Képregény készült Selena Gomezről
2011. augusztus 17. 17:43
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Kedves ötlet, de azért még csak 19 éves múlott, nem sokat tud felmutatni eddig De az öltet azért nem olyan rossz
2011. augusztus 17. 19:11
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
ééééééééérdeeeeeeeeeekeeeeeessss... nem ér semmit, csakmert még alig volt élete... Amy életéröl kéne egy képregény (y)
2011. augusztus 17. 19:59
Nah,erről?Mit képregényelnek ezek ezen a csajon?Hülyék
2011. augusztus 17. 20:03
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Szerintem ez még hülyeség túl fiatal és szerintem bár kedvelem Selenát de egy nagyobb zenei ikonról kéne ilyet csinálni mint pl: Amy Winehouse
2011. augusztus 17. 20:22
A képregény ötlet tényleg nagyon hülyeség...
ilyen fiatalom nem hiszem, hogy ez minden vágya...
ilyen fiatalom nem hiszem, hogy ez minden vágya...
2011. augusztus 17. 23:19
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (An_d_a @ 2011.08.14. 11:08)
ez most komoly?!WTF!? mi van a világgal,de tényleg?képregény?!hát ilyen nincs..
ez a csaj már mindenhol ott van,és süt róla a műviség.ez a bugyuta képregény is arról szól,amit a kameráknak leadott reklámszövegben vagy nyilatkozott.életrajz?ugyan már,csak ugyanazt a maszlagot rajzolgatták le benne idétlen képekkel,amiket a selena-fanok kívülről fújnak.ahogy látom azt a pálcaszerű izét a képregény borítóján,nekem egyértelműen az jött le,hogy a kicsi alex-ről lesz benne szó a vévörli helyről...
kiváncsi vagyok,hogy a 40 oldalon hányszor állíthatják benne aranyos pici tündérkének.mert szerintem az összesen.ez is csak arról szól,hogy a világ méginkább az aranyos,szende,nem hazudozó,botránymentes édes pici hercegnőt lássa benne.most komolyan,egy olyan csajról ilyet csinálni,aki állandóan a nála híresebbeknél nyalizik,érdekkapcsolattal marad a médiában valamint maga a műviség?már nem tudom eldönteni,hogy a szobra a ˝szívszerelmével˝ vagy ez a képregény a szánalmasabb.gratulálok hozzá,hogy pókembert és garfield-ot ilyenekre cserélték le.
ráadásul maga az,hogy képregény..ez is azt jelzi,hogy a rajongói kilencven százalékának mennyi az átlagéletkora.a menedzsere csak jól meg akarja szedni magát,mert 1600 Ft-ot kérni érte,az már rablás.ha legalább könyvet adott ki volna,az is normálisabb lett volna,de így..
ez a csaj már mindenhol ott van,és süt róla a műviség.ez a bugyuta képregény is arról szól,amit a kameráknak leadott reklámszövegben vagy nyilatkozott.életrajz?ugyan már,csak ugyanazt a maszlagot rajzolgatták le benne idétlen képekkel,amiket a selena-fanok kívülről fújnak.ahogy látom azt a pálcaszerű izét a képregény borítóján,nekem egyértelműen az jött le,hogy a kicsi alex-ről lesz benne szó a vévörli helyről...
kiváncsi vagyok,hogy a 40 oldalon hányszor állíthatják benne aranyos pici tündérkének.mert szerintem az összesen.ez is csak arról szól,hogy a világ méginkább az aranyos,szende,nem hazudozó,botránymentes édes pici hercegnőt lássa benne.most komolyan,egy olyan csajról ilyet csinálni,aki állandóan a nála híresebbeknél nyalizik,érdekkapcsolattal marad a médiában valamint maga a műviség?már nem tudom eldönteni,hogy a szobra a ˝szívszerelmével˝ vagy ez a képregény a szánalmasabb.gratulálok hozzá,hogy pókembert és garfield-ot ilyenekre cserélték le.
ráadásul maga az,hogy képregény..ez is azt jelzi,hogy a rajongói kilencven százalékának mennyi az átlagéletkora.a menedzsere csak jól meg akarja szedni magát,mert 1600 Ft-ot kérni érte,az már rablás.ha legalább könyvet adott ki volna,az is normálisabb lett volna,de így..
Justin Biebernek és Lady Gagának is van hasonló. Mindkettő berepelte a képregényt készítő céget, bár az nem világos, hogy miért. Talán az engedélyük nélkül készítették, nem tudom
2011. augusztus 18. 02:33
|
|
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline
|
Hehe kíváncsi leszek rá
2011. augusztus 18. 08:36
Én szeretem Selenát, de nekem is azt kell mondanom hogy "Minek?!". Mert az lehet hogy könyvformában megjelenik az életrajza, amibe ő is beleír egy kicsit, merthogy sok sztárnak van ilyen, de képregény?!
2011. augusztus 18. 09:32
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
sztem tök jó várom:)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: