Képregény készült Selena Gomezről
2011. augusztus 13. 11:48
|
|
krechlpanna2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155599 offline
|
2011. augusztus 13. 11:52
ohh jeee minden vágyam ez volt egy Selena Gomez-es képregény!yyeeeaaahhh!
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 13. 11:53
Hát erre csak egy valamit na jó többet tudok mondani de van valami ami már teljesen nyilván való: Mindenből PÉNZT csinálnak!Meg Selena még csak 19 éves de már életrajzi könyv? Én mondjuk egy 40 évesen adnék ki ilyet és nem 19 évesen! Mondjuk lehet hogy mikorra Selena már 40 lesz még a kutya se lesz rá kíváncsi!
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. augusztus 13. 12:00
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
Nézem a kommenteket, és annyian leszólják ezeket a rajzokat.. szerintem nagyon szépek. : ) És, ha ti is jobban megnéziket, láthatjátok, hogy egy-egy vonal megrajzolásában is mennyi precizitás van.. akik ezt írták, hogy nem szépek a rajzok, szerintem sokan fele ilyen szépet sem tudna rajzolni, /persze én sem/, csak kritikáljátok.. Persze, megértem, mindnekinek meg van a saját kis véleménye.., de előtte godoljátok végig, hogy egy gyönyörű rajz megrajzolásában mennyi munka van.. Persze, nem mindenkinek lehet egyforma az ízlése, és Festő-és Festő között is van különbség..
2011. augusztus 13. 12:09
Jó ötletnek tartom!!! Csak szerintem a képek lehetnének szebbek, főleg ami a borítót illeti. De azért érdekel a képregény...
2011. augusztus 13. 12:12
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Sztem szépek a rajzok.Biztos érdekes képregény.
2011. augusztus 13. 12:20
ez milyen hülyeség... ennyi idősen miért kell életrajz? még nem is történt vele olyan sok minden, ha legalább idősebb lenne...
2011. augusztus 13. 12:28
Idézet (Wanessaa. @ 2011.08.13. 12:00)
Nézem a kommenteket, és annyian leszólják ezeket a rajzokat.. szerintem nagyon szépek. : ) És, ha ti is jobban megnéziket, láthatjátok, hogy egy-egy vonal megrajzolásában is mennyi precizitás van.. akik ezt írták, hogy nem szépek a rajzok, szerintem sokan fele ilyen szépet sem tudna rajzolni, /persze én sem/, csak kritikáljátok.. Persze, megértem, mindnekinek meg van a saját kis véleménye.., de előtte godoljátok végig, hogy egy gyönyörű rajz megrajzolásában mennyi munka van.. Persze, nem mindenkinek lehet egyforma az ízlése, és Festő-és Festő között is van különbség..
Szó sincs itt vonalak precizitásáról. Semmi különös nincs ezekben a rajzokban, nem adnak vissza szinte semmit Selena arcából. Nem vagyok egy öntelt ember, de még én is szebben rajzolok ennél. Pl. a The Royals képregényben (ami a királyi családról szól) sokkal szebb rajzok vannak, pedig a kiadó ugyanaz, sőt még az is lehet, hogy aki rajzolta is ugyanaz az ember. De amit itt látsz, az egyszerűen trehány munka.
2011. augusztus 13. 12:30
|
|
Mr.ColeSprouseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 155902 offline
|
kiváncsi leszek rá
2011. augusztus 13. 12:31
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
jók a rajzok de most Cissa98-al egyetértek még fiatal most mondjuk nézzük hozzá egy idősebb sztárhoz akinek ennél sokkal több minden történt az életében mondjuk Patrick Swayze. Nem utálom Selt de még biztos egy csomó minden történik egy 40 körülinél már megérteném az életrajzot bár ott is lehet még valami.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.