Demi Lovato már nem kislány
2011. augusztus 14. 15:42
|
|
Jane16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 157597 offline
|
Nem csak evészavar, az is, de inkább az alkohol és a drog miatt ment be a rehabra. Ha rákerestek a neten, láthatjátok, hogy nem az evészavar volt a nyomós indok, inkább a drogok. Akár a Viván, akár máshol megnézhetitek. Szerintetek miért hangoztatja, hogy a "józanság szexi"? A túlhajszoltság volt mindennek az oka.
2011. augusztus 14. 15:48
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
nagyon szépek lettek a képek. de akármennyire is szeretem Demit, ez a felnőttéválás kijelentés nem olyan nagy dolog. úgy értem, ő nem mondja, inkább ti - itt értem a sajtót - akasztgattok rá különböző cimkéket, mint mindenkire. és ez engem idegesít. most miért lenne 18 évesen felnőtt? mert ilyen stílust képvisel? mert gondjai voltak? jó, nekem is voltak/vannak gondjaim, és én is ezt a stílust képviselem... akkor én is az vagyok 17 évesen, teljes értékű felnőtt...
2011. augusztus 14. 15:49
Nagyon nagyon jó kép
A ruhája is nagyon szép és a rúzsa passzol azzal a kabáttal vagy mi az.
2011. augusztus 14. 16:01
Nem igazán kedvelem Demi-t az tény és való,de a képen tényleg nagyon csinos véleményem szerint.Tény és való voltak drog és alkohol problémái,de emberek még mindig itt vagyunk leragadva.Lassan féléve kiengedték arról a nem tudom milyen helyről,de most nem az a lényeg már féléve kiengedték és még mindig itt vagyunk leragadva,nem értem.Visszatért és tisztalappal indult az élete és nézzétek a Skyscraper milyen jól sikerült neki ráadásul a mostan fotósorozta is jó lett.
2011. augusztus 14. 16:02
|
|
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline
|
Bármilyen is vagy, Demi, mindig lesznek olyanok, akik szeretni fognak. Én pl. MINDIG felnéztem rád
I láv jú
2011. augusztus 14. 16:05
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
misssha
"a drog- és alkoholpromlémákkal teli időszaknak vége."
MILYEN DROG????!!!!!!!!!!!!! MILYEN ALKOHOL???????!!!!!! HONNAN A F@SZBÓL SZEDITEK EZEKET??????? -.-'
én sem értem, hogy ezt a szerkesztő honnan szedte...
"a drog- és alkoholpromlémákkal teli időszaknak vége."
MILYEN DROG????!!!!!!!!!!!!! MILYEN ALKOHOL???????!!!!!! HONNAN A F@SZBÓL SZEDITEK EZEKET??????? -.-'
én sem értem, hogy ezt a szerkesztő honnan szedte...
2011. augusztus 14. 16:06
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Deminek (csak volt ez a szanatórium,de azt nem a hírnévért csinálta.) egyetlen botrány nélkül sikerült felnőnie!
Gratulálok neki,hogy sikerült talpra állnia!
Nagyon szép ezen a képen,tényleg egy igazi nő látható!És jól áll neki a piros
Gratulálok neki,hogy sikerült talpra állnia!
Nagyon szép ezen a képen,tényleg egy igazi nő látható!És jól áll neki a piros
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: