Képregény készült Selena Gomezről
2011. augusztus 14. 08:04
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Bizti jó lett
2011. augusztus 14. 10:32
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Hát, vajon milyen lett?
2011. augusztus 14. 10:38
De jó! Biztos nagyon cool lett!!! Jaj, ógy elolvasnám!
2011. augusztus 14. 10:56
|
|
love.taylorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 155619 offline
|
mit ki nem találnak már :s
2011. augusztus 14. 11:08
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
ez most komoly?!WTF!? mi van a világgal,de tényleg?képregény?!hát ilyen nincs..
ez a csaj már mindenhol ott van,és süt róla a műviség.ez a bugyuta képregény is arról szól,amit a kameráknak leadott reklámszövegben vagy nyilatkozott.életrajz?ugyan már,csak ugyanazt a maszlagot rajzolgatták le benne idétlen képekkel,amiket a selena-fanok kívülről fújnak.ahogy látom azt a pálcaszerű izét a képregény borítóján,nekem egyértelműen az jött le,hogy a kicsi alex-ről lesz benne szó a vévörli helyről...
kiváncsi vagyok,hogy a 40 oldalon hányszor állíthatják benne aranyos pici tündérkének.mert szerintem az összesen.ez is csak arról szól,hogy a világ méginkább az aranyos,szende,nem hazudozó,botránymentes édes pici hercegnőt lássa benne.most komolyan,egy olyan csajról ilyet csinálni,aki állandóan a nála híresebbeknél nyalizik,érdekkapcsolattal marad a médiában valamint maga a műviség?már nem tudom eldönteni,hogy a szobra a ˝szívszerelmével˝ vagy ez a képregény a szánalmasabb.gratulálok hozzá,hogy pókembert és garfield-ot ilyenekre cserélték le.
ráadásul maga az,hogy képregény..ez is azt jelzi,hogy a rajongói kilencven százalékának mennyi az átlagéletkora.a menedzsere csak jól meg akarja szedni magát,mert 1600 Ft-ot kérni érte,az már rablás.ha legalább könyvet adott ki volna,az is normálisabb lett volna,de így..
ez a csaj már mindenhol ott van,és süt róla a műviség.ez a bugyuta képregény is arról szól,amit a kameráknak leadott reklámszövegben vagy nyilatkozott.életrajz?ugyan már,csak ugyanazt a maszlagot rajzolgatták le benne idétlen képekkel,amiket a selena-fanok kívülről fújnak.ahogy látom azt a pálcaszerű izét a képregény borítóján,nekem egyértelműen az jött le,hogy a kicsi alex-ről lesz benne szó a vévörli helyről...
kiváncsi vagyok,hogy a 40 oldalon hányszor állíthatják benne aranyos pici tündérkének.mert szerintem az összesen.ez is csak arról szól,hogy a világ méginkább az aranyos,szende,nem hazudozó,botránymentes édes pici hercegnőt lássa benne.most komolyan,egy olyan csajról ilyet csinálni,aki állandóan a nála híresebbeknél nyalizik,érdekkapcsolattal marad a médiában valamint maga a műviség?már nem tudom eldönteni,hogy a szobra a ˝szívszerelmével˝ vagy ez a képregény a szánalmasabb.gratulálok hozzá,hogy pókembert és garfield-ot ilyenekre cserélték le.
ráadásul maga az,hogy képregény..ez is azt jelzi,hogy a rajongói kilencven százalékának mennyi az átlagéletkora.a menedzsere csak jól meg akarja szedni magát,mert 1600 Ft-ot kérni érte,az már rablás.ha legalább könyvet adott ki volna,az is normálisabb lett volna,de így..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 14. 12:33
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Hát én bírom Selt, de nekem is hasonló vélemyénem van erről, mint a többieknek, hogy ennyiért azért z drága meg minden, a borító sokat elmesél, sejetem mik lehetnek benne, gondolom valami varázslósdi lesz ez is, inkább könyv lenne tényleg. De Selenát ezért még nem kell lefikázni meg leszólni, akit nem érdekel vagy ilyesmi az ne írjon ide csak azért mert eggyel több hsz-a lesz!
2011. augusztus 14. 12:37
|
|
xoxo XD XP xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 30 Azonosító: 153386 offline
|
először szobor,utána képregény..folytassam?szivesen:
utána laptop,utána TV,utána WC,utána WC lehuzo,utána WC papir,utána butor,utána papirzsebkendő,utána MP3,utána telefon,utána ajto,utána még mi?
D lol xD
utána laptop,utána TV,utána WC,utána WC lehuzo,utána WC papir,utána butor,utána papirzsebkendő,utána MP3,utána telefon,utána ajto,utána még mi?
2011. augusztus 14. 14:42
|
|
Dzseenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 313 Csatolások: 14 Azonosító: 138527 offline
|
Pozitívan állok a dolgokhoz, szóval a világnak biztos vagyok benne, hogy szüksége volt Selena képregényére.
A legelszomorítóbb viszont a, hogy ezt bizony még lesz olyan aki megveszi...
A legelszomorítóbb viszont a, hogy ezt bizony még lesz olyan aki megveszi...
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. augusztus 14. 15:54
Kicsit kiakadtam rajta ráadásul meg is lepődtem.Miért kell ezt a csajt ennyire nyomni még ha nem és tehetséges.
A sok Selena Fan biztosan megveszi mindkettő példányt.Oké,oké szeretek képregényeket olvasni,de nem ilyeneket!A mai világ már szánalmas akkor inkább legyen Vámpírnaplókos képregény Jó is lenne.
,mint Miss.Selena Gomezről.Szerintem felesleges az egész,de vannak olyan gyerekek,de még szülők is akik megveszik főleg aszülők a gyerekek kérésére.
Azért kíváncsi leszek rá,hogy milyen lesz,remélem jó béna.
Melesleg a képen úgy néz ki,mint egy 40 éves nő.
Azért kíváncsi leszek rá,hogy milyen lesz,remélem jó béna.
2011. augusztus 14. 16:05
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
OMG.....egy számot se vennék meg belőle
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.