Valamint egy második teaser is kikerült
K-pop rajongók topikja
2014. augusztus 28. 09:03
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Az album track-jei nagyon jónak ígérkeznek
nekem legalábbis nagyon tetszenek
már nem bírok magammal, nagyon várom
2014. augusztus 28. 14:01
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Idézet (BenceWTF @ 2014.08.28. 11:16)
Hát ez valami fantasztikus.
Hát ez valami fantasztikus
1 felhasználónak tetszik:
Misuzu86
2014. augusztus 28. 17:40
Tényleg fantasztikus.
És hát Siwon bajusza. xDD
2014. augusztus 28. 17:51
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Határozottan megnyugtató, hogy miután hosszú éveken keresztül önmagukat ismételgették, végre valami eredetit és újat kaptunk tőlük.
Angel
2014. augusztus 29. 20:41
Sziasztok!
A Kris ügyről igazak azok a pletykák, hogy az EXO tagok nem tarthatják a kapcsolatot Kris-szel?
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm a válaszokat.
2014. augusztus 29. 23:18
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Tehát Kris tényleg kilépett?
Sajnos le vagyok maradva a teljes igazságról.
2014. augusztus 30. 13:30
Idézet (SzimónaDrága @ 2014.08.29. 23:18)
Tehát Kris tényleg kilépett?
Sajnos le vagyok maradva a teljes igazságról. 
Igen, kilépett és a sok pletyka ellenére szinte teljesen kizárt, hogy valaha is visszajönne, amit nem csodálok, hogy őszinte legyek.
SzimónaDrága
2014. augusztus 30. 16:13
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Idézet (sophiej @ 2014.08.30. 13:30)
Igen, kilépett és a sok pletyka ellenére szinte teljesen kizárt, hogy valaha is visszajönne, amit nem csodálok, hogy őszinte legyek.
Én azt csodálom leginkább, hogy van, aki feltételezi, hogy visszajönne. :'DD
Hát emberek, én ettől kikészültem. Random újonccsapat Zest néven, és én nem tudom, hogy ezt mennyire gondolták komolyan (bár erős gyanúm, hogy semennyire), de én ezen a könnyeimet törölgetem. Szerencsétlen srác abban a rakott szoknyában hogy döfköd már az ágyékával, nem bírom
Ez a bagázs viszont kúl. Bejönnek.
Misuzu86
2014. augusztus 30. 22:00
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Kt music? Erről az ügynökségről eddig még nem is hallottam, vagy csak nem emlékszem rá, vagy hülye vagyok és elmentem mellette.
Ennek az új kis csapatnak nem igazán látok nagy jövőt, bár lehet csak én vagyok így vele.
2014. augusztus 30. 22:05
|
|
|
Idézet (sophiej @ 2014.08.30. 13:30)
Az SM Entertainment-nél ennyire rossz a helyzet, hogy nem fizetnek, stb.?
2014. augusztus 31. 00:07
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Idézet (SzimónaDrága @ 2014.08.30. 22:00)
Kt music? Erről az ügynökségről eddig még nem is hallottam, vagy csak nem emlékszem rá, vagy hülye vagyok és elmentem mellette.
Ennek az új kis csapatnak nem igazán látok nagy jövőt, bár lehet csak én vagyok így vele. 
Én sem ismerem ezt a céget, mondjuk elég sok kisebb cég van, akikkel nem vagyok tisztában... :'D
Idézet (SzimónaDrága @ 2014.08.30. 22:05)
Az SM Entertainment-nél ennyire rossz a helyzet, hogy nem fizetnek, stb.? 
SM-ék már a kezdetek óta az olyasmi suttyóságaikról nevezetesek, hogy nem fizetnek, rabszolgaként gürcöltetik az idoljaikat és megtiltják nekik a részvételt sok önálló projektben, amit nagyon szívesen csinálnának. :'D (Meg főleg 5-6 éve voltak nagyon hírhedtek a koreai popelőadók amiatt, hogy innen-onnan lopkodták nekik a számokat, és úgy rémlik nekem, hogy az SM sem volt ez alól kivétel ^^' De már rég volt, nem emlékszem már, hogy kik voltak a lopósok Lee Hyorin kívül, ő meg nem SM) Különösen ragályos SM-éknél az "eltelt öt év és lejárt a szerződés" nevű betegség, melyben elhunyt az H.O.T és megfogyatkozott miatta a TVXQ (népszerűségben is sajnos...), de a Shinhwát is ezzel a baromságukkal vesztették el. XDD; (Meg szerintem az is mond valamit, hogy mikor lejárt a Fly To The Sky szerződése, inkább másik cégnél folytatták... :'D) Mostanában meg inkább a kínai idoljaikkal gyűlik meg a bajuk... (Anno Han Geng, most meg Kris... ^^") Szóval ja, SM-ék háza táján állandóan áll a bál, nem csoda, hogy annyi kpop fan utálja a céget...
2014. augusztus 31. 16:50
|
|
|
Idézet (johanna92 @ 2014.08.31. 00:07)
Én sem ismerem ezt a céget, mondjuk elég sok kisebb cég van, akikkel nem vagyok tisztában... :'D
SM-ék már a kezdetek óta az olyasmi suttyóságaikról nevezetesek, hogy nem fizetnek, rabszolgaként gürcöltetik az idoljaikat és megtiltják nekik a részvételt sok önálló projektben, amit nagyon szívesen csinálnának. :'D (Meg főleg 5-6 éve voltak nagyon hírhedtek a koreai popelőadók amiatt, hogy innen-onnan lopkodták nekik a számokat, és úgy rémlik nekem, hogy az SM sem volt ez alól kivétel ^^' De már rég volt, nem emlékszem már, hogy kik voltak a lopósok Lee Hyorin kívül, ő meg nem SM) Különösen ragályos SM-éknél az "eltelt öt év és lejárt a szerződés" nevű betegség, melyben elhunyt az H.O.T és megfogyatkozott miatta a TVXQ (népszerűségben is sajnos...), de a Shinhwát is ezzel a baromságukkal vesztették el. XDD; (Meg szerintem az is mond valamit, hogy mikor lejárt a Fly To The Sky szerződése, inkább másik cégnél folytatták... :'D) Mostanában meg inkább a kínai idoljaikkal gyűlik meg a bajuk... (Anno Han Geng, most meg Kris... ^^") Szóval ja, SM-ék háza táján állandóan áll a bál, nem csoda, hogy annyi kpop fan utálja a céget...
Köszönöm szépen a válaszaidat!
johanna92
2014. szeptember 01. 09:39
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet (johanna92 @ 2014.08.31. 00:07)
Igen, borzasztó, hogy az egyik legnagyobb cég ilyen. Én csak abban reménykedek, hogy a DBSK otthagyja őket, amint lejár a szerződésük!!
Más, a SuJu új száma fenomenális
2014. szeptember 01. 17:53
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Idézet (Misuzu86 @ 2014.09.01. 09:39)
Igen, borzasztó, hogy az egyik legnagyobb cég ilyen. Én csak abban reménykedek, hogy a DBSK otthagyja őket, amint lejár a szerződésük!!
Changmin meg Yunho maradtak, nem tudom, mi okuk volt rá, de maradtak, szóval én annyira nem hiszek benne, hogy a legközelebbi alkalommal elhúznának... ^^"
2014. szeptember 02. 13:44
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet (johanna92 @ 2014.09.01. 17:53)
Changmin meg Yunho maradtak, nem tudom, mi okuk volt rá, de maradtak, szóval én annyira nem hiszek benne, hogy a legközelebbi alkalommal elhúznának... ^^"
Én is csak reménykedek, mert ez így nem hiszem, hogy jó nekik. Főleg, hogy már a 4. SM live tour kezdődött idén, és mind a 4 alkalommal sikerült eljutniuk Párizsba, az egyedüli helyre európába, amit az SM ismer...
2014. szeptember 03. 16:18
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Idézet (Betti90 @ 2014.09.03. 16:13)
Nagyon nagyon szomorú híret hallottam. A Ladies Code EunBi-ja ma hallt meg autóbalesetben. Szőrnyűűű. Nyugodjon Békében!

Jézusom... Ez döbbenetes.
2014. szeptember 03. 16:38
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (Betti90 @ 2014.09.03. 16:13)
Nagyon nagyon szomorú híret hallottam. A Ladies Code EunBi-ja ma hallt meg autóbalesetben. Szőrnyűűű. Nyugodjon Békében!

Én is hallottam ezt a rettenes hírt. Tisztára lesokkolt. Egy gönyörű, fiatal, tehetséges lányt vesztett el a világ. Szörnyű. Nyugodjon békében!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.