Starity

Good Charlotte

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 18. 16:10 #61
Vicy500
Vicy500
új tag

Státusz"Tomorrow is a new day and a second chance! "
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 82
Csatolások: 65
Azonosító: 130619
Amúgy nektek ki(k) a kedvencetek a bandából ? és miért?
2011. augusztus 18. 18:07 #62
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vicy500 @ 2011.08.18. 16:10)

Én mindegyikőjüket szeretem, de miért, azt nem tudom. Úgy értem, hogy nem tudom miért szeretem őket ennyire, egyszerűen csak úgy. Egyszerűen szimpatikus a zenéjük, a lazaságuk, a közvetlenségük és a 'karriertől el nem szálltságuk'.
Ha valakit ki kellene emelnem, az Benji lenne, mert ő olyan kis édes, meg laza és megint csak édes. laugh.gif wub.gif Na meg a szép szemei. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Vicy500
2011. augusztus 18. 19:55 #63
Vicy500
Vicy500
új tag

Státusz"Tomorrow is a new day and a second chance! "
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 82
Csatolások: 65
Azonosító: 130619
Idézet
Én mindegyikőjüket szeretem, de miért, azt nem tudom. Úgy értem, hogy nem tudom miért szeretem őket ennyire, egyszerűen csak úgy. Egyszerűen szimpatikus a zenéjük, a lazaságuk, a közvetlenségük és a 'karriertől el nem szálltságuk'. 
Ha valakit ki kellene emelnem, az Benji lenne, mert ő olyan kis édes, meg laza és megint csak édes.  Na meg a szép szemei. 

biggrin.gif Mondjuk nekem is mindannyian szimpatikusak mert tényleg olyan közvetlennek tűnnek meg aranyosak!!! Személy szerint én Joel párti vagyok annyira kis cuki meg nem tom helyes !biggrin.gif biggrin.gif felettébb aranyos tőle ahogy a családjával bánik mert látszik rajta hogy nagyon szereti őket!!! De Benji is cuki és rajta is látszik hogy odavan Joel családjáért! biggrin.gif xD biggrin.gif. Azt mondjuk én sem tom miért szeretem bandát ennyire csak mióta ismerem őket szimpik voltak meg minden! ez csak úgy jön! biggrin.gif biggrin.gif
2011. augusztus 23. 21:14 #64
- törölt felhasználó -    
Hú, de kihalt innen mindenki.
Mindenesetre itt van az egy élő felvétel tőlük.

The River ♥
2 felhasználónak tetszik: a7xforever, Vicy500
2011. augusztus 26. 10:33 #65
- törölt felhasználó -    
Még egy kis Sziget. wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, fashionbébíí, Vicy500
2011. augusztus 26. 14:21 #66
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vicy500 @ 2011.08.18. 16:10)

Lehet sablonnak tűnik, de nekem Joel. Nem azért mert ő az énekes és egyéb bugyuta okok miatt, hanem mert annyiraaa szimpatikus a gyerek, hogy azt el se tudom mondani wub.gif A kis édes családja Nicole-lal, na és persze a kis Harlow-al és Sparrow-val.. Tündériek!
A hangja meg minid felvidít, feldob és imádom wub2.gif
És persze helyes is, ezt hogyan a fenébe hagyhatnám ki? w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, Vicy500
2011. augusztus 26. 15:58 #67
- törölt felhasználó -    
Nekem Billy. Imádtam őt hosszú hosszú ideig biggrin.gif
Meg Aaron. Őt imádom wub.gif még akkor is, ha már más bandában van. Véleményem szerint hülyeség volt otthagynia a GC-t. :/
De Benji... ő a legédesebb, legaranyosabb a bandában blush.gif wub.gif
Ja, és hozok majd még nektek cikkeket, de már megint sz*rakodik a képfeltöltés :@

Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.26. 14:21)
Lehet sablonnak tűnik, de nekem Joel. Nem azért mert ő az énekes és egyéb bugyuta okok miatt, hanem mert annyiraaa szimpatikus a gyerek, hogy azt el se tudom mondani  wub.gif A kis édes családja Nicole-lal, na és persze a kis Harlow-al és Sparrow-val.. Tündériek! 
A hangja meg minid felvidít, feldob és imádom wub2.gif 
És persze helyes is, ezt hogyan a fenébe hagyhatnám ki?  w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: Vicy500, fashionbébíí
2011. augusztus 26. 17:15 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.26. 15:58)
Nekem Billy. Imádtam őt hosszú hosszú ideig biggrin.gif
Meg Aaron. Őt imádom  wub.gif még akkor is, ha már más bandában van. Véleményem szerint hülyeség volt otthagynia a GC-t. :/
De Benji... ő a legédesebb, legaranyosabb a bandában  blush.gif  wub.gif 
Ja, és hozok majd még nektek cikkeket, de már megint sz*rakodik a képfeltöltés :@

Benji tényleg nagyon édes wub.gif báár igazából mindannyian azok szerintem laugh.gif
annyira tetszik, hogy ilyen földhöz ragadtak és barátságosak és még sorolhatnám..
nekem Joel, Nicole és a kisgyerkőceik a háttérképem a telefonomon, gépemen is.. akárhányszor rájuk nézek elmosolyodom wub.gif
2011. augusztus 26. 17:28 #69
- törölt felhasználó -    
Benj valóban jólelkű, kedves pasas kár, hogy a szerelemben nincs szerencséje. Remélem egyszer majd talál egy olyan nőt, akit igazán szeret és aki őt is megbecsüli.
A hátterekhez annyit fűznék, hogy én sosem találom az ideálisat. laugh.gif Mondjuk Benjet szívesen bámulnám egész nap, de akkor mi lesz a többi kedvencemmel??? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, fashionbébíí
2011. augusztus 26. 18:11 #70
- törölt felhasználó -    
Én megbecsülném wink.gif
Nekem be lehet állítani, h mi legyen kint, de úgy, h akár többféle is lehet! Így könnyebb a dolgom biggrin.gif

Idézet (Miah008 @ 2011.08.26. 17:28)
Benj valóban jólelkű, kedves pasas kár, hogy a szerelemben nincs szerencséje. Remélem egyszer majd talál egy olyan nőt, akit igazán szeret és aki őt is megbecsüli. 
A hátterekhez annyit fűznék, hogy én sosem találom az ideálisat.  laugh.gif  Mondjuk Benjet szívesen bámulnám egész nap, de akkor mi lesz a többi kedvencemmel???  rohog.gif
2011. augusztus 26. 19:30 #71
- törölt felhasználó -    
Benjiről jutott eszembe, hogy 1-2 hete mikor ugye voltak a Fókuszban a Magyarországi koncert miatt és én teljesen kiakadtam reklamalo.gif reklamalo.gif
Úgy reklámozták be a TV-ben a GC-t hogy "Itt járt többek közt Paris Hilton volt pasijának a zenekara is" Még a nevüket se mondták csak később.. blink.gif Hát erről az undorító @&<ĐŁł -ról lesznek már csak híresek??
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 26. 19:38 #72
- törölt felhasználó -    
Ez tényleg felháborító,de biztos arra gondolta, h a cicababák csak így nézik meg a műsort, ha PHt is megemlítik _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Am a mai napig nem értem, h Benji mit szeretett abban a rinyap**sában, de komolyan! Am Benji benen volt vmelyik öribari kereső műsorában. Vmi golfkocsin vitte a jelöltekhez!

Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.26. 19:30)
Benjiről jutott eszembe, hogy 1-2 hete mikor ugye voltak a Fókuszban a Magyarországi koncert miatt és én teljesen kiakadtam  reklamalo.gif  reklamalo.gif 
Úgy reklámozták be a TV-ben a GC-t hogy "Itt járt többek közt Paris Hilton volt pasijának a zenekara is" Még a nevüket se mondták csak később..  blink.gif  Hát erről az undorító @&<ĐŁł -ról lesznek már csak híresek??
1 felhasználónak tetszik: fashionbébíí
2011. augusztus 26. 19:39 #73
- törölt felhasználó -    
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.26. 19:30)
Benjiről jutott eszembe, hogy 1-2 hete mikor ugye voltak a Fókuszban a Magyarországi koncert miatt és én teljesen kiakadtam  reklamalo.gif  reklamalo.gif 
Úgy reklámozták be a TV-ben a GC-t hogy "Itt járt többek közt Paris Hilton volt pasijának a zenekara is" Még a nevüket se mondták csak később..  blink.gif  Hát erről az undorító @&<ĐŁł -ról lesznek már csak híresek??

Az engem is nagyon felidegesített. Véleményem szerint Paris soha semmit nem tett le az asztalra ahhoz, hogy bárhol is felmerüljön a neve.
Sajnálom Benjet, hogy Parisszel és hozzá hasonlókkal randizott a múltban. Viszont annak örülök, hogy rájött, hogy nem hozzávalók.
Ezért is mondtam, hogy nem bánnám, ha találna egy rendes lányt, mint ahogy a banda többi tagja.

Na basszus most megyek youtube-ozni és nézek Benjis videókat. laugh.gif

2 felhasználónak tetszik: Thora_90, fashionbébíí
2011. augusztus 26. 19:42 #74
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.26. 19:38)
Ez tényleg felháborító,de biztos arra gondolta, h a cicababák csak így nézik meg a műsort, ha PHt is megemlítik  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
Am a mai napig nem értem, h Benji mit szeretett abban a rinyap**sában, de komolyan! Am Benji benen volt vmelyik öribari kereső műsorában. Vmi golfkocsin vitte a jelöltekhez!

szerintem végső elkeseredésében döntött perisz mellett szegénykém.. unsure.gif kicsit se lehetett neki kellemetlen egy celebekkel teli műsorban parádézni mikor a GC is pont az ilyen "hírességek" ellen van..
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 26. 19:51 #75
- törölt felhasználó -    
Azért Joel asszonykája se volt kisebb partip*csa mint Paris, de milyen rendes nő lett belőle Joel mellett wub.gif Hát én olvadok minden képüktől, olyan édesek. Remélem nem válnak el mint szinte minden pár mostanság.. tejóégeztlekopogom. unsure.gif Nagyot csalódnék..
2011. augusztus 26. 19:54 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.26. 19:51)
Azért Joel asszonykája se volt kisebb partip*csa mint Paris, de milyen rendes nő lett belőle Joel mellett  wub.gif Hát én olvadok minden képüktől, olyan édesek. Remélem nem válnak el mint szinte minden pár mostanság.. tejóégeztlekopogom.  unsure.gif Nagyot csalódnék..

Pont most néztem tőle két interjút. Óriási a különbség.

Ez a régebbi:

Itt az újabb:
2011. augusztus 26. 20:01 #77
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.08.26. 19:54)
Pont most néztem tőle két interjút. Óriási a különbség. 
Ez a régebbi: 

Itt az újabb:

Óriási tényleg! A járása, a fellépése, a beszédje is mind komolyabb lett, és milyen jól nézett ki! Büszke vagyok Joelre, hogy megnevelte cool.gif rohog.gif
2011. augusztus 26. 20:03 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.26. 20:01)
Óriási tényleg! A járása, a fellépése, a beszédje is mind komolyabb lett, és milyen jól nézett ki! Büszke vagyok Joelre, hogy megnevelte  cool.gif  rohog.gif

Azért Joel is visszafogottabb lett Nicole-lal. Annyira örülök, hogy boldogok együtt. biggrin.gif
2011. augusztus 26. 20:08 #79
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.08.26. 20:03)
Azért Joel is visszafogottabb lett Nicole-lal. Annyira örülök, hogy boldogok együtt.  biggrin.gif

Jó hatással vannak egymásra, és a gyerekek meg rájuk.. biggrin.gif biggrin.gif Joel szinte el lágyul ha csak a gyerekeivel van, látni is élvezet ahogy a nagy mamlasz rocker fogja a kisbabáját biggrin.gif wub.gif
2011. augusztus 26. 20:16 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.26. 20:08)
Jó hatással vannak egymásra, és a gyerekek meg rájuk.. biggrin.gif biggrin.gif Joel szinte el lágyul ha csak a gyerekeivel van, látni is élvezet ahogy a nagy mamlasz rocker fogja a kisbabáját biggrin.gif  wub.gif

Na akkor folytassuk tovább a gondolatmenetet.
Tehát Nicole jó hatással van Joelre, Joel Nicole-ra. A gyerekek rájuk, na és persze Benjire. Ő is annyira édes a gyerekekkel. wub.gif
Ahogy mondod, olyan jó nézni ahogy két totál fekete ruhában lévő, kigyúrt, tetkós pasi babázik.
2 felhasználónak tetszik: fashionbébíí, Thora_90
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok