Selena Gomez teljes életrajzát ezúttal képregényben is megtekinthetjük, hiszen a Bluewater kiadó már el is készítette a legújabb terméket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Képregény készült Selena Gomezről
2011. augusztus 13. 00:44
2011. augusztus 13. 00:50
|
|
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline
|
a borítón úgy néz ki mint egy öreg néni:D de amúgy tök jó, kíváncsi vagyok rá. mi eszükbe nem jut az embereknek.
2011. augusztus 13. 00:53
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
úristen
2011. augusztus 13. 00:53
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Ha leeszi magát Bieber fagyijával, majd az újsággal megtörölgeti magát.
9 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes,
num1Kolosszus,
Pandus,
UnhappyMeals,
anna21,
Szancsu,
Alison Lerman,
Ronetta001,
adry1415
2011. augusztus 13. 00:55
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jézusooom. Hát ez már tényleg túlzás. Mindenből pénzt akarnak csinálni...
2011. augusztus 13. 00:56
Szerintem ez már tényleg nagy túlzás!Nem tudom miért lett ennyire felkapott ez a lány.Százszor tehetségesebb emberek is vannak nála.Mindegy, ez csak az én személyes véleményem.A tehetségesebb emberekről nemcsak képregény, hanem igazi könyv is íródik.Kiváncsi vagyok, hogy róla mikor fog könyv íródni.Ennek ellenére minden jót kívánok Selenának a továbbiakban.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2011. augusztus 13. 01:10
|
|
Nanakiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 153692 offline
|
Minek kell képregényt csinálni???
Nem elég az hogy énekelhet(mert azt is mi szavazzuk le hogy énekelhet-e vagy sem)?
Azután úgyis színész lesz, aztán meg egy öreg milliomos...
Minek még ez is???
Nem elég az hogy énekelhet(mert azt is mi szavazzuk le hogy énekelhet-e vagy sem)?
Azután úgyis színész lesz, aztán meg egy öreg milliomos...
Minek még ez is???
2011. augusztus 13. 01:15
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Na nekem biztos nem kell!
2011. augusztus 13. 01:21
Miért nem egy tehetséges, valamire való sztárról készítenek képregényt, miért erről a kis senkiről? Komolyan sírni tudnék, amikor rájövök, hogy azért, mert az elmebeteg nép erre a trágyát sem érő csajra, és az ő "produkcióira" kíváncsi.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 13. 01:39
Én azt még megérteném ha mondjuk valami tényleg híres emberről csinálnának ilyet,de ő csak egy felkapott senki-.-
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.