Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 30. 16:29 #2101
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Idézet (Betti90 @ 2014.09.30. 15:45)
Ugye nem igaz az a hír, hogy Jessica ott hagyja az SNSD-t cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Ha jó értelmeztem a cikket annyi lesz, hogy egy ideig nem lesz aktiv tagja a csapatnak, mert saját márkát dob piacra. És emiatt túl elfoglalt lesz, hogy sokat tudjon szerepelni. Itt a cikk
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. szeptember 30. 16:55 #2102
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.09.30. 16:29)
Ha jó értelmeztem a cikket annyi lesz, hogy egy ideig nem lesz aktiv tagja a csapatnak, mert saját márkát dob piacra. És emiatt túl elfoglalt lesz, hogy sokat tudjon szerepelni. Itt a cikk

Oh, nagy fenéket. (Vagy csak én olvastam túl sok rossz forrást? Vagy csak nekem jött le másképp? Bármi előfordulhat.) Folytatta volna mellette az SNSD-ben lévő tevékenykedéseket, csakhogy a drága cég nem képest elviselni, hogy Sica közben egy divatcégnek viszi a bevételt, amiből a drága, szeretett SM nem kap egy won-t se, így jobbnak találták ha kiteszik őt a csapatból, a lányok a mai koncerten könnyes szemmel álltak a színpadon, nekem meg a szívem szakad meg. Azt hiszem idén már ennyi elég volt az SM butaságaiból, a hócipőm tele van vele, hogy mindig a bias csapataimat kell tönkretenni. Főleg, hogy nem csak nekem fáj, hanem a tagoknak is, mert végül is ők vannak együtt vele már 7 éve.
2014. szeptember 30. 18:27 #2103
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Idézet (sophiej @ 2014.09.30. 16:55)
Oh, nagy fenéket. (Vagy csak én olvastam túl sok rossz forrást? Vagy csak nekem jött le másképp? Bármi előfordulhat.) Folytatta volna mellette az SNSD-ben lévő tevékenykedéseket, csakhogy a drága cég nem képest elviselni, hogy Sica közben egy divatcégnek viszi a bevételt, amiből a drága, szeretett SM nem kap egy won-t se, így jobbnak találták ha kiteszik őt a csapatból, a lányok a mai koncerten könnyes szemmel álltak a színpadon, nekem meg a szívem szakad meg. Azt hiszem idén már ennyi elég volt az SM butaságaiból, a hócipőm tele van vele, hogy mindig a bias csapataimat kell tönkretenni. Főleg, hogy nem csak nekem fáj, hanem a tagoknak is, mert végül is ők vannak együtt vele már 7 éve.

Nekem is úgy jött le, hogy Jessicát kitették, nem pedig inaktív lett. Meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy az SNSD-vel ilyen fog történni, bár az SM egyszerűen csodálatos.. szerintem ott komoly gondok lehetnek.
2014. szeptember 30. 20:20 #2104
- törölt felhasználó -    
Idézet (silenc @ 2014.09.30. 18:27)
Nekem is úgy jött le, hogy Jessicát kitették, nem pedig inaktív lett. Meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy az SNSD-vel ilyen fog történni, bár az SM egyszerűen csodálatos.. szerintem ott komoly gondok lehetnek.

Valóban kitették, volt róla kép, amin sírva hagyja el az SM épületét. Csak gratulálni tudok a "drága" kiadónak, szépen elrontották Ázsia első számú lánycsapatát. Gratulálok. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, johanna92
2014. október 01. 07:59 #2105
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Ez egy csoportban volt kiírva fb-on gondoltam beteszem ide.

Azt hiszem, mi sem hagyhatjuk szó nélkül a tegnap késő este kezdődött szép kis 'botrányt'.

Idézet
Jessica, az SNSD tagja (lassan csak ex-tagja) a Weibo-jára azt írta ki, hogy az SM kirúgta őt. Mikor olvastam, számolgattam az időzónát és mivel Koreában akkortájt olyan hajnali 4-4.30 lehetett, teljesen úgy gondoltam, hogy csak egy hacker szórakozik...
...

De nem. Mikor reggel felkeltem, már fent is volt a hivatalos SM reakció, amiben azt írták, a hír igaz, Jessica nem tagja többé a csapatnak.

Okként olyanokat írtak, hogy Jessica amúgy is szüneteltetni akarta a következő SNSD album idején folyó promóciót (ez tavasszal várható), illetve, hogy divattal kapcsolatos üzletbe is kezdett. [Emiatt pedig (gondolom) kevesebb az ideje.]

Ja azért hozzáteszik kedvesen, hogy ezentúl is támogatják Jessica szóló karrierjét. Na meg, hogy ők nagyon igyekeztek megoldást találni a gondra, de nem sikerült jobb ötlettel előállni. (Hát ja, gondolom mennyire igyekeztek...)

Én szerintem tuti biztosan kirúgták, mivel csak úgy nem kezdik el ezeket terjesztgetni...azért sajnálom...

Mi lett az SM-el?! Egyre gusztustalanabb a viselkedésük, és egyre botrányosabbak, és egyre jobban kiakasztanak. Lehet, hogy vezető váltás kéne, mert ez így már nem mehet tovább. Mi lesz az idolokkal így? Mi lesz a csapatokkala?! sorry.gif
2014. október 01. 12:26 #2106
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (Angel @ 2014.10.01. 07:59)
Ez egy csoportban volt kiírva fb-on gondoltam beteszem ide.
Azt hiszem, mi sem hagyhatjuk szó nélkül a tegnap késő este kezdődött szép kis 'botrányt'.
Én szerintem tuti biztosan kirúgták, mivel csak úgy nem kezdik el ezeket terjesztgetni...azért sajnálom...
Mi lett az SM-el?! Egyre gusztustalanabb a viselkedésük, és egyre botrányosabbak, és egyre jobban kiakasztanak. Lehet, hogy vezető váltás kéne, mert ez így már nem mehet tovább. Mi lesz az idolokkal így? Mi lesz a csapatokkala?!  sorry.gif

Azóta én is utánaolvastam a még megjelent cikkeknek, de én nem lepődök meg az SM-en...amióta a DBSK-t szétszedték egyszerűen rühellem őket. Sajnálom, hogy nagy cégként kb. mindent megtehetnek a csapatokkal. sad.gif
2014. október 01. 14:46 #2107
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Azonosító: 174132
Az SM már megalakulása óta egy nagy kaki, elképzelésem sincs, hogy ilyen hozzáállással hogy jutottak el idáig. :'DD Ja, de bocs, tudom... Ahogy YG papa fogalmazott, "nem a YG tette a Big Banget valakikké, hanem a Big Bang tette a YG-t valamivé"... SM-nél is a kizsákmányolt fiúk-lányok tették őket valakikké... biggrin.gif Hiába a rémes bánásmód és hozzáállás, tudják, hogy kiket kell hogyan eladni, ezért vannak fent és ezért nem rúgja le őket onnan az isten sem. De ha így folytatják, nem lesz ez így sokáig, egyszer be fog telni mindenkinek a pohár. Ha nem is maguknak az idoloknak, akkor az SM-bandák durvább fanjeinek, tudjuk, milyen ijesztően elvetemültek tudnak lenni. Személy szerint úgy érzem, hogy ha pl az EXO-ból megint lesz valamelyik taggal valami, abból mészárlás lesz, az Exotic-okat... khmm, "EXO-L-eket" ismerve. XDDD Szóval csak okosan SM, így rángassák az idoljaikat kötélen meg így zárják őket kalickába. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: silenc, Angel, Misuzu86
2014. október 01. 18:58 #2108
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (johanna92 @ 2014.10.01. 14:46)
Az SM már megalakulása óta egy nagy kaki, elképzelésem sincs, hogy ilyen hozzáállással hogy jutottak el idáig. :'DD Ja, de bocs, tudom... Ahogy YG papa fogalmazott, "nem a YG tette a Big Banget valakikké, hanem a Big Bang tette a YG-t valamivé"... SM-nél is a kizsákmányolt fiúk-lányok tették őket valakikké... biggrin.gif Hiába a rémes bánásmód és hozzáállás, tudják, hogy kiket kell hogyan eladni, ezért vannak fent és ezért nem rúgja le őket onnan az isten sem. De ha így folytatják, nem lesz ez így sokáig, egyszer be fog telni mindenkinek a pohár. Ha nem is maguknak az idoloknak, akkor az SM-bandák durvább fanjeinek, tudjuk, milyen ijesztően elvetemültek tudnak lenni. Személy szerint úgy érzem, hogy ha pl az EXO-ból megint lesz valamelyik taggal valami, abból mészárlás lesz, az Exotic-okat... khmm, "EXO-L-eket" ismerve. XDDD Szóval csak okosan SM, így rángassák az idoljaikat kötélen meg így zárják őket kalickába. biggrin.gif

Szívemből szóltál.. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif "Legyen meg a Te akaratod" biggrin.gif
2014. október 02. 14:18 #2109
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Magyar k-pop fanoknak szerintem kötelező wink.gif Végre van egy ilyen magyar szabású cucc, ami csak a k-popra irányul *-* pompom.gif (Gondoltam akkor a legcélszerűbb, ha ide írom biggrin.gif )

3 felhasználónak tetszik: Misuzu86, Angel, silenc
2014. október 02. 18:02 #2110
Angel
Angel
St☆rlight™

Boyfriend - Witch teaser yahoo.gif heart.gif

Én..én..nagyon...várom már wub.gif nagyon jónak ígérkezik blush.gif heart.gif

2 felhasználónak tetszik: Betti90, johanna92
2014. október 02. 18:45 #2111
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Angel @ 2014.10.02. 18:02)
Boyfriend - Witch teaser yahoo.gif heart.gif
Én..én..nagyon...várom már  wub.gif nagyon jónak ígérkezik  blush.gif heart.gif

Ez pont olyan Obsession hangulatú, amúgy ez a stílus szerintem jól áll a srácoknak jó hogy végre váltottak, kíváncsian várom a teljes dalt thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Angel, FanGiirl
2014. október 02. 18:53 #2112
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (lA-dONNA @ 2014.10.02. 14:18)
Magyar k-pop fanoknak szerintem kötelező wink.gif Végre van egy ilyen magyar szabású cucc, ami csak a k-popra irányul *-* pompom.gif (Gondoltam akkor a legcélszerűbb, ha ide írom biggrin.gif )

Nem rossz, szavaztam is, de egy NAGY hibája van a kérdőívnek...hol a DBSK??? És CNBLUE is csak egy van...azért a DBSK-nak van már több mint 1 éves történelme.. dry.gif
Illetve egy 2PM-es lehetőséget sem látok. Pedig az uj számuk fergeteges! dry.gif Kik jelölték ezeket a lehetőségeket?
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. október 02. 19:12 #2113
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Idézet (Misuzu86 @ 2014.10.02. 18:53)
Nem rossz, szavaztam is, de egy NAGY hibája van a kérdőívnek...hol a DBSK??? És CNBLUE is csak egy van...azért a DBSK-nak van már több mint 1 éves történelme.. dry.gif
Illetve egy 2PM-es lehetőséget sem látok. Pedig az uj számuk fergeteges! dry.gif  Kik jelölték ezeket a lehetőségeket?

Hát igen, valóban nem felelhet meg mindenki elvárásának, talán az alapján állították össze, hogy kik mennyire voltak aktívak az évben, és mondjuk nem csak 1 comebackjük volt, vagy nem tudom, bár az a feltételezés sem igazán tükrözi az összeállítást :/ Vagy lehet, hogy kikre mennyire volt érdeklődés és kereslet az évben... de hát ez egy magyar szervezésű cucc, igazán nem várhatunk tökéleteset, én már ennek is örülök, hogy legalább van ilyen biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Misuzu86
2014. október 02. 19:14 #2114
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Misuzu86 @ 2014.10.02. 18:53)
Illetve egy 2PM-es lehetőséget sem látok. Pedig az uj számuk fergeteges! dry.gif  Kik jelölték ezeket a lehetőségeket?

Ja, jó, hogy van ez a lehetőség, de kb egyik kategóriában sincs ott az, aki(ke)t én jelölnék be. .__.""" De hát nem lehet mindenki igényét kielégíteni...
2014. október 02. 21:51 #2115
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Egy csekély szívességgel fordulnék hozzátok. Az EXO nemrégiben az MCM reklámarca lett és csinálnak egy könyvet, amibe mind a 11 fiú 50 szerencsés rajongójának üzenete kerül bele, amit később a srácok elolvasnak. Én is írtam egy - nem a legjobb, de elmegy - üzenetet Chan Yeolnak, csak annyit szeretnék kérni, hogyha lesz/van egy kis időtök, lennétek-e olyan kedvesek, hogy rákattintotok a kis szívecskére a képe alatt? Sokat jelentene. Természetesen ha valamelyikőtök szintén írt üzenetet az egyik fiúnak, csak küldjön egy linket és szívesen viszonozom a like-ot. Előre is köszönöm! meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: silenc, Misuzu86, lA-dONNA
2014. október 02. 22:10 #2116
Angel
Angel
St☆rlight™

GOT7 comeback

Elég érdekes lett, és nekem annyira nem jön be, mint a debütáló daluk, de attól függetlenül nagyon jó lett szserintem smileeee.gif

1 felhasználónak tetszik: FanGiirl
2014. október 02. 23:23 #2117
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Angel @ 2014.10.02. 22:10)
GOT7 comeback
Elég érdekes lett, és nekem annyira nem jön be, mint a debütáló  daluk, de attól függetlenül nagyon jó lett szserintem smileeee.gif

Őszinte leszek, szerintem ez nagyon rossz ^^"

Idézet (sophiej @ 2014.10.02. 21:51)
Sziasztok!
Egy csekély szívességgel fordulnék hozzátok. Az EXO nemrégiben az MCM reklámarca lett és csinálnak egy könyvet, amibe mind a 11 fiú 50 szerencsés rajongójának üzenete kerül bele, amit később a srácok elolvasnak. Én is írtam egy - nem a legjobb, de elmegy - üzenetet Chan Yeolnak, csak annyit szeretnék kérni, hogyha lesz/van egy kis időtök, lennétek-e olyan kedvesek, hogy rákattintotok a kis szívecskére a képe alatt? Sokat jelentene. Természetesen ha valamelyikőtök szintén írt üzenetet az egyik fiúnak, csak küldjön egy linket és szívesen viszonozom a like-ot. Előre is köszönöm! meghajolo.gif

Lájkoltam biggrin.gif
2014. október 03. 06:35 #2118
johanna92
johanna92
Bullshitter

Hmm, 40 cége alatt kifejezetten csuda kölkök tanonckodnak. Már eddig is nézegettem s videókat, amiket mindig felrakosgattak 40 Facebookjára az énekelgető tanonckákról, de úgy tűnik, ezek a szerencsés srácok talán már debütáltak is? Mindegy, nem beszélek többet, szuper hangjuk van, check them out biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Misuzu86, FanGiirl
2014. október 03. 10:38 #2119
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (sophiej @ 2014.10.02. 21:51)
Sziasztok!

Én is likeoltam! biggrin.gif
2014. október 03. 14:54 #2120
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.10.02. 23:23)
Lájkoltam biggrin.gif

Idézet (Misuzu86 @ 2014.10.03. 10:38)
Én is likeoltam! biggrin.gif

Nagyon szépen köszönöm!!! blush.gif meghajolo.gif
132 oldal 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!