéb dolgok hozzáfűzése nélkül. Ez a hét is jól kezdődik....
Durva, erre már nem tudok mit mondani. Elég szerencsétlen ez az év, ami a műfajt illeti. Nem tudom, hogy mi a jó fene történik. Remélem jövő év sokkal nyugisabb lesz.
Idézet (johanna92 @ 2014.10.13. 20:17)
Ez a klip úristen
Áááááá
Fuck us, zoom zoom zoom
Áhhhh *bőg*
Áááááá
Fuck us, zoom zoom zoom
Áhhhh *bőg*
Nagyon jó lett, a fiúk ismét kitettek magukért. Tetszik.

Ez kettős érzéseket vállt ki belőllem, hisz már ahogy korábban johanna92 említette, páran már próbálkoztak az amerikai debüttel, de sajnos szinte mindenki elbukott. Mondjuk, ahol pl. Pitbull meg Nicki Minaj hatalmas sztár, nem értem, hogy BoA, a Wonder Girls, Se7en és a többiek miért nem lettek azok.. Ennek ellenére csak a legjobbakat kívánom CL-nek. Remélem neki tényleg sikerül és megmarad a saját stílusánál.
Amúgy talán tegnap olvastam, hogy idén novemberben fog a YG új lánycsapata debütálni. Nos, kíváncsi leszek, hisz szegény lányok már két(?) éve debütálnak.
2014. október 17. 21:51
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Idézet (silenc @ 2014.10.17. 13:13)
Mondjuk, ahol pl. Pitbull meg Nicki Minaj hatalmas sztár, nem értem, hogy BoA, a Wonder Girls, Se7en és a többiek miért nem lettek azok..
Na igen, ez valóban fogós kérdés. :'D Mondjuk illenék egy felejthetetlen dalt is összehozni ahhoz a nagy amcsi debüthöz, én se Se7en, se BoA amcsi dalától nem vagyok különösebben elájulva, pedig Se7ennek még Lil Kim is besegített meg minden. o_O
Idézet (silenc @ 2014.10.17. 13:13)
YG style... :'D Én nem is merek belegondolni, hogy az iKON-nak mennyi ideig tart majd debütálni. :'DDDDD Majd talán jövő karácsonyra megkapjuk a debütlemezüket XD
Tudtam, hogy isshoboy LB-nek lesz ma új száma, de hogy klipet is kaptunk hozzá, azon kellemesen meglepődtem. XD Bejövős, tetszik
Más: Crucial Star Midnight című új albuma brutálállatjó. x_X Két helyen elbőgtem magam rajta és a Fire-ben az az icipicit megmásított C.R.E.A.M referencia kicsit pofán csapott. XD Asszem újabb albumot írhatok fel a "meg kell vennem" listámra... :'DDD
2014. október 17. 22:03
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
16-an elhunytak és még 11-en megsérültek a 4minute koncerten. Jelenleg 8-an még mindig kritikus állapotban vannak.
Október 17-én délután 5 óra körül néhány rajongó felmászott a szellőző rácsaira, hogy jobban lásson, ami azonban valószínűleg nem bírta a súlyt és beszakadt. A több mint 25 rajongó több mint 3 emeletnyit zuhant (kb 10 métert).
A rendőrség és a mentők azonnal a helyszínre mentek, hogy megmentsék a rajongókat.
Uuuppsz...
Október 17-én délután 5 óra körül néhány rajongó felmászott a szellőző rácsaira, hogy jobban lásson, ami azonban valószínűleg nem bírta a súlyt és beszakadt. A több mint 25 rajongó több mint 3 emeletnyit zuhant (kb 10 métert).
A rendőrség és a mentők azonnal a helyszínre mentek, hogy megmentsék a rajongókat.
Uuuppsz...
2014. október 17. 22:47
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
ÓÓó, hát sosem késő felfedezni a magyar fordításokat.
2014. október 18. 10:07
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Jessica utolsó megjelenése az SNSD-vel.
SzimónaDrága
2014. október 18. 16:06
Srácok, én olyan fangörcsöt lenyomtam itt, hogy még mindig nem "józanodtam" ki.
Számomra megérte a várakozás, ütős lett a klip is, a dal is, az mv felbontása is érdekes, ugyanis okostelefonra tervezték. Komolyan, tudom kifejezni, mennyire tetszett. Borzasztó napom volt, de ez garantáltan feldobta. Főleg, hogy benne van Beenzino, aki a kedvenc khip-hop előadóm, az Epik High mellett, így látni őt egy EH klipben egy valóra vált álom volt. Na meg B.I és Bobby....
Egy szó, mint száz, imádom és már tűkön ülve várom az albumot.
silenc
2014. október 19. 13:14
|
|
Ella535visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 221 Csatolások: 98 Azonosító: 217283 offline
|
Idézet (SzimónaDrága @ 2014.10.17. 22:03)
16-an elhunytak és még 11-en megsérültek a 4minute koncerten. Jelenleg 8-an még mindig kritikus állapotban vannak.
Uuuppsz...
Uuuppsz...
Ez nagyon szomorú
2014. október 19. 17:33
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Idézet (sophiej @ 2014.10.18. 16:06)
Srácok, én olyan fangörcsöt lenyomtam itt, hogy még mindig nem "józanodtam" ki.
Számomra megérte a várakozás, ütős lett a klip is, a dal is, az mv felbontása is érdekes, ugyanis okostelefonra tervezték. Komolyan, tudom kifejezni, mennyire tetszett. Borzasztó napom volt, de ez garantáltan feldobta. Főleg, hogy benne van Beenzino, aki a kedvenc khip-hop előadóm, az Epik High mellett, így látni őt egy EH klipben egy valóra vált álom volt. Na meg B.I és Bobby....
Egy szó, mint száz, imádom és már tűkön ülve várom az albumot.
Na, valami ilyesmit várnék a YG-tól kb mindig. o_O Már nagyon régóta hiányolom a cégből úgy általánosságban azt a hiphoposabb varázst/beütést, amivel anno megszerettem őket (1TYM, köhhköhh). Már baromi régóta még inkább popos zenéket adnak ki, mint anno a 90-es évek végétől a 2000-es évek közepéig, ez meg eszembe juttatta velem az olyan jó öreg YG Family-s szuperslágereket, mint a Famillenium vagy a Hip Hop Gentlemen... :'DDDD (A Familleniumban a Jinusean szereplésétől mindig jókedvre derülök. :'DDD) Most nyilván nem az Epik High-ról beszélek, ők amúgy is később csatlakoztak, inkább a Big Bangről meg a 2NE1-ról, akikről makacsul hajtogatja mindenki, hogy hiphop, mikor egyszerűen nem azok. :'D Jó, tudom, a Winner pl eleve nem hiphoposabbnak készült, már a Win alatt látni lehetett, hogy ezekből az életben nem lesz hiphop (rockos KSY-nal, gyámoltalan-szelíd Jinwoo-val meg díva Taehyunnal? jó vicc :'D), YG fater húzkodta is a száját rendesen miatta...
Más: ezt én miért csak most veszem észre, hogy megjelent? x_x Zion.T hozza a formáját, tényleg kb az én agyamban is ez játszódik le, mikor éjszaka nézek ki egy kocsi/busz ablakán a sötétbe...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.