Elkészült a híres rapper, Kid Cudi legújabb kisfilmje, a No One Believes Me (magyarul Senki sem hisz nekem). A dal és a Craig Gillespie által rendezett klip a Fright Night című vámpírfilm remake-hez készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kid Cudi vámpírrá változik
2011. augusztus 15. 12:54
2011. augusztus 15. 12:57
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
a szám nem éppen a legjobb : //
2011. augusztus 15. 13:00
A klip nagyon tetszik,de a zene nem lett annyira jó.
2011. augusztus 15. 13:00
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
a szám olyan lapos szerintem..de mostanában elég népszerűek a vámpírok,mindenhol azok mennek 
én egyedül a TVD-t nézem,de azt is csak Ian miatt,az alkonyatot meg a többi ilyesmit például nagyon utálom.egyéni vélemény
én egyedül a TVD-t nézem,de azt is csak Ian miatt,az alkonyatot meg a többi ilyesmit például nagyon utálom.egyéni vélemény
2011. augusztus 15. 13:02
|
|
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline
|
nekem a szám meg a klip is tetszik.jó lett!
2011. augusztus 15. 13:20
Nekem egyáltalán nem tetszik...mondjuk a klip nem rossz,de az se nyerte el annyira a tetszésemet :/
2011. augusztus 15. 13:21
Szerintem meg mindkettő jó lett.De a klip az rohadt jó.Ez nem hasonlít semmihez még soha nem láttam ilyen klipet.Ez nem olyan mint a twilight meg a többi.Sokkal jobb.Az a gitár az...annyira jó benne,nagyon illik hozzá.Amúgy meg Cudin látszik,hogy járt tanárhoz mert egyre jobb színész.Szóval nagyon jó már töltöm is.Nade ez művészet,nem tetszhet mindenkinek.
2011. augusztus 15. 13:52
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Elég fura az egész :/
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: