Most jövök a VIXX koncertről. Egész egyszerűen fergeteges volt, jobb szót nem tudok rá mondani
Setlist (amire emlékszem, nem sorrendben):
Voodoo Doll
hyde
Eternity
Super Hero
Rock Ur Body
UU (Starity nem akarja végig kiírni a számcímet, pfff)
G.R.8.U
Beautiful Killer
Only U
B.O.D.Y
Secret Night
From Now On You're Mine
Someday
Love Letter
On & On
Light Up The Darkness
Sad Ending (??? mintha lett volna, de lehet, hogy nem)
Cold Night (Leo & Ken duett)
Memory (Ravi & Hyuk duett)
Toxic (N & Hongbin közös tánc)
És most élménybeszámoló... Hát kezdjük. XD Azt hittem, többen leszünk, hogy őszinte legyek, kb. a felét tölthettük meg a koncertteremnek, viszont a tömeg olyan eszeveszett tombolást és visítást produkált, mintha legalább ezren lettünk volna

(Én is bőven kivettem a részem az őrjöngésből XDDD) Annyira lelkes volt mindenki, hogy mikor bejutottam, VIXX számok szóltak a hangszórókból és az emberek úgy ordítottak minden szám végén, mintha az már maga a koncert lett volna, először nem is értettem, mi a fenéért visítanak emiatt ennyire XDD Aztán kezdődött a koncert, természetesen nagyszabású izgalommal. A Voodoo-val kezdtek, mikor megláttam őket a színpadon, olyanok voltak, mint valami lehetetlen álomkép. o_O Mondom ilyen nincs, nem lehet, hogy tényleg itt vannak tőlem pár méterre és nézem a koncertjüket élőben. O_O Az első három szám playbackről ment (emlékeim szerint a Voodoo Doll, Eternity, hyde hármas volt az), aztán előkapták a kézi mikrofont és onnantól élőben nyomták végig a műsort (mondjuk lehet, hogy volt, ahol volt még playback, pl a végén, javítsatok ki, ha tévednék, csak én később már annyira partiztam, hogy nem figyeltem már ilyenekre X'DD). A fiúk mindent beleadtak és fenomenális produkciót kaptunk, és észrevételem szerint ők maguk is eléggé meg voltak hatva a közönség hihetetlen lelkesedésétől. Volt egy (rettentően helytelen angol feliratozással ellátott) varázslós kisfilm az elejefelé, amiben fiaink bájitalokat főztek, és mikor a béke italát készítették, Hongbin hozzávalóként belekeverte az üstbe Park Hyoshin fényképét. TKO.

Sajnos sokminden van, amire már most nem emlékszem, tekintve hogy alacsony létemre meg kellett küzdenem azért, hogy lássak is valamit, és az előttem hadonászó meg törölközőket lóbáló kezek nem segítettek abban, hogy jobb látvány tárulhasson elém. ^^" Szóval mikor annyira nem láttam, inkább partiztam mint állat és olyankor kicsit kiment a szemem elől a kép. :'D; Na de dolgok, amikre emlékszem:
- Igazán látványosak voltak a háttérben kivetített filmek. Nagyon jól passzoltak a számokhoz és igényesek voltak.
- Ravi nagyon szerette hergelni a közönséget
- Úgy vettem észre, hogy a magyar fanek általánosságban N-ért és Raviért rajonganak leginkább. Mikor az ő részük jött/az ő képük tűnt fel, a közönség vonyítása különösen ordas volt (az enyém is, mert nekem is ők a kedvenceim X'D)
- Ken orra még mindig megunhatatlan humorforrás. XD Ken azt kívánja nekünk, mikor hullócsillagot lát, hogy legyen olyan nagy orrunk, mint neki.
- Ravi és Hyuk duettje gyönyörű volt

Hyuknak igazán szép hangja van, nem gyakran halljuk ilyen sokat énekelni.
- A duettek után N megkérdezte, hogy na hogy tetszett a közönségnek a Hongbinnal közös tánca. Valaki beüvöltötte, hogy "It was hot!!!" N maximálisan elégedettnek tűnt. XDD Egyébként igen, tényleg hot volt a produkció
- Bár N-nél és Ravinál volt a legnagyobb hangerejű sikítás, Hyuk és Leo nevét kiabálták legtöbbször.
- Hyuk nagyon rázta a B.O.D.Y-ban. Nagyon-nagyon. XDDD
- A UU totális aegyofeszt volt rettentően édes tánccal
- A Someday komolyan lélegzetelállító volt, ahogy a csillagos ég képe előtt énekelték... Majdnem elsírtam magam rajta...
- A Someday után a Love Letter szintén KO volt nekem. Ez a része tetszett a koncertnek a legjobban.
- Az Only U hihetetlen elegáns volt
- A végén, miután kb három percig magán kívül sikoltozott a közönség, visszatértek még egy epikus tízperces ráadásra. Nem akartam, hogy vége legyen, elképesztő gyorsan elszállt a koncert, pedig annyira jól éreztem magam. .__.
A merch pultnál lehetett venni világító rudat, törölközőt (nem törölköző, de nem tudom, mi ez magyarul, ezt feszítik ki az emberek a fejük fölé, hogy a mögöttük lévők a világért se lássanak), pólót és dedikált Eternity cédét. Jómagam pólót és cédét vettem, itt ölelgetem őket, mint egy hülye XDD
Szóval hihetetlen boldog vagyok, életem egyik legnagyobb élménye ez a koncert, de tényleg... x_x *happy*