300 ezer dollárt kér Thalía fia első képeiért
2011. augusztus 13. 14:27
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
jó sok pénz...
2011. augusztus 13. 15:11
egy szóval sem volt benne cikkben, hogy mire fordítja, ki tudja, lehet hogy a háromnegyedét, felét, felajánlja valami szervezetnek. De ha nem, akkor róla is megvan a véleményem.
2011. augusztus 13. 19:17
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.13. 11:02)
Majd akkor alkotok véleményt, ha lesz megerősített, hivatalos információ. Ez csak találgatás, feltételezés. Egyébként szerintem is költhetné jótékony célra az összeget...
Hát arra várhatsz, mert az ilyeneket nem szokta hivatalosan nyilvánosságra hozni (mivel senkinek semmi köze hozzá), szóval maradnak a találgatások.
2011. augusztus 13. 21:28
|
|
szaszi02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 153630 offline
|
Nagyon meglepődnék ha ez igaz lenne..Bár avval nem értek egyet hogy Thaliát csak úgy le hülye pénzéhes szukázák mikor egyáltalán nem pénzéhes..Egyébként is szerintem olyan ne is írjon véleményt aki nem ismeri mert azok úgyis hülyeséget írnak-.-. Szerintem ez is csak egy h*** pletyka, mint a depresszió..
2011. augusztus 13. 23:51
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.08.12. 19:41)
Hát igen, bármennyire is az egyik kedvencem, azt kell mondjam, a sztároknak ezt a fajta viselkedését és pénzéhségét én is undorítónak tartom. Senkitől nem sajnálom a pénzt, de ne felesleges dolgokra fordítsák. De hát ez van, az amerikaiak az ő eszét is elvették...
Mert ha nem akarja megmutatni a nyilvánosságnak, ne mutassa meg. De hogy csak arra várni, hogy valaki milliókat fizessen neki érte, az enyhén szólva pofátlanság.
Mert ha nem akarja megmutatni a nyilvánosságnak, ne mutassa meg. De hogy csak arra várni, hogy valaki milliókat fizessen neki érte, az enyhén szólva pofátlanság.
Ezzel egyetértek.
2011. augusztus 14. 09:49
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (szaszi02 @ 2011.08.13. 21:28)
Nagyon meglepődnék ha ez igaz lenne..Bár avval nem értek egyet hogy Thaliát csak úgy le hülye pénzéhes szukázák mikor egyáltalán nem pénzéhes..Egyébként is szerintem olyan ne is írjon véleményt aki nem ismeri mert azok úgyis hülyeséget írnak-.-. Szerintem ez is csak egy h*** pletyka, mint a depresszió..
Mert amikor Mariah Carey-t, Angelina Jolie-t vagy bárki mást szóltok le, csak mert amerikaiak és pénzéhesnek tituláljátok őket (te is Mexi) akkor visszakérdezek: miért lennének pénzéhesek? Szerintem pont telibeszarják, hogy kapnak érte pár száz ezer dollárt amikor filmenként 20 millákat kaszálnak. Rohadtul nem oszt és nem szoroz nekik ez a lóvé.
Ha magatokba és utána körbenéztek, semmiben sem különböznek a mexikói, magyar, német vagy bármilyen nemzetiségű hírességek - csak amerikában minden kicsit nagyobb és viszhangosabb - de ugyanaz megy mindenhol. Míg amerikában egy magazin megteheti, hogy többet fizet, hisz az eladott példány számuk a legkissebb faluban is nagyobb, mint pl itthon a Blikknek országosan. A pénzbeli különbséget ez okozza, nem az hogy ki pénz éhes vagy ki nem.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: