Janicsák Veca leforgatta élete első klipjeit
2011. augusztus 13. 17:59
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
2011. augusztus 13. 20:12
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Idézet (varazslomester @ 2011.08.13. 16:11)
Toxic: Elvette az eszét a hírnév? Voltál már koncerten? Beleveti magát a tömegbe, és vadul autogramot oszt fényképezik, beszélget velünk, meg is ölel, nem vesztette el az eszét, ugyanolyan közvetlen és kedves, mint az X-Faktor elején, és anno a Csillag születikbe. Bocsi, de ezt el kellett mondanom, mert ez nagyon nem így van.
)
Képzeld voltam már koncertjén és 20-án is lesz a környéken egy Veca koncert és oda is el fogok menni, mert jó énekesnő!
De nem mindenki lát mindent ugyanúgy! Te így gondolod, én meg amúgy. Persze, a koncerteken játssza magát a rajongók előtt, mert ez a kötelessége, de én már láttam őt az utcán is és ott nagyon nagyképű volt. Napszemüveg volt rajta és nem válaszolt egyetlen sziára sem, ez ő valójában, ami nem baj, de azért megemlítésre való!
2011. augusztus 13. 22:32
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
bizti jo
2011. augusztus 14. 00:41
Idézet (Toxic @ 2011.08.13. 20:12)
Képzeld voltam már koncertjén és 20-án is lesz a környéken egy Veca koncert és oda is el fogok menni, mert jó énekesnő!
De nem mindenki lát mindent ugyanúgy! Te így gondolod, én meg amúgy. Persze, a koncerteken játssza magát a rajongók előtt, mert ez a kötelessége, de én már láttam őt az utcán is és ott nagyon nagyképű volt. Napszemüveg volt rajta és nem válaszolt egyetlen sziára sem, ez ő valójában, ami nem baj, de azért megemlítésre való!

Esetleg, talááán nem hallotta? Más dolga volt? Sietett valahová? Tudod te, hogy valószínűleg mennyien köszönnek neki,akiket nem is nagyon ismer? Aztamindenit! Napszemüveg volt rajta, fúú. Öntelt majom. Hogy merészelte!?
Idézet
Persze, a koncerteken játssza magát a rajongók előtt, mert ez a kötelessége
És ennyi erőből akkor már minden sztár játssza magát, nem? Hagyjuk már...
De mivel eredetileg Vecáról volt szó.. várom már a klipjeit, a Kékangyalt pedig nagyon szeretem tőle. Ezen a képen pedig gyönyörű szép.
2011. augusztus 14. 09:32
|
|
ashleycuncitisdalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 142260 offline
|
kiváncsi vagyok h milyen lett
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: