K-pop rajongók topikja
2014. szeptember 20. 22:02
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Tud valaki valamit esetleg a Ladies' Code tagokról? :/
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2014. szeptember 22. 13:20
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
A ZE:A Leader-e kiborította a bilit...
Én azon a véleményen vagyok, hogy jól teszi, de ennek biztosan lesz valami hátul ütője számára. Félek, hogy kirakják a csapatból, vagy valami rosszabb
De ha tényleg igaz az, amit mondott, akkor nem őt kellene elő venni, hanem az ügynökséget. Bár már évek óta így megy náluk, hogy az ügynökség kihasználja a csapatokat. Ha előre tudnák, hogy mi van, akkor nem írtak volna alá 12 éves szerződést...számomra ez még mindig felfoghatatlan dolog...remélem tényleg nem lesz semmi baja
Folyamatosak a fejlemények. Eddig érdekes.
Idézet
A ZE:A vezére, Lee Hoo, kiborította a bilit. Egyre több idol teszi ezt, és Lee Hoo úgy döntött, Twitteren fogja közzétenni a világnak, hogy a cég tojik a fejükre, ha betegek, alig keresnek valamit, hajszolják őket, ha beledöglenek is, a lakóhelyükül szolgáló dorm életveszélyes, és még verik is őket, ha ellent mernek mondani. Szerződésük 12 évre szól, így kiút nincs, csak ez: kitálalni a médiának. Legutolsó üzenetében Lee Hoo felszólította a showbiz cégek elnökeit, hogy bánjanak jobban a művészeikkel, mert tartogat még néhány meglepetést a számukra, ha nem teszik. Majd azt is hozzátette, hogy rühelli a cégük igazgatóját, mint a sz*rt.
Én azon a véleményen vagyok, hogy jól teszi, de ennek biztosan lesz valami hátul ütője számára. Félek, hogy kirakják a csapatból, vagy valami rosszabb
2014. szeptember 22. 14:26
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Idézet (Angel @ 2014.09.22. 12:55)
NU'EST teaser *o*
Úgy örülnék neki, ha jelentkeznének végre valami olyasmivel, ami nekem is bejön, de a teaser alapján ezt a dalt sem nekem találták ki. ^^"""
Idézet (Angel @ 2014.09.22. 13:20)
De ha tényleg igaz az, amit mondott, akkor nem őt kellene elő venni, hanem az ügynökséget. Bár már évek óta így megy náluk, hogy az ügynökség kihasználja a csapatokat. Ha előre tudnák, hogy mi van, akkor nem írtak volna alá 12 éves szerződést...számomra ez még mindig felfoghatatlan dolog...remélem tényleg nem lesz semmi baja
Wow, hát csodálom a srácot a bátorságáért. Valakinek egyszer ki kellett végre mondani, hogy mi megy ott, már bőven ideje volt. (Remélem, hogy SM-ék is beijedtek tőle, lol) Én csak attól tartok, hogy előbb-utóbb jól megszívja majd ezért... De 12 éves szerződés? Jézusom. x__x"""
És azt hittem, hogy sosem érem már meg, erre megajándékoznak ezzel szülinapom örömére. *__* *fetreng a földön*
Misuzu86
2014. szeptember 22. 19:08
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Angel @ 2014.09.22. 13:20)
Hát Eddig tényleg érdekes... A Ze:A egy nagyon jó csapat és nem szeretném ha tönkremenne emiatt a hülye cég miatt. Ezekkel az ügynökségekkel csak a baj van, nem értem minek raknak össze csapatokat, ha nem tudnak emberi módon bánni velük. Amúgy ez már általános probléma a cssapatoknál, hogy nem foglalkoznak velük igazán. Nem tudom mi lesz ebből, de nagyon féltem a Ze:A-t remélem rendbe jön minden..
2014. szeptember 22. 20:01
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Angel @ 2014.09.22. 12:55)
NU'EST teaser *o*
Hát igen, egyetértek... Ez megint nem az ő stílusuk, csak azt nem értem minek adnak ki olyan dalokat, ami nem illik hozzá. Mikor térnek már vissza az "Action" korszakhoz???!!! Nem tudom mi jön ki ebből a dalból, de eddig nem keltette fel az érdeklődésemet.
Angel
2014. szeptember 22. 20:15
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Idézet (Betti90 @ 2014.09.22. 19:08)
Hát Eddig tényleg érdekes... A Ze:A egy nagyon jó csapat és nem szeretném ha tönkremenne emiatt a hülye cég miatt. Ezekkel az ügynökségekkel csak a baj van, nem értem minek raknak össze csapatokat, ha nem tudnak emberi módon bánni velük. Amúgy ez már általános probléma a cssapatoknál, hogy nem foglalkoznak velük igazán. Nem tudom mi lesz ebből, de nagyon féltem a Ze:A-t remélem rendbe jön minden..
Én is rettegek, hogy mi lesz ebből. Nagyon a szívemhez nőttek, és nem tudom elképzelni, hogy ne játszanak többé
Annyira...gyűlölöm, hogy az ügynökség így játszik velük, és dühít, hogy mi civil emberek, ráadásul európaiak, nem tudunk ellene tenni semmit, csak ülni, és nézni a fejleményeket. S az is bánt, hogy nem tesznek ellene semmit, hiába derülnek ki ilyenek, figyelmen kívül hagyják az ügynökséget, és a csapatot szedik darabokra
Most ez így rettenetesen dühít
2014. szeptember 22. 21:15
|
|
|
Idézet (Angel @ 2014.09.22. 20:15)
Én is rettegek, hogy mi lesz ebből. Nagyon a szívemhez nőttek, és nem tudom elképzelni, hogy ne játszanak többé
Annyira...gyűlölöm, hogy az ügynökség így játszik velük, és dühít, hogy mi civil emberek, ráadásul európaiak, nem tudunk ellene tenni semmit, csak ülni, és nézni a fejleményeket. S az is bánt, hogy nem tesznek ellene semmit, hiába derülnek ki ilyenek, figyelmen kívül hagyják az ügynökséget, és a csapatot szedik darabokra
Igen, azt gondolják az ügynökségek, hogy "Na egy csapattal kevesebb és annyi" de ez nem így van. Most ha nem csak a Ze:A-ról lenne szó, akkor sem bánhatnak így semmilyen csappattal. Nem értem a fiúk/lányok tehetsége megvan, hiszen azért a Ze:a is egy befutott csapat, akkor mit hajtják őket annyira. Én megértem, hogy próbálni kell, meg fejleszteni a hagjukat, de egy nap 24 órából áll, biztos meglehetne oldani, hogy mindenre jusson idő. Amúgy meg azt sem értem mi a buli a cégeknek abban, hogy a csapatok, fáradtan karikás szemekkel állnak a színpadra, mert szerintem ahhoz, hogy a maximumot tudják adni, kipihentnek kell lenni. Komolyan nem értem őket. Mikor alakul már egy normális cég aki normálisan bánna a csapataival?
Angel
2014. szeptember 22. 21:22
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Idézet (Betti90 @ 2014.09.22. 21:15)
Igen, azt gondolják az ügynökségek, hogy "Na egy csapattal kevesebb és annyi" de ez nem így van.
Hát a saját ügynökségük tuti nem gondolja azt, a cégek rengeteg pénzt beleölnek egy-egy együttesükbe, és ha meg is éri, akkor egész biztos, hogy nem szívesen válnak meg az aranytojást tojó tyúktól.
2014. szeptember 22. 21:26
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Idézet (Betti90 @ 2014.09.22. 21:15)
Igen, azt gondolják az ügynökségek, hogy "Na egy csapattal kevesebb és annyi" de ez nem így van. Most ha nem csak a Ze:A-ról lenne szó, akkor sem bánhatnak így semmilyen csappattal. Nem értem a fiúk/lányok tehetsége megvan, hiszen azért a Ze:a is egy befutott csapat, akkor mit hajtják őket annyira. Én megértem, hogy próbálni kell, meg fejleszteni a hagjukat, de egy nap 24 órából áll, biztos meglehetne oldani, hogy mindenre jusson idő. Amúgy meg azt sem értem mi a buli a cégeknek abban, hogy a csapatok, fáradtan karikás szemekkel állnak a színpadra, mert szerintem ahhoz, hogy a maximumot tudják adni, kipihentnek kell lenni. Komolyan nem értem őket. Mikor alakul már egy normális cég aki normálisan bánna a csapataival?

Én bízom benne, hogy hamarosan lesz egy ügynökség, amelyik normálisan foglalkozik végre a csapataival.
Oké, járjanak gyakorolni, edzeni stb. de hagyjanak nekik területet, és időt, hogy kicsit ne a munkára koncentráljanak. Komolyan a kimerültség legmélyebb pontjában is még fellépések hada, és olyan soványak...oké ne legyen túl kövérek, de huszon.. akárhány évesen 50-60 kg a 170 akárhány cm-s magasságokhoz? Komolyan gusztustalanok..
Misuzu86
2014. szeptember 22. 21:26
|
|
|
Idézet (johanna92 @ 2014.09.22. 21:22)
Hát a saját ügynökségük tuti nem gondolja azt, a cégek rengeteg pénzt beleölnek egy-egy együttesükbe, és ha meg is éri, akkor egész biztos, hogy nem szívesen válnak meg az aranytojást tojó tyúktól.
(Csak hát van, hogy muszáj, merthogy az elborult netizenek mit szólnak, ha a kis "bűnösök" bennemaradnak a csapatokban, jaj-jaj
) A többi cégnek persze csak jó, ha egy-egy nevesebb csapat lekerül a palettáról...
Csak akkor azt nem értem, ha a cégeknek a csapatok az aranytojást tojó tyúk, akkor miért nem vigyáznak rájuk jobban, mert ez már nem egy emberke hisztije, hogy azt mondjuk "Ő biztos csak úgy mondja" mert már több énekes is pnaszkodott a cégre, szóval ez egy állandó probléma. Miért nem változtatnak ezen a cégek??!!
2014. szeptember 22. 21:31
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Idézet (Betti90 @ 2014.09.22. 21:26)
Csak akkor azt nem értem, ha a cégeknek a csapatok az aranytojást tojó tyúk, akkor miért nem vigyáznak rájuk jobban, mert ez már nem egy emberke hisztije, hogy azt mondjuk "Ő biztos csak úgy mondja" mert már több énekes is pnaszkodott a cégre, szóval ez egy állandó probléma. Miért nem változtatnak ezen a cégek??!!
Mert annyi fillért facsarnak ki az idoljaikból, amennyit csak tudnak, és ez finomkodással meg kíméléssel nyilván nem megy. Ez a kemény és rideg valóság.
SzimónaDrága
2014. szeptember 23. 12:01
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Én is tegnap olvastam a ZE:A-s cikket és mit mondjak, nagyon elszomorító
De tegnap találtam valamit, amit szerintem látnotok kell
Ilyet én is szeretnék csak a DBSK-val, bár szerintem hirtelen azt sem tudnám, mit mondjak, vagy túl sok mindent akarnék mondani!
Betti90
2014. szeptember 23. 13:05
|
|
|
Idézet (Misuzu86 @ 2014.09.23. 12:01)
Én is tegnap olvastam a ZE:A-s cikket és mit mondjak, nagyon elszomorító
De tegnap találtam valamit, amit szerintem látnotok kell
Ilyet én is szeretnék csak a DBSK-val, bár szerintem hirtelen azt sem tudnám, mit mondjak, vagy túl sok mindent akarnék mondani!
Igen ezt tényleg látni kellett, bár előbb én szeretnék olyan jól megtanulni angolul, mint ezek a lányok, mert amúgy semmit nem tudnék mondani szó szerint. Bár mondjuk ha nekem is lehetőségem lenne én rengeteg dolgot kérdeznék az biztos
Misuzu86
2014. szeptember 23. 14:56
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet (Betti90 @ 2014.09.23. 13:05)
Igen ezt tényleg látni kellett, bár előbb én szeretnék olyan jól megtanulni angolul, mint ezek a lányok, mert amúgy semmit nem tudnék mondani szó szerint. Bár mondjuk ha nekem is lehetőségem lenne én rengeteg dolgot kérdeznék az biztos
Én megmondanám nekik, hogy néha-néha felnézhetnének a Starity k-pop-os topikba XD
Igen, ez nem is rossz ötlet
Idézet
Tud valaki valamit esetleg a Ladies' Code tagokról? :/
Most jelent meg cikk, hogy még mindhárman kórházi kezelést kapnak, főleg Sojung, mert neki az egyik csontja sérült az arcában és ez hosszú idő lesz, mire meggyógyul, addig is a kórházban pihennek, még nem tudni, mikor engedik ki őket.
2014. szeptember 23. 20:41
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Újabb, poénos teaser Kidoh szólóalbumához! És Hunchul is benne lesz a klipben argvacavcabh6ik7bus67ikkjtbkno9lebvsthz
Misuzu86
2014. szeptember 23. 21:00
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Idézet (Misuzu86 @ 2014.09.23. 14:56)
Most jelent meg cikk, hogy még mindhárman kórházi kezelést kapnak, főleg Sojung, mert neki az egyik csontja sérült az arcában és ez hosszú idő lesz, mire meggyógyul, addig is a kórházban pihennek, még nem tudni, mikor engedik ki őket.
Ááá, köszönöm! Remélem, hogy minél előbb felépülnek lelkileg is.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.