Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 07. 20:11 #2021
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (Lyzbog @ 2014.09.07. 13:45)

Ha már a megdöbbenéseknél járunk.. hallottátok hogy az idol killer kinézte magnak Sehunt? A rajongók teljesen idegesek, hogy lehet komolyabb sérülést is okoz neki. Néhány korábbi sikeres próbálkozásai után kezdem félteni Sehunt - csak hogy pontos legyek, a hallottak alapján annyit tudok hogy meg akarja ölni. Mondjuk csodálkozom hogy még nem kapták el a csajt. Legszívesebben felrúgnám. biggrin.gif De azt is mondják hogy ez csak egy elterelés, és az igazi célpont valaki más.

Elmegyógyintézetbe vele. 110.gif Durva, hogy vannak emberek, akik annyira el vannak már szállva a valóságtól, hogy ilyeneken törik a fejüket meg ilyenekben lelnek örömet... unsure.gif

Amúgy meg nem írtam még, de a Show Me The Money 3-at végül Bobby nyerte. Nem sajnálom én Bobby-tól az első helyezést, mert szerintem nagyon tehetséges, de én Iront akartam, hogy győzzön. ^^" *nagy Daenamhyup fangirl* Van, aki azt mondja, hogy valszeg YG papa megbundázta a műsort és azért nyert Bobby, de hát ki tudja. :'D De most hogy vége a SMTM3-nak, YG papa már be is vágta a Team B-t egy újabb túlélőműsorba, Mix & Match lesz a címe, hogy így létrehozzák az iKON nevezetű bandát... Elvileg B.I, Bobby meg Jinhwan helye már fix az együttesben, és a többi Team B-s gyerkőc mellé még betesznek a műsorba három új srácot. Hát majd meglátjuk, mi lesz ebből, remélem, hogy Junhoe debütálni fog velük. Örülök, hogy végre adnak nekik egy esélyt a debütre, a Win hatszázszor széjjeltördelte a szívem. :'D (Mondjuk szerintem a műsor utolsó része után rájuk is kell majd várni egy évet, mint a Winnerre is, lol) De annak nem örülök, hogy B.I-ra már most meg eddig is olyanokat mondtak, hogy ő lesz az új GD... Nem. Nemnemnemnemnem. :'D Miért nem hagyják az emberek, hogy az legyen, aki lenni akar, wtf... Másrészt meg lehet, hogy B.I a vezérfigura a Team B-ben, de van nála jobb rapper is, az az igazság. ^^'
1 felhasználónak tetszik: Misuzu86
2014. szeptember 08. 15:20 #2022
- törölt felhasználó -    
Tudom, hogy csak hiú ábrándokat kergetek, de könyörgöm: jöjjön vissza! heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Betti90, Misuzu86, johanna92, Sellőgirl
2014. szeptember 09. 20:19 #2023
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Nem tudom, van-e itt még valaki aki kedveli a 2PM-es srácokat, de comeback-eltek egy fantasztikus videóval (legalább is nekem nagyon bejövős blush.gif )

Szerintem a srácok pont olyanok, mint eddig voltak, talán sokkal jobbak. A hangjuk fantasztikus, a videó meg woow wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Misuzu86, Sellőgirl
2014. szeptember 09. 20:29 #2024
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Idézet (Angel @ 2014.09.09. 20:19)
Nem tudom, van-e itt még valaki aki kedveli a 2PM-es srácokat, de comeback-eltek egy fantasztikus videóval (legalább is nekem nagyon bejövős  blush.gif )

Szerintem a srácok pont olyanok, mint eddig voltak, talán sokkal jobbak. A hangjuk fantasztikus, a videó meg woow  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Igen én nagyon szeretem őket és egyetértek, nekem is nagyon tetszik a videójuk. thumbsup.gif thumbsup.gif
Junho egyszerűen tökéletes benne és Wooyoung is imádni való, Taecyeonról és KHun-ról nem is beszélve. Imádom a sárcokat wub.gif wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Misuzu86, Betti90, Angel
2014. szeptember 09. 21:17 #2025
johanna92
johanna92
Bullshitter

Nem tudom, van-e itt még valaki aki kedveli a 2PM-es srácokat, de comeback-eltek egy fantasztikus videóval (legalább is nekem nagyon bejövős  blush.gif )

Szerintem a srácok pont olyanok, mint eddig voltak, talán sokkal jobbak. A hangjuk fantasztikus, a videó meg woow  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Wow, hát ez aztán partiállatság a javából! XD De csak engem lepett meg a masszív férficsődörgőzt árasztó A.D.T.O.Y után egy ilyen kellemesen gyökér szám/klip? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Amúgy ezt a bébiképű kölköt ki ismeri/szereti? Tegnap láttam, hogy jelent meg új albuma és ráhallgattam, egész kellemes kis számai vannak, olyan kis szolid pop-rock számok többnyire (de sima balladák is vannak köztük) hihetetlen aranyos klippekkel... Olyan kis különös hangja van a kissrácnak, egyszerre hangzik férfiasan és nőiesen. XD (És last.fm-en valami vadmarha betaggelte a gyerkőcöt heavy metalnak, jaj XDD)

Vagány a Growl feldolgozása. Szerintem ígéretes a srác.

Na és őket ki várja már? XDDD Bobby, Junhoe vííííí
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. szeptember 10. 08:31 #2026
- törölt felhasználó -    

éN is szeretem őket, de amikor megláttam Nichkhun öltözékét, hát be kell valljam majdnem hátravágódtam a székkel. rohog.gif Megszoktam már nagyjából a merész dolgokat a kpop előadóktól, de azért néha még meglepődöm, hogy miket rájuk nem aggatnak. w00t.gif
2014. szeptember 10. 14:16 #2027
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Azonosító: 204515
Én is imádom a 2PM-et, fpleg Nikhun-t, WooYoung-ot és Taecyeon-t! Jó a számuk és a klipp.. thumbsup.gif thumbsup.gif

Nem tudom, őt ismeri-e valaki, de gyönyörű hangja van és nagyon jó számai is!! blush.gif
Hong Dae Kwang
2 felhasználónak tetszik: Sellőgirl, Angel
2014. szeptember 10. 17:18 #2028
johanna92
johanna92
Bullshitter

Most ez is becsatlakozott azok közé a számok közé, amiket nem tudok akármikor meghallgatni, mert összevissza bőgöm magam bele. cray.gif cray.gif cray.gif Amolyan "fuck my life" kategória...

Csodálom Hunchult, de komolyan, az a szenvedély és elsöprő indulat a szemeiben, úristen... ohmy.gif Elképesztő. (És tegnap jöttem rá/tudtam meg, hogy benne van a Ladies' Code Hate You klipjében DJ Snatch-csel egyetemben... Hát whuut, én azt a számot/klipet eddig mé' nem láttam X'D Alig várom, hogy a HIVE debütáljon, uhh x_x")
2014. szeptember 11. 22:00 #2029
johanna92
johanna92
Bullshitter

EZMIAPICSA XDD _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Ez most kellett így estére. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2014. szeptember 12. 18:06 #2030
SzimónaDrága
SzimónaDrága
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.soundofjapan.hu/a-boys-republic-budapesten/
Hozzászólás: 400
Csatolások: 1
Azonosító: 204649
Idézet (johanna92 @ 2014.09.11. 22:00)
EZMIAPICSA XDD _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 

Ez most kellett így estére. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Fizikán és matekon valami hasonló játszódik le a fejemben, de mi ez az agyzsibbasztó feeling? thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. szeptember 12. 18:48 #2031
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Idézet (johanna92 @ 2014.09.11. 22:00)
EZMIAPICSA XDD _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
Ez most kellett így estére. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

OMFG blink.gif blink.gif nevet2.gif

Ez most felvidított...elmebetegek biggrin.gif...
2014. szeptember 12. 22:40 #2032
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Úgy látom ide még nem tette ki senki
Megjelent a T-Ara új dala a Sugar Free

És ma jelent meg a Spica S. debutáló dala

Én személyszerint mindegyiket szeretem, bár a T-Aratól kicsit új ez a stílus, de a Spica S. dala nagyon tetszik rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Sellőgirl, SzimónaDrága
2014. szeptember 13. 01:42 #2033
johanna92
johanna92
Bullshitter

Most jövök a VIXX koncertről. Egész egyszerűen fergeteges volt, jobb szót nem tudok rá mondani biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Setlist (amire emlékszem, nem sorrendben):
Voodoo Doll
hyde
Eternity
Super Hero
Rock Ur Body
UU (Starity nem akarja végig kiírni a számcímet, pfff)
G.R.8.U
Beautiful Killer
Only U
B.O.D.Y
Secret Night
From Now On You're Mine
Someday
Love Letter
On & On
Light Up The Darkness
Sad Ending (??? mintha lett volna, de lehet, hogy nem)
Cold Night (Leo & Ken duett)
Memory (Ravi & Hyuk duett)
Toxic (N & Hongbin közös tánc)
És most élménybeszámoló... Hát kezdjük. XD Azt hittem, többen leszünk, hogy őszinte legyek, kb. a felét tölthettük meg a koncertteremnek, viszont a tömeg olyan eszeveszett tombolást és visítást produkált, mintha legalább ezren lettünk volna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (Én is bőven kivettem a részem az őrjöngésből XDDD) Annyira lelkes volt mindenki, hogy mikor bejutottam, VIXX számok szóltak a hangszórókból és az emberek úgy ordítottak minden szám végén, mintha az már maga a koncert lett volna, először nem is értettem, mi a fenéért visítanak emiatt ennyire XDD Aztán kezdődött a koncert, természetesen nagyszabású izgalommal. A Voodoo-val kezdtek, mikor megláttam őket a színpadon, olyanok voltak, mint valami lehetetlen álomkép. o_O Mondom ilyen nincs, nem lehet, hogy tényleg itt vannak tőlem pár méterre és nézem a koncertjüket élőben. O_O Az első három szám playbackről ment (emlékeim szerint a Voodoo Doll, Eternity, hyde hármas volt az), aztán előkapták a kézi mikrofont és onnantól élőben nyomták végig a műsort (mondjuk lehet, hogy volt, ahol volt még playback, pl a végén, javítsatok ki, ha tévednék, csak én később már annyira partiztam, hogy nem figyeltem már ilyenekre X'DD). A fiúk mindent beleadtak és fenomenális produkciót kaptunk, és észrevételem szerint ők maguk is eléggé meg voltak hatva a közönség hihetetlen lelkesedésétől. Volt egy (rettentően helytelen angol feliratozással ellátott) varázslós kisfilm az elejefelé, amiben fiaink bájitalokat főztek, és mikor a béke italát készítették, Hongbin hozzávalóként belekeverte az üstbe Park Hyoshin fényképét. TKO. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Sajnos sokminden van, amire már most nem emlékszem, tekintve hogy alacsony létemre meg kellett küzdenem azért, hogy lássak is valamit, és az előttem hadonászó meg törölközőket lóbáló kezek nem segítettek abban, hogy jobb látvány tárulhasson elém. ^^" Szóval mikor annyira nem láttam, inkább partiztam mint állat és olyankor kicsit kiment a szemem elől a kép. :'D; Na de dolgok, amikre emlékszem:
- Igazán látványosak voltak a háttérben kivetített filmek. Nagyon jól passzoltak a számokhoz és igényesek voltak.
- Ravi nagyon szerette hergelni a közönséget biggrin.gif
- Úgy vettem észre, hogy a magyar fanek általánosságban N-ért és Raviért rajonganak leginkább. Mikor az ő részük jött/az ő képük tűnt fel, a közönség vonyítása különösen ordas volt (az enyém is, mert nekem is ők a kedvenceim X'D)
- Ken orra még mindig megunhatatlan humorforrás. XD Ken azt kívánja nekünk, mikor hullócsillagot lát, hogy legyen olyan nagy orrunk, mint neki.
- Ravi és Hyuk duettje gyönyörű volt wub.gif Hyuknak igazán szép hangja van, nem gyakran halljuk ilyen sokat énekelni.
- A duettek után N megkérdezte, hogy na hogy tetszett a közönségnek a Hongbinnal közös tánca. Valaki beüvöltötte, hogy "It was hot!!!" N maximálisan elégedettnek tűnt. XDD Egyébként igen, tényleg hot volt a produkció biggrin.gif
- Bár N-nél és Ravinál volt a legnagyobb hangerejű sikítás, Hyuk és Leo nevét kiabálták legtöbbször.
- Hyuk nagyon rázta a B.O.D.Y-ban. Nagyon-nagyon. XDDD
- A UU totális aegyofeszt volt rettentően édes tánccal biggrin.gif
- A Someday komolyan lélegzetelállító volt, ahogy a csillagos ég képe előtt énekelték... Majdnem elsírtam magam rajta...
- A Someday után a Love Letter szintén KO volt nekem. Ez a része tetszett a koncertnek a legjobban.
- Az Only U hihetetlen elegáns volt biggrin.gif
- A végén, miután kb három percig magán kívül sikoltozott a közönség, visszatértek még egy epikus tízperces ráadásra. Nem akartam, hogy vége legyen, elképesztő gyorsan elszállt a koncert, pedig annyira jól éreztem magam. .__.
A merch pultnál lehetett venni világító rudat, törölközőt (nem törölköző, de nem tudom, mi ez magyarul, ezt feszítik ki az emberek a fejük fölé, hogy a mögöttük lévők a világért se lássanak), pólót és dedikált Eternity cédét. Jómagam pólót és cédét vettem, itt ölelgetem őket, mint egy hülye XDD
Szóval hihetetlen boldog vagyok, életem egyik legnagyobb élménye ez a koncert, de tényleg... x_x *happy*
7 felhasználónak tetszik: Angel, silenc, Sellőgirl, Betti90, Misuzu86, Yonsa, SzimónaDrága
2014. szeptember 13. 01:51 #2034
SzimónaDrága
SzimónaDrága
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.soundofjapan.hu/a-boys-republic-budapesten/
Hozzászólás: 400
Csatolások: 1
Azonosító: 204649
Idézet (johanna92 @ 2014.09.13. 01:42)
Most jövök a VIXX koncertről. Egész egyszerűen fergeteges volt, jobb szót nem tudok rá mondani biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
Setlist (amire emlékszem, nem sorrendben):
Voodoo Doll
hyde
Eternity
Super Hero
Rock Ur Body
UU (Starity nem akarja végig kiírni a számcímet, pfff)
G.R.8.U
Beautiful Killer
Only U
B.O.D.Y
Secret Night
From Now On You're Mine
Someday
Love Letter
On & On
Light Up The Darkness
Sad Ending (??? mintha lett volna, de lehet, hogy nem)
Cold Night (Leo & Ken duett)
Memory (Ravi & Hyuk duett)
Toxic (N & Hongbin közös tánc)
És most élménybeszámoló... Hát kezdjük. XD Azt hittem, többen leszünk, hogy őszinte legyek, kb. a felét tölthettük meg a koncertteremnek, viszont a tömeg olyan eszeveszett tombolást és visítást produkált, mintha legalább ezren lettünk volna biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif (Én is bőven kivettem a részem az őrjöngésből XDDD) Annyira lelkes volt mindenki, hogy mikor bejutottam, VIXX számok szóltak a hangszórókból és az emberek úgy ordítottak minden szám végén, mintha az már maga a koncert lett volna, először nem is értettem, mi a fenéért visítanak emiatt ennyire XDD Aztán kezdődött a koncert, természetesen nagyszabású izgalommal. A Voodoo-val kezdtek, mikor megláttam őket a színpadon, olyanok voltak, mint valami lehetetlen álomkép. o_O Mondom ilyen nincs, nem lehet, hogy tényleg itt vannak tőlem pár méterre és nézem a koncertjüket élőben. O_O Az első három szám playbackről ment (emlékeim szerint a Voodoo Doll, Eternity, hyde hármas volt az), aztán előkapták a kézi mikrofont és onnantól élőben nyomták végig a műsort (mondjuk lehet, hogy volt, ahol volt még playback, pl a végén, javítsatok ki, ha tévednék, csak én később már annyira partiztam, hogy nem figyeltem már ilyenekre X'DD). A fiúk mindent beleadtak és fenomenális produkciót kaptunk, és észrevételem szerint ők maguk is eléggé meg voltak hatva a közönség hihetetlen lelkesedésétől. Volt egy (rettentően helytelen angol feliratozással ellátott) varázslós kisfilm az elejefelé, amiben fiaink bájitalokat főztek, és mikor a béke italát készítették, Hongbin hozzávalóként belekeverte az üstbe Park Hyoshin fényképét. TKO. _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Sajnos sokminden van, amire már most nem emlékszem, tekintve hogy alacsony létemre meg kellett küzdenem azért, hogy lássak is valamit, és az előttem hadonászó meg törölközőket lóbáló kezek nem segítettek abban, hogy jobb látvány tárulhasson elém. ^^" Szóval mikor annyira nem láttam, inkább partiztam mint állat és olyankor kicsit kiment a szemem elől a kép. :'D; Na de dolgok, amikre emlékszem:
- Igazán látványosak voltak a háttérben kivetített filmek. Nagyon jól passzoltak a számokhoz és igényesek voltak.
- Ravi nagyon szerette hergelni a közönséget biggrin.gif
- Úgy vettem észre, hogy a magyar fanek általánosságban N-ért és Raviért rajonganak leginkább. Mikor az ő részük jött/az ő képük tűnt fel, a közönség vonyítása különösen ordas volt (az enyém is, mert nekem is ők a kedvenceim X'D)
- Ken orra még mindig megunhatatlan humorforrás. XD Ken azt kívánja nekünk, mikor hullócsillagot lát, hogy legyen olyan nagy orrunk, mint neki.
- Ravi és Hyuk duettje gyönyörű volt wub.gif Hyuknak igazán szép hangja van, nem gyakran halljuk ilyen sokat énekelni.
- A duettek után N megkérdezte, hogy na hogy tetszett a közönségnek a Hongbinnal közös tánca. Valaki beüvöltötte, hogy "It was hot!!!" N maximálisan elégedettnek tűnt. XDD Egyébként igen, tényleg hot volt a produkció biggrin.gif 
- Bár N-nél és Ravinál volt a legnagyobb hangerejű sikítás, Hyuk és Leo nevét kiabálták legtöbbször.
- Hyuk nagyon rázta a B.O.D.Y-ban. Nagyon-nagyon. XDDD
- A UU totális aegyofeszt volt rettentően édes tánccal biggrin.gif 
- A Someday komolyan lélegzetelállító volt, ahogy a csillagos ég képe előtt énekelték... Majdnem elsírtam magam rajta...
- A Someday után a Love Letter szintén KO volt nekem. Ez a része tetszett a koncertnek a legjobban.
- Az Only U hihetetlen elegáns volt biggrin.gif 
- A végén, miután kb három percig magán kívül sikoltozott a közönség, visszatértek még egy epikus tízperces ráadásra. Nem akartam, hogy vége legyen, elképesztő gyorsan elszállt a koncert, pedig annyira jól éreztem magam. .__.
A merch pultnál lehetett venni világító rudat, törölközőt (nem törölköző, de nem tudom, mi ez magyarul, ezt feszítik ki az emberek a fejük fölé, hogy a mögöttük lévők a világért se lássanak), pólót és dedikált Eternity cédét. Jómagam pólót és cédét vettem, itt ölelgetem őket, mint egy hülye XDD 
Szóval hihetetlen boldog vagyok, életem egyik legnagyobb élménye ez a koncert, de tényleg... x_x *happy*

Szóval tényleg itt voltak. w00t.gif Irigy vagyok. mad.gif wub.gif De jó, hogy valaki megosztja velünk, így egy kicsit beleképzelhetem magam. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Angel, Misuzu86, johanna92
2014. szeptember 13. 02:55 #2035
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (SzimónaDrága @ 2014.09.13. 01:51)
Szóval tényleg itt voltak.  w00t.gif  Irigy vagyok.  mad.gif  wub.gif De jó, hogy valaki megosztja velünk, így egy kicsit beleképzelhetem magam.  biggrin.gif

És jaj, kihagytam a legjobbat. :'D
N a koncert legelején mondott valamit, ami teljesen úgy hangzott, hogy "tonight we're going to fuck you". Mindenki felhördült, hogy "What??? Oké XDDD" De maga N úgy tűnt, hogy nem vette észre, hogy egy szót félreérthetően ejtett, de én még mindig nem jöttem rá, hogy mit akarhatott mondani. :'DDD

Amúgy meg visszatérve erre a fenomenálisan beteg Hitchhiker klipre, komolyan meg vagyok döbbenve azon, hogy mennyien dislike-olják azt a videót. o_O Gondolom ha már SM, sokan azért kattoltak rá, hogy idolokat nézzenek, de helyette kaptak egy totális retardáltságot, amihez úgy tűnik, hogy nincs elég humorérzékük. Hát az aztán tényleg hatalmas bűn volt Hitchhikertől, hogy összehozott valami eredetit és vicceset. XDD *facepalm*
4 felhasználónak tetszik: Angel, Betti90, SzimónaDrága, Misuzu86
2014. szeptember 13. 14:29 #2036
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (johanna92 @ 2014.09.13. 02:55)
És jaj, kihagytam a legjobbat. :'D
N a koncert legelején mondott valamit, ami teljesen úgy hangzott, hogy "tonight we're going to fuck you". Mindenki felhördült, hogy "What??? Oké XDDD" De maga N úgy tűnt, hogy nem vette észre, hogy egy szót félreérthetően ejtett, de én még mindig nem jöttem rá, hogy mit akarhatott mondani. :'DDD
Amúgy meg visszatérve erre a fenomenálisan beteg Hitchhiker klipre, komolyan meg vagyok döbbenve azon, hogy mennyien dislike-olják azt a videót. o_O Gondolom ha már SM, sokan azért kattoltak rá, hogy idolokat nézzenek, de helyette kaptak egy totális retardáltságot, amihez úgy tűnik, hogy nincs elég humorérzékük. Hát az aztán tényleg hatalmas bűn volt Hitchhikertől, hogy összehozott valami eredetit és vicceset. XDD *facepalm*

Hangosan kacagtam azon, aamit N-ről írtál..azt hiszem ott is elnevettem volna magam biggrin.gif Nem tudom mit akarhatott mondani, de fergeteges lehetett biggrin.gif Én már várom, hogy videok kerüljenek fel..jó lett volna elmenni, de én annyira nem ismerem őket és csak azért hazautazni Németből és vissza nekem nem érte volna meg...bezzeg ha a DBSK lett volna tongue.gif blush.gif blush.gif wub.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: SzimónaDrága
2014. szeptember 13. 15:34 #2037
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Misuzu86 @ 2014.09.13. 14:29)
Hangosan kacagtam azon, aamit N-ről írtál..azt hiszem ott is elnevettem volna magam biggrin.gif Nem tudom mit akarhatott mondani, de fergeteges lehetett biggrin.gif Én már várom, hogy videok kerüljenek fel..jó lett volna elmenni, de én annyira nem ismerem őket és csak azért hazautazni Németből és vissza nekem nem érte volna meg...bezzeg ha a DBSK lett volna tongue.gif  blush.gif  blush.gif  wub.gif  wub.gif

Ja, hát kíváncsi vagyok, mit mondhatott igazából. Kicsit rosszul érzem azért magam, hogy itt nevetgélek rajta, mikor a lelküket is kiadták tegnap x_x
Ha a düsseldorfi kpop fesztiválra gondolsz, azt felfüggesztették a szervezők... Tehát ott nem lépett fel a VIXX, itt Budapesten voltak. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Holnap meg Varsóban lépnek fel.
2014. szeptember 13. 15:40 #2038
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (johanna92 @ 2014.09.13. 15:34)
Ja, hát kíváncsi vagyok, mit mondhatott igazából. Kicsit rosszul érzem azért magam, hogy itt nevetgélek rajta, mikor a lelküket is kiadták tegnap x_x
Ha a düsseldorfi kpop fesztiválra gondolsz, azt felfüggesztették a szervezők... Tehát ott nem lépett fel a VIXX, itt Budapesten voltak. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Holnap meg Varsóban lépnek fel.

Nem, nem arra gondolok, én kint lakom már két éve Németben és csak abban reménykedek, hogy a DBSK ellátogat végre ide biggrin.gif
2014. szeptember 13. 15:47 #2039
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Misuzu86 @ 2014.09.13. 15:40)
Nem, nem arra gondolok, én kint lakom már két éve Németben és csak abban reménykedek, hogy a DBSK ellátogat végre ide biggrin.gif

biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: SzimónaDrága, Misuzu86
2014. szeptember 13. 23:37 #2040
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Idézet (Betti90 @ 2014.09.12. 22:40)
Úgy látom ide még nem tette ki senki
Megjelent a T-Ara új dala a Sugar Free

És ma jelent meg a Spica S. debutáló dala

Én személyszerint mindegyiket szeretem, bár a T-Aratól kicsit új ez a stílus, de a Spica S. dala nagyon tetszik rolleyes.gif

Nekem a Spica dala nagyon tetszik, BoA hiányzik őt is nagyon szeretem. A T-ara dalának stílusa olyan, mint a No.9 nekem annyira hasonlóak, de amúgy a klip szép lett.

VIXX koncert, milyen jó már egyeseknek beer.gif Egy életre szóló élmény lehetett.
2 felhasználónak tetszik: johanna92, Misuzu86
132 oldal 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!