A mexikói TVyNotas magazin értesülései szerint az énekes-színésznőnek igen borsos árat fizetett egy lap, hogy a két hónapja született Matthew Alejandro első képeit exkluzíve közölhesse.
A teljes cikkhez kattints ide!
300 ezer dollárt kér Thalía fia első képeiért
2011. augusztus 12. 19:30
2011. augusztus 12. 19:32
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
az ő dolga,hogy mennyit kér érte... de megéri
2011. augusztus 12. 19:36
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ez mekkora disznóság! E nélkül is annyi pénze van, hogy ha mostantól nem szerepelne sehol, akkor is lenne elég pénze, hogy az egész családja, élete végéig pénzzel törölhetné ki a fenekét!
2011. augusztus 12. 19:41
Hát igen, bármennyire is az egyik kedvencem, azt kell mondjam, a sztároknak ezt a fajta viselkedését és pénzéhségét én is undorítónak tartom. Senkitől nem sajnálom a pénzt, de ne felesleges dolgokra fordítsák. De hát ez van, az amerikaiak az ő eszét is elvették...
Mert ha nem akarja megmutatni a nyilvánosságnak, ne mutassa meg. De hogy csak arra várni, hogy valaki milliókat fizessen neki érte, az enyhén szólva pofátlanság.
Mert ha nem akarja megmutatni a nyilvánosságnak, ne mutassa meg. De hogy csak arra várni, hogy valaki milliókat fizessen neki érte, az enyhén szólva pofátlanság.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. augusztus 12. 19:43
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
na aztán ez is tudja hogyan kell pénzt szerezni.. csak azt nem értem minek még több ? így is énekesnő, és színésznő annyit keres hogy legalább 3 évre bebiztosítja magát !! -.-" én az ilyen gazdag embereknek egy fillért se adnék, és nem azért mert önző vagyok hanem mert másoknak jobban szükségük van rá !!
2011. augusztus 12. 19:43
Nem hinném, h ő ennyire pénzéhes, remélem, vmi jótékony dologra költi!
2011. augusztus 12. 19:48
Mit képzel ez a Thalía, mégis kicsoda? Beyoncé?
2011. augusztus 12. 19:51
Idézet (Bella99 @ 2011.08.12. 19:44)
ja és például ebből a pénzből Afrika lakosainak mennyit mindent lehetne venni !!
Egyetértek. És a világon még sok más bajbajutottnak. Én valahogy úgy látom, hogy a sztárok jótékonykodása is inkább jelképes (hogy felhívják magukra a figyelmet), mint őszinte: ha lenne olyan amerikai sztár, aki pl. azt mondaná, hogy minden országból kiválasztok egy nehéz helyzetben élő embert és segítek rajta, azt mondanám, ez igen! Csak hogy ilyet egyik sem csinálna.
2011. augusztus 12. 19:52
|
|
CuteLoveGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 72 Csatolások: 31 Azonosító: 156565 offline
|
2011. augusztus 12. 20:00
Szerintem inkább jótékonykodnia kellene abból a pénzből,hiszen ő híres és sok pénze van,de valaki meg szegény...sőt ő egyetlen fotóért kap 300 ezer dollárt...valaki pedig 1 éves fizetésnek sem kap annyit
2011. augusztus 12. 20:18
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Szerintem ez az első alakalom, amikor csalódtam Thalíában. Soha nem gondoltam volna róla, hogy "eladja" a gyermekét.
Mondjuk sok sztár meghülyül. Végülis Thalíának még megbocsájtható, mert nem egy-két éve van a pályán.
2011. augusztus 12. 20:25
|
|
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1107 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline
|
Hát nem tudom hogy ez szemétség hogy 'eladja a gyerekét' ahogyan LittleVampire fogalmazott vagy jó. :S De szerintem inkább az első. :S Bár nem tudom mire kell neki a pénz
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.