Mester Tamás karrierjének vége
2011. augusztus 14. 22:35
na ne már ha egy világsztár adna nekem telefonszámát abban a pillanatban felhívnám.. ez nekem a sztori kicsit gyanús.
2011. augusztus 14. 22:51
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
az komoly, ezt jól benézte:o
2011. augusztus 14. 22:57
Hát nekem fura amit mond
. Nem hinném hogy igaz lenne :/.
2011. augusztus 14. 23:03
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Áhhhh Emberek!! Vegyétek már észre, hogy ez az ember egy nagy nulla. Tehetsége nincs ráadásul véleményem szerint be is van melegedve, ezért ilyennel kábítja a népet. Nem tudom, hogy ebből a kis sztoriból mi igaz vagy mi nem, de kétlem, hogy Mick Jagger, a legenda leállt volna egy olyasvalakivel aki még csak énekelni sem tud. Ha mégis ez lett volna a sztori, nem hiszem, hogy ezzel ért volna véget a karrierje, mert szerintem el sem kezdődött.
2011. augusztus 14. 23:10
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Johinna Johinna
Áhhhh Emberek!! Vegyétek már észre, hogy ez az ember egy nagy nulla. Tehetsége nincs ráadásul véleményem szerint be is van melegedve, ezért ilyennel kábítja a népet. Nem tudom, hogy ebből a kis sztoriból mi igaz vagy mi nem, de kétlem, hogy Mick Jagger, a legenda leállt volna egy olyasvalakivel aki még csak énekelni sem tud. Ha mégis ez lett volna a sztori, nem hiszem, hogy ezzel ért volna véget a karrierje, mert szerintem el sem kezdődött. cool.gif
azér az kicsit túlzás h semmi tehetsége bár igaz h amagyar celebeknek enm sok van tisztelet a kivételnek.De azér valamennyinek csak kelett bele szórulin.És ezzel nem védeni akarom emrt ő nekem abszúlut unszimpatikus de azért én se lennék ennyire vidám ha velem ilyen történee és igaz lenne amit én is kétlek
Áhhhh Emberek!! Vegyétek már észre, hogy ez az ember egy nagy nulla. Tehetsége nincs ráadásul véleményem szerint be is van melegedve, ezért ilyennel kábítja a népet. Nem tudom, hogy ebből a kis sztoriból mi igaz vagy mi nem, de kétlem, hogy Mick Jagger, a legenda leállt volna egy olyasvalakivel aki még csak énekelni sem tud. Ha mégis ez lett volna a sztori, nem hiszem, hogy ezzel ért volna véget a karrierje, mert szerintem el sem kezdődött. cool.gif
azér az kicsit túlzás h semmi tehetsége bár igaz h amagyar celebeknek enm sok van tisztelet a kivételnek.De azér valamennyinek csak kelett bele szórulin.És ezzel nem védeni akarom emrt ő nekem abszúlut unszimpatikus de azért én se lennék ennyire vidám ha velem ilyen történee és igaz lenne amit én is kétlek
2011. augusztus 15. 09:44
ez számomra egy kicsit érdekes..csakúgy elveszíti a telefonszámot? vagy ennyire szerencsétlen vagy kamu az egész...
hiába a videó,nem érdekel
szerintem kamu
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: