Ez egy csoportban volt kiírva fb-on gondoltam beteszem ide.
Azt hiszem, mi sem hagyhatjuk szó nélkül a tegnap késő este kezdődött szép kis 'botrányt'.
Idézet
Jessica, az SNSD tagja (lassan csak ex-tagja) a Weibo-jára azt írta ki, hogy az SM kirúgta őt. Mikor olvastam, számolgattam az időzónát és mivel Koreában akkortájt olyan hajnali 4-4.30 lehetett, teljesen úgy gondoltam, hogy csak egy hacker szórakozik...
...
De nem. Mikor reggel felkeltem, már fent is volt a hivatalos SM reakció, amiben azt írták, a hír igaz, Jessica nem tagja többé a csapatnak.
Okként olyanokat írtak, hogy Jessica amúgy is szüneteltetni akarta a következő SNSD album idején folyó promóciót (ez tavasszal várható), illetve, hogy divattal kapcsolatos üzletbe is kezdett. [Emiatt pedig (gondolom) kevesebb az ideje.]
Ja azért hozzáteszik kedvesen, hogy ezentúl is támogatják Jessica szóló karrierjét. Na meg, hogy ők nagyon igyekeztek megoldást találni a gondra, de nem sikerült jobb ötlettel előállni. (Hát ja, gondolom mennyire igyekeztek...)
Én szerintem tuti biztosan kirúgták, mivel csak úgy nem kezdik el ezeket terjesztgetni...azért sajnálom...
Mi lett az SM-el?! Egyre gusztustalanabb a viselkedésük, és egyre botrányosabbak, és egyre jobban kiakasztanak. Lehet, hogy vezető váltás kéne, mert ez így már nem mehet tovább. Mi lesz az idolokkal így? Mi lesz a csapatokkala?!