Brooke Hogan meztelenül az állatokért
2011. augusztus 14. 23:11
A PETA kampányok lényege mindig pont az, hogy a modell teljesen meztelen van - nem értem Brooke miért vett volna bikinit 
Amúgy meg Hulk túlságosan óvja a lányát, amit a valóságshowban is művel, szánalmas volt.
Amúgy meg Hulk túlságosan óvja a lányát, amit a valóságshowban is művel, szánalmas volt.
2011. augusztus 14. 23:17
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Gyerekek, ez is az apja miatt tart ott, ahol tart. Mondjuk nem mintha valami hatalmas karriert futott volna be, na de azért... -.-" Ettől eltekintve a szándék szép. (:
2011. augusztus 14. 23:31
Szerintem nincs vele gond, nem is mutat vészesen sokat. A cél szentesíti az eszközt...
2011. augusztus 15. 01:18
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
Legalább nem a playboynak

jól tette.
jól tette.
2011. augusztus 15. 08:41
szép igényes fotók ! és nem látszik belőle tényleg túl sok! az ilyennel nincs probléma + jó cél érdekében tette
2011. augusztus 15. 09:27
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
jó kép,és tényleg nem látszik belőle túl sok,rendes tőle hogy megtette a jó cél érdekében
2011. augusztus 15. 09:39
tudom,hogy jó érdekből vetkőzött le,de ezt az egészet valahogy máshogy is meglehetett volna oldani...szerintem
2011. augusztus 15. 09:39
nem veszélyes képek, és inkább ezért vetkőzzön, mint hogy egy férfimagazinnak..
és Hulk mennyire takarja..
és Hulk mennyire takarja..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: