A színész kapta meg a híres regény filmváltozatának főszerepét, mely a Filth címet viseli. McAvoy egy drogfüggő rendőrt fog alakítani a produkcióban.
A teljes cikkhez kattints ide!
James McAvoy drogfüggőt alakít
2011. augusztus 14. 23:22
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Ezt. Látnom. Kell. Majd.
James annyira felcsúszott a ranglistámon, hogy beleraktam a top25 kedvenc színészeim közé, ez ráadásul brit film lesz, nem fogják elrontani Amerikával
Irvine Welsh ezen könyvét ugyan nem olvastam még (de tervben van), de biztos jó ez is, csakúgy, mint a többi
Köszi a cikket
James annyira felcsúszott a ranglistámon, hogy beleraktam a top25 kedvenc színészeim közé, ez ráadásul brit film lesz, nem fogják elrontani Amerikával
Köszi a cikket
2011. augusztus 14. 23:36
Nincs mit
Örülök, hogy sok embernél egyre feljebb és feljebb csúszik
2011. augusztus 15. 07:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Domcicc @ 2011.08.14. 23:22)
ez ráadásul brit film lesz, nem fogják elrontani Amerikával
Ez sajnos nem teljesen igaz. Amerikai cég is társul, ami azt jelenti, hogy némi beleszólásuk van a forgatókönyvbe. Kicsit olyan ez, mint a Haláli Hullák Hajnala volt, ott is ők vállalták a terjesztést és cserébe Simon Pegg orra alá törhették, hogy mi nem tetszik nekik, mit kellene másképpen csinálni, plusz betettek egy két amerikai színészt.
Az alapsztori nagyon angol, de a forgatókönyv teljesen más, mivel ha eredeti maradna, az amerikaiaknak biztosan nem tetszene. Én már hónapok óta figyelem a projektet, tudom mi lesz a forgatókönyvben, mi lesz a változtatás, mikortól forgatnak, meddig, hol és kik lesznek a további főszereplők, és hidd csak el nekem, hogy ebben amerikai mancs van és már most mondom, hogy ne is álmodj olyan DVD-ről, amit nálunk meg tudsz venni.
Tudjuk egyátalán hogy miről szól a sztori? Úgy mondogatja mindenki, hogy jó, pedig szerintem ez nem sok mindenkinek fog bejönni
Idézet (Zsuviii @ 2011.08.14. 23:46)
Ezen a képen totál úgy is néz ki, mint egy drogfüggő..Nem rosszból. 
Inkább úgy, mint egy Isten
2011. augusztus 15. 11:10
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.15. 11:06)
A képet elnézve nem nagyon kell rákészülnie a szerepre.
Ez egy photoshoot kép, semmi köze a filmhez. Ezt akár bóknak is vehetjük, Toto? James bármit el tud játszani, tehát igen, nem nagyon kell neki készülődnie
2011. augusztus 15. 11:31
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.08.15. 11:10)
Ez egy photoshoot kép, semmi köze a filmhez. Ezt akár bóknak is vehetjük, Toto? James bármit el tud játszani, tehát igen, nem nagyon kell neki készülődnie 
Nem a háttér miatt írtam amit írtam, hanem az ábrázata miatt. Bármit el tud játszani? Meglehet, de a filmográfiájában 3 filmet látok ami nem töltelék vagy tucat popcorn film, ez a Penelope, a Büszkeség és balítélet és az Utolsó skót király című filmek, de egyik sem miatta volt kiemelkedő.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 15. 11:43
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.15. 11:31)
Nem a háttér miatt írtam amit írtam, hanem az ábrázata miatt. Bármit el tud játszani? Meglehet, de a filmográfiájában 3 filmet látok ami nem töltelék vagy tucat popcorn film, ez a Penelope, a Büszkeség és balítélet és az Utolsó skót király című filmek, de egyik sem miatta volt kiemelkedő.
Pontosan, Johnny Depp ábrázatával is sokat lehet kezdeni, hiszem azt, hogy élnek olyan színészek akik az arcukkal bármit el tudnak játszani.
Ne az itteni biográfiáját nézd, hanem ami az IMDB-n van, akad ott mit nézni. James sem a létra legtetején kezdte, alkotott ő jót általad említett filmek előtt is. Az 1997-es A fronton túl (Regeneration) és a Lélekben táncolok (Inside I'm dancing) ütős volt és ez csak pár film, ezek azok, amik elérhetőbbek a neten. Sok sorozatban volt vendégszereplő is.
Sajnos van popcorn film is a listán, de engem az nem zavar, mert nem nézem meg. Nem pazarlom az időm olyan filmekre, ahol a szerep szinte semmit nem kívánt meg tőle, ugráljon szuperhősmódjára és vihogjon a kamerába. Nem tetszik amit csinál, de kedvelem a színészt, ezért a régebbi filmjeit nézem.
2011. augusztus 15. 12:47
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2011.08.15. 11:43)
Pontosan, Johnny Depp ábrázatával is sokat lehet kezdeni, hiszem azt, hogy élnek olyan színészek akik az arcukkal bármit el tudnak játszani.
Ne az itteni biográfiáját nézd, hanem ami az IMDB-n van, akad ott mit nézni. James sem a létra legtetején kezdte, alkotott ő jót általad említett filmek előtt is. Az 1997-es A fronton túl (Regeneration) és a Lélekben táncolok (Inside I'm dancing) ütős volt és ez csak pár film, ezek azok, amik elérhetőbbek a neten. Sok sorozatban volt vendégszereplő is.
Sajnos van popcorn film is a listán, de engem az nem zavar, mert nem nézem meg. Nem pazarlom az időm olyan filmekre, ahol a szerep szinte semmit nem kívánt meg tőle, ugráljon szuperhősmódjára és vihogjon a kamerába. Nem tetszik amit csinál, de kedvelem a színészt, ezért a régebbi filmjeit nézem.
Ismerem a filmjeit, a Lélekben táncolok és a Fronton túlt is, de abban sem sok vizet zavart. Imdb alap, de az sem kell hozzá, hogy felsoroljam a filmjeit. Nem írok véleményt olyanról akiről nem tudom mit csinál vagy milyenek a képességei. Ő (egyelőre) eléggé túlértékelt népszerűségnek örvend amit a külsejének köszönhet vagy annak a néhány sikeres popcorni filmnek ami megint csak nem miatta volt sikeres. Gyakorlata van már az évek alatt, de igazán kiemelkedőt még nem alakított.
Kicsit olyan, mint Nicholas Cage, sokan szeretik pedig egyre gyengébb filmeket csinál - de az ő filmográfiájában ott a Veszett a világ vagy a Las Vegas vágállomás - James filmográfiájából még hiányzik ez az 1-2 film, hogy máshogy tudjak rá tekinteni, mint popcorn színészre.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 15. 12:52
|
|
AngelinaSmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155605 offline
|
nekem ez a faszi elég szimpi de csak egy dolog miatt..amúgy nem olyan jó szinész.
de elmegy..a film remélhetőleg nézhető lesz nem úgy mint sok elcseszett szappanopera
2011. augusztus 15. 13:06
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.15. 12:47)
Ő (egyelőre) eléggé túlértékelt népszerűségnek örvend amit a külsejének köszönhet vagy annak a néhány sikeres popcorni filmnek ami megint csak nem miatta volt sikeres. Gyakorlata van már az évek alatt, de igazán kiemelkedőt még nem alakított.
Én a popcorn filmekre szavazok, annyira azért nem néz ki jól, hogy amiatt 'szeresse' mindenki.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.