Destinee & Paris: Igaz szerelem
2011. augusztus 13. 13:59
még én sem hallottam róluk,de jó hangjuk van és jó a szám is,
2011. augusztus 13. 14:45
Idézet (Elody @ 2011.08.13. 12:37)
nem valami nagy só, nem jön be-.-
Amikor azt hallod, "nem nagy só", azt nem úgy kell érteni, hogy "só". Azt szokták mondani, hogy "nem nagy show", csak a magyar ember azt úgy hallja, hogy "só"
2011. augusztus 13. 15:07
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
még sosem hallottam róluk, de egész jók
D hajrá nekik
2011. augusztus 13. 15:09
Sose halottam róluk
. De hajrá lehet még nagy karrier.
2011. augusztus 13. 15:30
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Meghallgattam a Judast,Ebben Destinee hangja tetszett jobban.A Born this way.ben is,bár mindketten jók voltak.Jó kis covert hoztak össze,csak több zene hiányzik...A Price tag tőlük jobban tetszik,mint Jessie J-től.Úgylátom ülésrendjük is van
2011. augusztus 13. 15:47
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
xx_smile!Szerintem is jók.A fikázás meg onnan ered,hogy sajnos sokan kritizálnak úgy,hogy hasonlóval nem is próbálkoztak és csak a szájuk nagy.Sok ember olyanokat istenít,akiknek csak jó a menedzsmentjük,de nincs tehetségük.Ehhez jön még az,hogy a magyarok gyakran pesszimisták és előbb ítélkeznek,mint mielőtt falakat döntve átlépnének a konzervativizmusukon.Örülök,hogy neked is tetszik
2011. augusztus 13. 17:03
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.13. 12:35)
Lassan már az anyjuk hasában próbálnak sztárt faragni a pénzhajhász menedzserek a fiatalokból - iskola helyett.
Autótune van, hangjuk nem sok ...
Autótune van, hangjuk nem sok ...
nem tudom te kikről beszélsz, ugyanis nekik igenis van hangjuk. és nem is semmilyen. de hogy ne a levegőbe beszéljek: Born This Way, Rolling In The Deep. hallgasd meg őket és utána döntsd el, hogy van-e hangjuk vagy nincs.
a dallal kapcsolatban meg nem niylatkoznék. tényleg van autotone de nem sok. egyébként meg nem lesz nagy sláger az biztos.
2011. augusztus 13. 17:26
Idézet (cheatondestiny @ 2011.08.13. 17:03)
nem tudom te kikről beszélsz, ugyanis nekik igenis van hangjuk. és nem is semmilyen. de hogy ne a levegőbe beszéljek: Born This Way, Rolling In The Deep. hallgasd meg őket és utána döntsd el, hogy van-e hangjuk vagy nincs.
a dallal kapcsolatban meg nem niylatkoznék. tényleg van autotone de nem sok. egyébként meg nem lesz nagy sláger az biztos.
Ezekben a videókban tényleg nincs olyan vészes hangja a 17 évesnek (a 15-nek változatlanul borzalmas), de a fentiben borzalmasan el van autotune-olva a hangjuk, és egyébként is, tudok ennél ezerszer jobbat is mutatni. Pl. neki és neki sokkal jobb élő hangja van, mint azoknak a lányoknak.
2011. augusztus 13. 18:05
igen, ezt mondtam én is. legalábbis, hogy van autotune de azért nem lehet azt mondani, hogy nincs hangjuk. egyébként taylor kifejezetten a kedvencem, az albuma tökéletes lett. egy ideig csak azt hallgattam
2011. augusztus 14. 13:24
|
|
Roxxy |
|
num1Kolosszus!Csak ők már (akiket muatattál)már Amerikában elismertek.Különösképp a Paramore,ők már világszerte ismertek.Jó,hogy nem linkeltél egy Hall of Fame-es sztárt,aki 30 éve a zeneiparban van.Persze,hogy Hayley-nek nagyobb gyakorlata van,mint a Monroe testvérpárnak.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: