bár mire idáig eljut a képregény, addigra mi elfelejtjük xd
Képregény készült Selena Gomezről
2011. augusztus 19. 00:36
azért le a kalappal, hogy 40 oldalnyit megtudtak rajzolni, kiszinezni, meg meg is tudták írni
azért ehhez türelem kell, hogy minden tökjó legyen, és majdnem hasonló 
2011. augusztus 19. 08:10
Remélem majd meg tudom szerezni!! Ja és 'rózsaszínvattacukor':Ha nem érdekel akkor miért olvasod el??!!!
2011. augusztus 19. 08:13
Idézet (Regie1997 @ 2011.08.15. 10:08)
na már megint az van,hogy Selenát szidjátok..miért?? ez nem is az ő ötlete volt,hanem a kiadóé,neki semmi köze ehhez az egészhez,maximum annyi,hogy róla szól a képregény..hihetlen...
Nem leszóljuk.Mindössze a véleményünket mondtuk el arról,hogy ő nem érdemel meg ekkora felhajtást.
2011. augusztus 19. 09:07
|
|
eperkeeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 63 Csatolások: 1 Azonosító: 128011 offline
|
szerintem sem érdemli meg.... vagyis hát...legyen vele boldog nem érdekel....csak egy picit kezd idegesíteni hogy nem tudok úgy bemenni egy 100Ft-os boltba se hogy ne virítana Selenás meg egyéb "sztáros" poharak meg midenfajta a cucc a polcon...=/ na...de hát van aki ezt szereti :/
2011. augusztus 19. 09:55
|
|
beyonce_13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 141098 offline
|
sztem jó lessz
2011. augusztus 19. 10:23
ez jó lesz szentem csak térdenállva könyötgöm hogy ne írjank JB-ről
2011. augusztus 19. 11:26
de jó
biztos megveszem ha Magyarországon is lesz már
2011. augusztus 19. 14:52
Nagyon várom már biztos nagyon jó lessz és remélem h Juustinkárol is írnak majd egyszer!!!!!!!
2011. augusztus 19. 19:49
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
gratulálok.. de szerintem sem érdemel ennyit. nála tehetségesebb, sokszínűbb emberekről is készíthettek volna.. dehát. ez kell a népnek. Selena Gomez!
2011. augusztus 25. 01:37
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
ennek semmi értelme ezis csak azért van mert az egyesűlt államok már csak ebböl él meg hogy sztárokat csinál random emberekből ez azért van mert katonailag már nem az első ország
gazdaságilag kina a szuperhatalom oroszal karöltve ugyhogy most nem is csodálom a válságot
gazdaságilag kina a szuperhatalom oroszal karöltve ugyhogy most nem is csodálom a válságot
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: