Képregény készült Selena Gomezről
2011. augusztus 13. 14:47
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
szerintem ezek a képek rondák...
1 felhasználónak tetszik:
Rékakroki72
2011. augusztus 13. 14:50
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
eddig nem is tudtam, h mi hiányzott annyira az unalmas életemből....1biztos, h nem ez!
2011. augusztus 13. 15:02
|
|
SelenaLaura2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 144 Csatolások: 2 Azonosító: 149688 offline
|
Biztos jó lesz.
2011. augusztus 13. 15:14
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
... biztos jó lesz
2011. augusztus 13. 15:37
|
|
Marcsy1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 131849 offline
|
most ószintén. erről a lányról mi nem készül??? Pf...
2011. augusztus 13. 15:50
Képregény az életéből?Abból a kemény 19 évből?
2011. augusztus 13. 15:53
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
már csak az hiányzik... mindenhonnan ő folyik, Bieberrel együtt...
2011. augusztus 13. 15:54
A képregény borítóján kicsit furán néz ki Sel
De nem annyira rossz ötlet
De nem annyira rossz ötlet
2011. augusztus 13. 16:09
|
|
MultyRocklyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 155434 offline
|
Pfh...Hát elég bénán néz ki a borítón.
A Lady GaGá-s képregény nagyon tetszett,de Selinkát rettenetesen gyűlölöm.
A Lady GaGá-s képregény nagyon tetszett,de Selinkát rettenetesen gyűlölöm.
2011. augusztus 13. 16:53
hát a képregényborítón a kép elég érdekesre sikeredett
2011. augusztus 13. 17:04
|
|
Fruzsmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 14 Azonosító: 133900 offline
|
Ennyire unatkoznak Amerikában,vagy mi? o.O"
Nem értem minek csinálnak ilyeneket? -.-"
Bár lehet aki nagy Selena Gomez fanatikus akkor persze vegyék meg..
Nem értem minek csinálnak ilyeneket? -.-"
Bár lehet aki nagy Selena Gomez fanatikus akkor persze vegyék meg..
2011. augusztus 13. 17:16
Nekem egyetlen egy problémám van. Nem tudom, hogy az-e esetleg, de szerintem igen csak annak számít.
Komolyan odáig lesüllyedünk, hogy most már olvasni sem vagyunk hajlandóak, hanem nézegessünk képekben egy életrajzot?!
Most komolyan! Gondolj már bele! Én ezt tapasztalatból mondom, mert a regény írás a hobbim között van, sőt talán azaz a dolog, amit a legjobban szeretek csinálni. Szeretem a gondolataimat kifejezni és minél hosszabban leírni, hogy az adott olvasó azt megérthesse. Képregény formájában, hogy a rákban értem meg szelike érzéseit, életét? Nem mintha akkora hú, de nagy sztár, hogy életrajzi könyvet adjon ki, de akkor már legyen egy könyv és ne egy összefirkált karikatúra. Mert ez speciel szerintem inkább karikatúra, mint sem képregény. Nem vagyok képregény fanatikus, de pl. a Pókember, Batman vagy az Elektra, azok mind-mind képregények, a filmjeik pedig adaptációk, amelyeket a Marvel filmstúdió valósít meg. Ez szerintem szánalmas. Megdöbbentő, hogy Amerikában is ahelyett, hogy az olvasásra vennék rá a gyerekeket, inkább csinálnak valami buta rajzokból képregényt valami huszadrangú sztárocskáról, csak nehogy egy betűt is olvasni kelljen. Ez nagyon gáz. 40 oldalért elkérni 1600 Ft-ot? 1600 Ft-ból veszel magadnak egy igazi, jó és izgalmas könyvet, nem valami cuccot, amiből megint meg akarják magukat szedni a menedzserek.
Komolyan odáig lesüllyedünk, hogy most már olvasni sem vagyunk hajlandóak, hanem nézegessünk képekben egy életrajzot?!
Most komolyan! Gondolj már bele! Én ezt tapasztalatból mondom, mert a regény írás a hobbim között van, sőt talán azaz a dolog, amit a legjobban szeretek csinálni. Szeretem a gondolataimat kifejezni és minél hosszabban leírni, hogy az adott olvasó azt megérthesse. Képregény formájában, hogy a rákban értem meg szelike érzéseit, életét? Nem mintha akkora hú, de nagy sztár, hogy életrajzi könyvet adjon ki, de akkor már legyen egy könyv és ne egy összefirkált karikatúra. Mert ez speciel szerintem inkább karikatúra, mint sem képregény. Nem vagyok képregény fanatikus, de pl. a Pókember, Batman vagy az Elektra, azok mind-mind képregények, a filmjeik pedig adaptációk, amelyeket a Marvel filmstúdió valósít meg. Ez szerintem szánalmas. Megdöbbentő, hogy Amerikában is ahelyett, hogy az olvasásra vennék rá a gyerekeket, inkább csinálnak valami buta rajzokból képregényt valami huszadrangú sztárocskáról, csak nehogy egy betűt is olvasni kelljen. Ez nagyon gáz. 40 oldalért elkérni 1600 Ft-ot? 1600 Ft-ból veszel magadnak egy igazi, jó és izgalmas könyvet, nem valami cuccot, amiből megint meg akarják magukat szedni a menedzserek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.