A Gossip Girl sztárjai nemcsak a forgatásokon jönnek ki egymással nagyszerűen, de a való életben is rendkívül jó barátok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ed Westwick Leightonban bízik a legjobban
2011. augusztus 15. 12:07
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2011. augusztus 15. 12:10
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
imádom őket össze illenek
2011. augusztus 15. 12:12
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Ez aranyos interjú. Szép párt alkotnának együtt. De ha csak barátok... az is jó.
2011. augusztus 15. 12:15
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Annyira szeretem őket
és örülök, hogy ennyire jó barátok. Régen azon gondolkodtam, hogy szép pár lennétek, de már az is elég, hogy a GG-ből a két kedvencem ilyen jó barátságban van.
2011. augusztus 15. 12:16
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem tudom,lehet,hogy tényleg csak barátok,lehet nem.szerintem nem attól függ az ˝összeillünk˝ dolog,hogy hogyan mutatnak egymás mellett.egy jó külső édeskevés egy jó kapcsolathoz.
különösebben egyiket se szeretem,leighton kiadott pár jobb számot,de nem mondanám magam fannak,ha kedvencekben nekem benn is van.mindenesetre jó,ha kijössz a munkatársakkal(ha tényleg így van,nem pedig ez is csak reklámszöveg),mert ha mondjuk a pokolra kívánod azt,akivel mindennap együtt vagy/forgatsz,az elég kellemetlen tud lenni.
különösebben egyiket se szeretem,leighton kiadott pár jobb számot,de nem mondanám magam fannak,ha kedvencekben nekem benn is van.mindenesetre jó,ha kijössz a munkatársakkal(ha tényleg így van,nem pedig ez is csak reklámszöveg),mert ha mondjuk a pokolra kívánod azt,akivel mindennap együtt vagy/forgatsz,az elég kellemetlen tud lenni.
2011. augusztus 15. 12:40
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
Imádom őket
És tudom, hogy az övék egy tiszta barátság, mert sosem jártak! Ednek ott volt Jessica Szohr (Vanessa a GG-ből), Leightonnak meg ott volt Sebastian Stan (Carter Baizen szintén a GG-ből), szóval sosem volt alkalmuk barátoknál többnek lenni. És ez így jó. Nagyon szépek együtt, és örülök, hogy ilyen jó barátok!
2011. augusztus 15. 12:53
annyira helyesek lennének a való életben is egyótt *-* de annak is nagyon örülök,hogy ilyen jó barátok lettek
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.