K-pop rajongók topikja
2014. szeptember 03. 18:23
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (johanna92 @ 2014.09.03. 18:08)
Budapesten forgatták a Teen Top legújabb klipjét. Itt a teaser.
Van benne Lánchíd meg villamos meg minden. XDDD
Jééé tényleg
Ide is jöhetnének már egyszer
2014. szeptember 03. 19:29
Idézet (Betti90 @ 2014.09.03. 16:13)
Nagyon nagyon szomorú híret hallottam. A Ladies Code EunBi-ja ma hallt meg autóbalesetben. Szőrnyűűű. Nyugodjon Békében!

Egyszerűen képtelen vagyok felfogni még mindig... nem fér a fejembe. Annyira lesokkolt, nem is bírtam tőle elaludni tegnap este. Olyan hirtelen történt és annyira fiatal és szörnyen tehetséges volt... Nagyon fog hiányozni, hiszen már debütálásuk óta figyelemmel kísérem a lányokat, nyugodjon békében!
2014. szeptember 03. 20:38
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Idézet (Betti90 @ 2014.09.03. 16:13)
Nagyon nagyon szomorú híret hallottam. A Ladies Code EunBi-ja ma hallt meg autóbalesetben. Szőrnyűűű. Nyugodjon Békében!

Ilyen fiatalon...
2014. szeptember 03. 20:46
Totálisan le vagyok sokkolva, Isten nyugosztalja a LADIES' CODE énekesnőjét, EunB-t, aki szeptember 3-án hajnalban autóbalesetben elvesztette az életét..
Nem bírok órák óta magamhoz térni, komolyan mondom. Állítólag Sujong és RiSe is súlyosan sérült, mindkettőjüket válságos állapotban szállították kórházba, de mivel RiSe-nak nagyon alacsony volt a vérnyomása, nem lehetett megoperálni. Imádkozzunk hogy rendbe jöjjenek!
#RIPEunB #PrayForLadiesCodes
2014. szeptember 03. 20:53
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Porcicca @ 2014.09.03. 20:46)
Totálisan le vagyok sokkolva, Isten nyugosztalja a LADIES' CODE énekesnőjét, EunB-t, aki szeptember 3-án hajnalban autóbalesetben elvesztette az életét..
Nem bírok órák óta magamhoz térni, komolyan mondom. Állítólag Sujong és RiSe is súlyosan sérült, mindkettőjüket válságos állapotban szállították kórházba, de mivel RiSe-nak nagyon alacsony volt a vérnyomása, nem lehetett megoperálni. Imádkozzunk hogy rendbe jöjjenek!
#RIPEunB #PrayForLadiesCodes
Én is pontosan így vagyok vele, nem térek magamhoz, szinte nem akartam hinni a híreknek. Nem tudom hogy történhetett ez meg, én is annyira remélem, hogy a többi két tag rendbe jön, bár a csapat már SOHA nem lesz olyan, mint volt
2014. szeptember 03. 22:17
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Idézet (Betti90 @ 2014.09.03. 18:23)
Jééé tényleg
Emberek, van aki Budapesten lakik?
, ne csak mindig Budapestet vennék észre, igaz, hogy hídjaink nincsenek, de nekkünk is vannak szép villamosaink 
Ja, az én kis falumba is nyugodtan jöhetnének forgatni, két templomunk is van meg sok régi ház! XD Meg kukoricaföld, meg szép erdők meg árkok meg egy kis csatorna... Meg sok ilyen eldugott régi házat meg szentélykét meg elvadult helyet tudok, na, ne higgyék azt az emberek, hogy "vidéken" nincsenek kúl dolgok! XDDD Meg itt is itt van pár kilométerre a Duna, ha az kell
2014. szeptember 04. 20:10
Idézet (johanna92 @ 2014.09.03. 22:17)
Ja, az én kis falumba is nyugodtan jöhetnének forgatni, két templomunk is van meg sok régi ház! XD Meg kukoricaföld, meg szép erdők meg árkok meg egy kis csatorna... Meg sok ilyen eldugott régi házat meg szentélykét meg elvadult helyet tudok, na, ne higgyék azt az emberek, hogy "vidéken" nincsenek kúl dolgok! XDDD Meg itt is itt van pár kilométerre a Duna, ha az kell
XD
Nekem egy hibbant fekete-fehér kandúrom és egy Balatonom van. xDD Az nem elég? xDD
2014. szeptember 05. 14:33
Valaki egyébként tud valami újat a két másik súlyosan sérült Ladies’ Code tagról? Az utolsó információim, hogy Sojung túl van a műtétén az állapotára tekintettel még nem mondták el neki, hogy EunB elhunyt, RiSe pedig eszméletlen volt már egy napja. Nemrég olvastam valahol, hogy állítólag felébredt, bár nem tudom mi igaz belőle.
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2014. szeptember 05. 14:46
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Idézet (Maise93 @ 2014.09.05. 14:33)
Valaki egyébként tud valami újat a két másik súlyosan sérült Ladies’ Code tagról? Az utolsó információim, hogy Sojung túl van a műtétén az állapotára tekintettel még nem mondták el neki, hogy EunB elhunyt, RiSe pedig eszméletlen volt már egy napja. Nemrég olvastam valahol, hogy állítólag felébredt, bár nem tudom mi igaz belőle.
Sojung mai arcműtéte sikeres volt, az orvos szerint gyorsan fel fog épülni.
Rise még mindig nem ébredt fel...
2014. szeptember 06. 07:37
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Pár napja Jenissi is kiadott egy mixtape-et Stop & Play címen. Egész kellemes. Nem jobb, mint Yanoé (már szerintem), meg a feszületes borító alapján és a Go to Church alcím miatt én valami áhítattal telibbre számítottam, de egészen szerethető. Ugyanolyan hangulatú, mint a predebut számai.
(Azok közül valahogy a Naktával közös It Girl a kedvencem XD) Asszem a Neul Gyeote meg a Jallyeogo Nuwosseo című darabok a kedvenceim. Többnyire a közreműködők listája sem valami meglepő Say-jel meg Naktával, de i11evn szereplése az utolsó dalban teljesen váratlanul ért, hogy őszinte legyek. XD *nagy i11evn fangirl*
Itt le lehet tölteni/meg lehet hallgatni a mixtape-et ingyér' és legálisan. (Csak azért írom mindig ide, hogy legális, mert különben még a végén valami okos jelent a modiknak, hogy kalózkodásra buzdítom a népet.. :'D)
Itt le lehet tölteni/meg lehet hallgatni a mixtape-et ingyér' és legálisan. (Csak azért írom mindig ide, hogy legális, mert különben még a végén valami okos jelent a modiknak, hogy kalózkodásra buzdítom a népet.. :'D)
2014. szeptember 07. 05:38
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Elhunyt RiSe. Most teljesen keresztbe áll a gyomrom.
http://www.allkpop.com/article/2014/09/breaking-ladies-codes-rise-passes-away
Már ketten... Nyugodj békében, RiSe.
Sellőgirl
2014. szeptember 07. 07:53
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Idézet (johanna92 @ 2014.09.07. 05:38)
Elhunyt RiSe. Most teljesen keresztbe áll a gyomrom.
Ez korán reggel kicsit gypmrom vágott
2014. szeptember 07. 12:10
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
"Szeptember 8-án hétfőn, viselj feketét a a Ladies' Code emlékéért,és rajzolj egy szívet a bal kezedre."
SzimónaDrága
2014. szeptember 07. 13:45
Nem ismertem őket, de azért engem is ledöbbentett ez a hír a Ladies' Code tagjairól.. Bár, hogy őszinte legyek, még nem igazán tudtam felfogni hogy ez igaz, szóval majd akkor üt képen igazán, amikor ez megtörténik. Részvétem a tagoknak, családoknak, barátoknak és mindenkinek!
Ha már a megdöbbenéseknél járunk.. hallottátok hogy az idol killer kinézte magnak Sehunt? A rajongók teljesen idegesek, hogy lehet komolyabb sérülést is okoz neki. Néhány korábbi sikeres próbálkozásai után kezdem félteni Sehunt - csak hogy pontos legyek, a hallottak alapján annyit tudok hogy meg akarja ölni. Mondjuk csodálkozom hogy még nem kapták el a csajt. Legszívesebben felrúgnám.
De azt is mondják hogy ez csak egy elterelés, és az igazi célpont valaki más.
Ha már a megdöbbenéseknél járunk.. hallottátok hogy az idol killer kinézte magnak Sehunt? A rajongók teljesen idegesek, hogy lehet komolyabb sérülést is okoz neki. Néhány korábbi sikeres próbálkozásai után kezdem félteni Sehunt - csak hogy pontos legyek, a hallottak alapján annyit tudok hogy meg akarja ölni. Mondjuk csodálkozom hogy még nem kapták el a csajt. Legszívesebben felrúgnám.
2014. szeptember 07. 16:13
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Idézet (Lyzbog @ 2014.09.07. 13:45)
Na azt már nem.
Angel
2014. szeptember 07. 19:39
|
|
|
EunBi, az egyik kedvenc Ladies Code tagom volt és gyönyörű tehetséges énekes. Rise úgyszintén nagyon jó énekes volt. Remélem, odafent rátalálnak a nyugalomra és vigyáznak egymásra.
EunBi és Rise Nyugodjatok békében!!!
EunBi és Rise Nyugodjatok békében!!!
Sellőgirl
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.