Holly Keller a számból vette ki a szót, hogy miért nem írja le akkor rendesen. Én imádok olvasni szívesen elolvasnám és szerintem sokkal jobb lenne ha hasonlót készített volna Selena mint Miley...
amúgy meg jó drágán eladják -.-
Képregény készült Selena Gomezről
2011. augusztus 13. 17:49
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. augusztus 13. 18:41
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Jó ötletnek hangzik.
2011. augusztus 13. 18:44
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
2011. augusztus 13. 20:04
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Úristen milyen hülyeség
2011. augusztus 13. 20:04
|
melani99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 137832 offline
|
Holly Keller egyetértek veled.Selenát bírom meg minden de nem ez a legmegfelelőbb módja az életrajz megírásának amúgyis még csak 19 múlt.Még nincs túl sok minden amit le lehetne írni.Már bocs.
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. augusztus 13. 20:23
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
??
Biztosan izgalmakkal teli 19 évet töltött el eddig,hogy tényleg csinálnak belőle képregényt ,egyébként is Életrajzi képregény? Ennyire lusták az emberek olvasni ? Jaj és rajz borzalmas
Biztosan izgalmakkal teli 19 évet töltött el eddig,hogy tényleg csinálnak belőle képregényt ,egyébként is Életrajzi képregény? Ennyire lusták az emberek olvasni ? Jaj és rajz borzalmas
2011. augusztus 13. 22:57
|
|
K_I_N_G_A_3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 154862 offline
|
miket ki nem találnak
2011. augusztus 13. 23:03
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
A rajzok furák nagyon.
De mielőtt itt fujjognátok,meg a Selena koráról beszéltek,Mileynak is van életrajzi könyve és ő előbb adta ki.Jó ez képregény.De tényleg nem bírtak volna könyvet írni? Miért pont képregény? Így a sok kis 14 év alatti Selena rajongó nem fog olvasni,grat....
Na oké,most szedjük össze egy kis különbséget már megint a két leányzó között.
Szóval,Mileynak könyve van.1-2 képes oldal található benne személyesnek mondható(van köztük ismert is,ha jól emlékszek) képekkel.Mileynak zűrös élete volt,mielőtt híres lett,kib*sztak vele az osztálytársai...Ez nem jó,de ezt is beleírta.Szörnyű,nem szörnyű perceit beleírta,szívét kitárta.Ami egy picit fura,(ha jól tudom) 16-17 évesen adta ki.Egy picit fiatal,de akkor is eseménydús kis könyvet írt....
Na nézzük a másik leányzót,Selenát:
Képregény.A szó ugye már ki is mondja,hogy mivel van tele:képekkel.Ez még az alsó tagozatosoknak elmegy.Szerintem egy kemény borítós könyvecskével jobban járnak(időállóbb szerintem egy könyv,mint egy képregény),főleg a kicsit idősebb Selly fanok.
Talán ez megszerettetné a mai fiatalsággal az olvasást,ha megismerkedhetne így annak az életével,akit csodál.Nem?(Szóljatok,ha hülyeség
)
Selenának nem nagyon hallottam durvább részt az életébe,de ha van,akkor tájékoztassatok róla
(Nick Jonassal való szakítás és Justin Bieberrel való járás nem számít szörnyűségnek
)
Ha kiadja,akkor már 19 éves,szóval már egy kicsit idősebb.Selly azért annyira nem bírja kitárni a szívét és a lelkét egy képregényben....
Ennyi különbséget írok,mert ennyi jutott eszembe.
Szerintem gondolkozzon inkább könyvön.Jobban járna,de nem csak ő,higgyétek el!
Köszönöm,hogy leírhattam véleményem!
De mielőtt itt fujjognátok,meg a Selena koráról beszéltek,Mileynak is van életrajzi könyve és ő előbb adta ki.Jó ez képregény.De tényleg nem bírtak volna könyvet írni? Miért pont képregény? Így a sok kis 14 év alatti Selena rajongó nem fog olvasni,grat....
Na oké,most szedjük össze egy kis különbséget már megint a két leányzó között.
Szóval,Mileynak könyve van.1-2 képes oldal található benne személyesnek mondható(van köztük ismert is,ha jól emlékszek) képekkel.Mileynak zűrös élete volt,mielőtt híres lett,kib*sztak vele az osztálytársai...Ez nem jó,de ezt is beleírta.Szörnyű,nem szörnyű perceit beleírta,szívét kitárta.Ami egy picit fura,(ha jól tudom) 16-17 évesen adta ki.Egy picit fiatal,de akkor is eseménydús kis könyvet írt....
Na nézzük a másik leányzót,Selenát:
Képregény.A szó ugye már ki is mondja,hogy mivel van tele:képekkel.Ez még az alsó tagozatosoknak elmegy.Szerintem egy kemény borítós könyvecskével jobban járnak(időállóbb szerintem egy könyv,mint egy képregény),főleg a kicsit idősebb Selly fanok.
Talán ez megszerettetné a mai fiatalsággal az olvasást,ha megismerkedhetne így annak az életével,akit csodál.Nem?(Szóljatok,ha hülyeség
Selenának nem nagyon hallottam durvább részt az életébe,de ha van,akkor tájékoztassatok róla
Ha kiadja,akkor már 19 éves,szóval már egy kicsit idősebb.Selly azért annyira nem bírja kitárni a szívét és a lelkét egy képregényben....
Ennyi különbséget írok,mert ennyi jutott eszembe.
Szerintem gondolkozzon inkább könyvön.Jobban járna,de nem csak ő,higgyétek el!
Köszönöm,hogy leírhattam véleményem!
2011. augusztus 14. 00:24
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
ez a csaj mindenhol ott van ? Oo hogy lehet valaki annyira lusta hogy inkább képeket nézeget olvasni se hajlandó ? Oo ha könyv lenne, még aztmondanám elmegy, na de így o.o
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.