Idézet (Cynthia @ 2011.08.12. 20:31)
Hát, a mexikóiaknál biztos nagy sztár, ott tuti érdekes, de az USA-ban nem hiszem hogy adtak volna a fotókért pénzt.
Ott azt sem tudják, kicsoda – a latinokon kívül. (Nem véletlen, hogy soha nincsenek róla lesifotók, amikor sétál New Yorkban.)
Idézet (Esszy @ 2011.08.12. 20:48)
Engem is elképeszt, mennyit képesek elkérni néhány fotóért, ugyanakkor nem értem, hogy miért csak őt utálják ezért egyesek. Mintha Thalía lenne az egyetlen, aki eladta a babafotókat, ráadásul a "nagy" amcsi celebek ennél sokkal borsosabb összegeket is kapnak. Nekem se lenne pofám ennyit elkérni, de a magazin meg ad nekik.
Bár én kicsit kételkedem ebben az összegben, mivel ennek az újságnak még azt sem hiszem el, amit kérdésként feltesz. Amolyan mexikói Epizód, vagy bármelyik magyar bulvárlap...
Igen, az benne is van a cikkben, hogy még ők is leírták, hogy nincs megerősítve (szóval az is csak pletyka, hogy ő kért ennyit), de az az igazság, ahogy ismerem az ő "üzletpolitikáját", előbb elhiszem róla ezt, mint azt a pletykát, hogy szülés utáni depresszióban szenved.