Starity

Good Charlotte

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 26. 20:22 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.08.26. 20:16)
Na akkor folytassuk tovább a gondolatmenetet. 
Tehát Nicole jó hatással van Joelre, Joel Nicole-ra. A gyerekek rájuk, na és persze Benjire. Ő is annyira édes a gyerekekkel.  wub.gif 
Ahogy mondod, olyan jó nézni ahogy két totál fekete ruhában lévő, kigyúrt, tetkós pasi babázik.

Pontosan épp ezért határoztam el, hogy nekem bizony rocker férj kell rohog.gif Általában az ilyen kemény álarc mögött mindig ott van a természetesség és lágyság és ez annyira de annyira szexi szerintem wub.gif
Szegény Benj is biztos vágyik már egy kis családra, gyerekekre.. De van még ideje, én annyira szurkolok neki wub.gif
2011. augusztus 26. 20:39 #82
- törölt felhasználó -    
Juhuhuhúúú, fel töltöttem temérdek jó kis "új" GC számmal a lejátszómat.. (ugyanis a régieket RONGYOSSÁ! hallgattam) Felszerelkezve a tanévre, idén már nem indulhat rosszul a nap ha őket hallgatom biggrin.gif És ez csak bővülni fog.
Nade, én megyek! Szép estét beer.gif
2011. augusztus 26. 20:47 #83
Vicy500
Vicy500
új tag

Státusz"Tomorrow is a new day and a second chance! "
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 82
Csatolások: 65
Azonosító: 130619
Atya ég ! minden nap néztem a fórumot h nincs-e valami új téma vagy hozzáaszólás ma csak most jutottam ide aztán egy pár óra alatt annyi lett h nem győztem olvasni xD biggrin.gif!!!
Idézet
Pontosan épp ezért határoztam el, hogy nekem bizony rocker férj kell  Általában az ilyen kemény álarc mögött mindig ott van a természetesség és lágyság és ez annyira de annyira szexi szerintem   
Szegény Benj is biztos vágyik már egy kis családra, gyerekekre.. De van még ideje, én annyira szurkolok neki 

Jó kis elhatározás biggrin.gif !! hajrá biggrin.gif

Am ti hogy vagytok Tóth Tibi Benjis majmolásával?? engem nagyon zavar h teljesen úgy öltözik varratja magát beszél stb. szeresse őket meg minden de sztem ez már túl sok!
1 felhasználónak tetszik: fashionbébíí
2011. augusztus 26. 21:02 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vicy500 @ 2011.08.26. 20:47)
Atya ég ! minden nap néztem a fórumot h nincs-e valami új téma vagy hozzáaszólás ma csak most jutottam ide aztán egy pár óra alatt annyi lett h nem győztem olvasni xD biggrin.gif!!!
Jó kis elhatározás biggrin.gif !! hajrá biggrin.gif
Am ti hogy vagytok Tóth Tibi Benjis majmolásával?? engem nagyon zavar h teljesen úgy öltözik varratja magát beszél stb. szeresse őket meg minden de sztem ez már túl sok!

Basszus. Már én is mondani akartam. Ahogy Te is mondtad totálisan majmolja Benjit Tibi. A legfeltűnőbb, hogy ő is állandóan kalapokat visel.
2 felhasználónak tetszik: Vicy500, Thora_90
2011. augusztus 26. 21:09 #85
- törölt felhasználó -    
Akkor azt Benji Synyster Gatestől vette wink.gif
Bár nemtom... Benji nem azt mondta egyszer, h szerinte nem majmolják őket?
De most mit lehet tenni? Olyan akar lenni, mint Benji, ám ez nem fog összejönni, mert BENJAMIN LEVI MADDEN CSAK EGY VAN - és utánozhatatlan biggrin.gif blush.gif

Idézet (Miah008 @ 2011.08.26. 21:02)
Basszus. Már én is mondani akartam. Ahogy Te is mondtad totálisan majmolja Benjit Tibi. A legfeltűnőbb, hogy ő is állandóan kalapokat visel.
2 felhasználónak tetszik: Vicy500, fashionbébíí
2011. augusztus 26. 21:11 #86
Vicy500
Vicy500
új tag

Idézet

Nem csak kalapokat hanem piercing-ket meg az öltözése is olyan pedig az a nadrág viselet az Benjin és Joel-on áll a legjobban tongue.gif
Am még DCMA-s pólója is van (azt irigylem tőle) ! de a majmolás az már túúúúl sok nekem!!! nem tűnik fel saját magának hogy majmol?
2011. augusztus 26. 21:13 #87
Vicy500
Vicy500
új tag

Idézet
Akkor azt Benji Synyster Gatestől vette 
Bár nemtom... Benji nem azt mondta egyszer, h szerinte nem majmolják őket? 
De most mit lehet tenni? Olyan akar lenni, mint Benji, ám ez nem fog összejönni, mert BENJAMIN LEVI MADDEN CSAK EGY VAN - és utánozhatatlan 

Nem hiszem h Benji Synyster-től vette vna bár nem nagyon ismerem de egy pár képen amin láttam a gatyóját se úgy hordja!(nem tudom csak gondolom)
De Benji Levi Madden tényleg csak egy van!
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 26. 21:16 #88
- törölt felhasználó -    
Én csak a kalapra gondoltam ;D
De ezt írhattam volna, bocsi blush.gif

Idézet (Vicy500 @ 2011.08.26. 21:13)
Nem hiszem h Benji Synyster-től vette vna bár nem nagyon ismerem de egy pár képen amin láttam  a gatyóját se úgy hordja!(nem tudom csak gondolom)
De Benji Levi Madden tényleg csak egy van!
2011. augusztus 26. 21:19 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vicy500 @ 2011.08.26. 21:11)
Nem csak kalapokat hanem piercing-ket meg az öltözése is olyan pedig az a  nadrág viselet az Benjin és Joel-on áll a legjobban tongue.gif
Am még DCMA-s pólója is van (azt irigylem tőle) ! de a majmolás az már túúúúl sok nekem!!! nem tűnik fel saját magának hogy majmol?

Mindenesetre a Szigeten Tibi jól összehaverkodott Benjiékkel, másnap még egy twittben is megemlítették őket. Megkeresem. biggrin.gif
Szerk: Itt is van, ezt Benji írta ki:
Photo: Guitarist for the Hungarian Band “The hooligans” showin off his GC tattoo. MAD LOVE!! http://everybodylovesthebman.tumblr.com/post/8792531038/guitarist-for-the-hungarian-band-the-hooligans
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, Vicy500
2011. augusztus 26. 21:20 #90
Vicy500
Vicy500
új tag

Idézet
Én csak a kalapra gondoltam ;D 
De ezt írhattam volna, bocsi 

Bocsika nem tudtam! az egész ötlzöködésére értettem bocsi!
2011. augusztus 26. 21:22 #91
Vicy500
Vicy500
új tag

Idézet (Miah008 @ 2011.08.26. 21:19)
Mindenesetre a Szigeten Tibi jól összehaverkodott Benjiékkel, másnap még egy twittben meg is említették őket. Megkeresem. biggrin.gif

Igen ezt láttam ! biggrin.gif biggrin.gif Joelnek is van egy oldala Ő is töltött fel képeket Magyarországról biggrin.gif
Am ebből is látszik h milyen empatikusak meg normálisak az emberekkel! biggrin.gif smileeee.gif
2011. augusztus 26. 21:25 #92
- törölt felhasználó -    
Nincs gond, én nem írtam, így meg félreérthető volt!
Nem kell bocsánatot kérned! smileeee.gif

Idézet (Vicy500 @ 2011.08.26. 21:20)
Bocsika nem tudtam! az egész ötlzöködésére értettem  bocsi!
1 felhasználónak tetszik: Vicy500
2011. augusztus 26. 21:27 #93
Vicy500
Vicy500
új tag

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.26. 21:25)
Nincs gond, én nem írtam, így meg félreérthető volt!
Nem kell bocsánatot kérned! smileeee.gif

Oké! Mániám az örökös bocsánat kérés!xD biggrin.gif
2011. augusztus 27. 11:29 #94
- törölt felhasználó -    
A Hooligans-es dologhoz hozzászólva.. Tibi már régen is ilyen volt szerintem, mellesleg a két zenekar ugyan akkor alakult (15 éve) szóval szerintem nem mindenképpen jelenti ez azt hogy utánozná, max. hogy ugyan az a stílus. Én pont 2-3 napja voltam Hooligans koncerten és gyerekek, ezek 40 évesen úgy nyomják mint a húszasok.. Nagyon durva! Szóval én nem szólnám le őket bár az tény hogy Tibi órási GC rajongó szóval lehet hogy van némi koppintás, de én megbocsátom neki, mert ha férfi lennék én is utánoznám rohog.gif
2011. augusztus 27. 11:37 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.27. 11:29)
A Hooligans-es dologhoz hozzászólva.. Tibi már régen is ilyen volt szerintem, mellesleg a két zenekar ugyan akkor alakult (15 éve) szóval szerintem nem mindenképpen jelenti ez azt hogy utánozná, max. hogy ugyan az a stílus. Én pont 2-3 napja voltam Hooligans koncerten és gyerekek, ezek 40 évesen úgy nyomják mint a húszasok.. Nagyon durva! Szóval én nem szólnám le őket bár az tény hogy Tibi órási GC rajongó szóval lehet hogy van némi koppintás, de én megbocsátom neki, mert ha férfi lennék én is utánoznám  rohog.gif

Én nőként is. rohog.gif Mindenhol GC-s pólót keresek, na meg DCMA-sat. biggrin.gif
2011. augusztus 27. 11:47 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.08.27. 11:37)
Én nőként is.  rohog.gif Mindenhol GC-s pólót keresek, na meg DCMA-sat. biggrin.gif

Nekem a kalap tetszik, de rettentően blush.gif Csak az a baj, hogy nem áll jól mellow.gif

hajj, most mániákusan nézek GC-s képeket, videókat rohog.gif találtam egy olyan édes képet Harlow-ról és Joelről wub.gif wub.gif de szarakodik a képfeltöltés mad.gif
2011. augusztus 27. 12:18 #97
- törölt felhasználó -    
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.27. 11:47)
Nekem a kalap tetszik, de rettentően  blush.gif Csak az a baj, hogy nem áll jól  mellow.gif 
hajj, most mániákusan nézek GC-s képeket, videókat  rohog.gif találtam egy olyan édes képet Harlow-ról és Joelről  wub.gif  wub.gif de szarakodik a képfeltöltés  mad.gif

Akkor linkeld be, úgy is jó, sőt... smileeee.gif
Szerk: Így
2011. augusztus 27. 13:41 #98
- törölt felhasználó -    
Én most, h nem működik a képfeltöltés, bemásolom a képet, de nem így, hanem rámegyek a Kép beillesztésére, oda beszúrom az URLT, leokézom, elküldöm az üzit, és látszik a kép w00t.gif Legalábbis az esetek többségében biggrin.gif

Idézet (Miah008 @ 2011.08.27. 12:18)
Akkor linkeld be, úgy is jó, sőt... smileeee.gif
Szerk: Így
2011. augusztus 27. 14:05 #99
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.27. 13:41)
Én most, h nem működik a képfeltöltés, bemásolom a képet, de nem így, hanem rámegyek a Kép beillesztésére, oda beszúrom az URLT, leokézom, elküldöm az üzit, és látszik a kép  w00t.gif  Legalábbis az esetek többségében biggrin.gif

Az is megoldás, de így gyorsabb, meg a képbeillesztés gyakran elcsúszhat, ha nagy képről van szó. biggrin.gif
2011. augusztus 27. 14:09 #100
Vicy500
Vicy500
új tag

Idézet
A Hooligans-es dologhoz hozzászólva.. Tibi már régen is ilyen volt szerintem, mellesleg a két zenekar ugyan akkor alakult (15 éve) szóval szerintem nem mindenképpen jelenti ez azt hogy utánozná, max. hogy ugyan az a stílus. Én pont 2-3 napja voltam Hooligans koncerten és gyerekek, ezek 40 évesen úgy nyomják mint a húszasok.. Nagyon durva! Szóval én nem szólnám le őket bár az tény hogy Tibi órási GC rajongó szóval lehet hogy van némi koppintás, de én megbocsátom neki, mert ha férfi lennék én is utánoznám 

Azt hiszem félreértetted mert én egyltalán nem a zenei stílusukat szóltam le !! csak a véleményemet mondtam el Tóth Tibiről és ezt nem az együttesre értettem csak rá!!! nekem túl sok , én ezzel nem vmi féle kritikát akartam mondani mert h jönnék én ahhoz !! ez csak egy vélemény!! biggrin.gif biggrin.gif

Nekem 4 GC pólóm van de 2 ugyanolyan végülis a lényeg h van biggrin.gif !! sehol sem találok más fajtát és sajnos DMCA pólót sem láttam még M.o-n bár biztos be lehet szerezni vhol de fogalmam sincs h hol!! De nekem kell egy olyan ! biggrin.gif
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok