Starity

Good Charlotte

14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 13. 14:07 #21
Vicy500
Vicy500
új tag

Státusz"Tomorrow is a new day and a second chance! "
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 82
Csatolások: 65
Azonosító: 130619
Amikor 2008ban itt koncerteztek akkor azért nem engedtek! most meg azért nem tudtam elmenni mert nem volt rá pénzem megőrit ez a dolog!!! Egyébként nekem azok a kedvenc számaim mint
Miah008-nak biggrin.gif de am az össze számot szeretem amit csinálnak egyszerűen nagyszerű biggrin.gif !! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: a7xforever, Thora_90
2011. augusztus 13. 15:22 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.08.13. 13:41)
Á, nekem meg egyre inkább úgy tűnik, hogy nem megyek. 
Egyik ismerősöm sem hajlandó jönni, így meg nem engednek el. Bár ha ez lenne anyámék egyetlen kifogása, akkor még hagyján, de mindig újakat találnak ki.  mad.gif

Én tegnap megnéztem, a Simple Plan elvileg a SZIN-en lép föl, de egyik napon sem találtam a programok közt, 25-én csak egy ilyen jelet láttam egy fellépés helyén: :-( Lehet hogy őket jelezné, fogalmam sincs, de elég borsos ára lenne, elővételben 5500 a napijegy, a helyszínen meg 6500. Szóval valszeg kihagyom :S

Ha a GC jön ismét Magyarországra, de nem fesztiválra, akkor arra szeretnék elmenni, csak az ilyenekről mindig lemaradok rolleyes.gif
2011. augusztus 13. 15:30 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2011.08.13. 15:22)
Én tegnap megnéztem, a Simple Plan elvileg a SZIN-en lép föl, de egyik napon sem találtam a programok közt, 25-én csak egy ilyen jelet láttam egy fellépés helyén: :-( Lehet hogy őket jelezné, fogalmam sincs, de elég borsos ára lenne, elővételben 5500 a napijegy, a helyszínen meg 6500. Szóval valszeg kihagyom :S
Ha a GC jön ismét Magyarországra, de nem fesztiválra, akkor arra szeretnék elmenni, csak az ilyenekről mindig lemaradok rolleyes.gif

Fura, tegnap még oda volt írva, hogy Simple Plan. unsure.gif Lehet, hogy most gonosz leszek, de ha nem jönnének nekem sokkal jobb érzés lenne. rohog.gif
A következő Good Charlotte koncertre én is szeretnék elmenni, bár ezek a fesztiválok engem sem nagyon vonzanak. Anyám szerint sok a részeg, mondjuk nem csak szerinte. laugh.gif
2011. augusztus 13. 15:34 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.08.13. 15:30)
Fura, tegnap még oda volt írva, hogy Simple Plan.  unsure.gif  Lehet, hogy most gonosz leszek, de ha nem jönnének nekem sokkal jobb érzés lenne.  rohog.gif 
A következő Good Charlotte koncertre én is szeretnék elmenni, bár ezek a fesztiválok engem sem nagyon vonzanak. Anyám szerint sok a részeg, mondjuk nem csak szerinte.  laugh.gif

Nekem is jobban esne/esett volna, ha se GC, se Simple Plan. GC-t is betették hat órára wtf.gif
A fesztiválokért annyira én sem rajongok, furcsa, de mostanában inkább minden pénzemet könyvekre költöm biggrin.gif
2011. augusztus 13. 16:06 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2011.08.13. 15:34)
Nekem is jobban esne/esett volna, ha se GC, se Simple Plan. GC-t is betették hat órára wtf.gif
A fesztiválokért annyira én sem rajongok, furcsa, de mostanában inkább minden pénzemet könyvekre költöm biggrin.gif

Ami nekem fájt, hogy olvastam egy újságcikket a Szigetről, még azelőtt, hogy elstartolt volna. Abban felsorolták azokat az együtteseket/előadókat, akik a Sziget idei legnagyobb fellépői, de a GC-t valahogy kihagyták és csupa olyat írtak, akikről még sose hallottam. blink.gif
2011. augusztus 13. 16:52 #26
- törölt felhasználó -    
Hivatalos. A Simple Plan törölte néhány koncertjét, köztük a magyar fellépést is, azért mert Pierre hangszálai nincsenek rendben és ha nem akar műtétet, akkor egy ideig nem énekel.
Szegénykém, csak ne legyen komoly baja. sad.gif
Egyrészt jó érzés, hogy nem jönnek, mert úgysem tudtam volna menni, másrészt most látom, hogy ez lenne az első Simple Plan koncert Magyarországon. mellow.gif Mi lesz ha többé nem is jönnek? cry.gif
2011. augusztus 14. 00:46 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.08.13. 16:52)
Hivatalos. A Simple Plan törölte néhány koncertjét, köztük a magyar fellépést is, azért mert Pierre hangszálai nincsenek rendben és ha nem akar műtétet, akkor egy ideig nem énekel. 
Szegénykém, csak ne legyen komoly baja.  sad.gif 
Egyrészt jó érzés, hogy nem jönnek, mert úgysem tudtam volna menni, másrészt most látom, hogy ez lenne az első Simple Plan koncert Magyarországon. mellow.gif Mi lesz ha többé nem is jönnek? cry.gif

Fognak jönni, úgyis bepótolják majd biggrin.gif Egyébként jobbulást neki smileeee.gif
Amúgy furcsa, itthon róluk se halllani semmit, én tisztára azt hittem, hogy nem is csinálnak semmit, aztán Kanadában meg úgy nyomatják mint itthon SP-t meg a többi semmirekellőt. Igazából ott szerettem meg őket smileeee.gif
A Good Charlotte-ról (hogy a témánál maradjak) ott sem nagyon cikkeznek, és nem is nagyon hallani róluk semmit sad.gif Lehet az USA-ban más a helyzet smileeee.gif
2011. augusztus 14. 01:43 #28
- törölt felhasználó -    
Én úgy 9-10 éve vagyok rajongójuk, de sajna egy koncertre se tudtam eddig elmenni. az idei sziget pedig nagyon jó lett volna.
és játszották a my bloody valentine-t is, vérzik a szívem sad.gif
albumok közül a Chronicles (Death) és a Good Morning Revival van meg (bár ez a leggyengébb albumuk, nagyon gyenge eresztés)
az új album jó lett nagyon, de a The Young And The Hopeless-t sose fogják felülmúlni. az egy tökéletes album végig.
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 14. 09:01 #29
- törölt felhasználó -    
IGEEEN biggrin.gif
Az a cd valóban szuper lett biggrin.gif Azon vannak a valódi sikerdalaik cool.gif
Egyébként üdv itt!

Idézet (bertmccracken @ 2011.08.14. 01:43)
Én úgy 9-10 éve vagyok rajongójuk, de sajna egy koncertre se tudtam eddig elmenni. az idei sziget pedig nagyon jó lett volna.
albumok közül a Chronicles (Death) és a Good Morning Revival van meg (bár ez a leggyengébb albumuk, nagyon gyenge eresztés)
az új album jó lett nagyon, de a The Young And The Hopeless-t sose fogják felülmúlni. az egy tökéletes album végig.
2011. augusztus 14. 11:15 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.14. 09:01)
IGEEEN biggrin.gif
Az a cd valóban szuper lett biggrin.gif Azon vannak a valódi sikerdalaik  cool.gif 
Egyébként üdv itt!

köszi smileeee.gif
most nagyon good charlotte-os kedvem lett, éjjel is azt hallgattam elalvás közben biggrin.gif
2011. augusztus 14. 11:21 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2011.08.14. 00:46)
Fognak jönni, úgyis bepótolják majd biggrin.gif Egyébként jobbulást neki smileeee.gif
Amúgy furcsa, itthon róluk se halllani semmit, én tisztára azt hittem, hogy nem is csinálnak semmit, aztán Kanadában meg úgy nyomatják mint itthon SP-t meg a többi semmirekellőt. Igazából ott szerettem meg őket smileeee.gif 
A Good Charlotte-ról (hogy a témánál maradjak) ott sem nagyon cikkeznek, és nem is nagyon hallani róluk semmit sad.gif Lehet az USA-ban más a helyzet smileeee.gif

Gondolom, ha egy szegedi koncertet halasztottak el, akkor Szegedre térnek vissza. Már csak az a kérdés, hogy mikor jönnek?
Azt néztem én is, hogy míg az USA-ban az albumaik hatalmas sikereket érnek el, nálunk semmit nem lehet se róluk, se a GC-ről hallani. Mondjuk hol is férnének el az olyan tehetséges előadók mellett, mint VV Zsófi, Fluor vagy SP.
Mondjuk nekem csak egy SP létezik, az is a Simple Plan. rohog.gif
Egyébként most írtam egy cikket amiben szó esik a GC-ről és a Simple Planről is, remélem kiadják. Nagyon sokat dolgoztam rajta. smileeee.gif

Idézet (bertmccracken @ 2011.08.14. 01:43)

Örülünk, hogy csatlakoztál. smileeee.gif
2011. augusztus 14. 11:21 #32
- törölt felhasználó -    
Nekem A7x-kedvem volt, én meg azt hallgattam főleg biggrin.gif
Egyébként mázli, h ilyen jó haverok biggrin.gif
Ja, hamarosan - lehet, h még ma - hozok GC-cikkeket, mert van egy csomó biggrin.gif

Idézet (bertmccracken @ 2011.08.14. 11:15)
köszi  smileeee.gif 
most nagyon good charlotte-os kedvem lett, éjjel is azt hallgattam elalvás közben biggrin.gif
2011. augusztus 14. 11:23 #33
Vicy500
Vicy500
új tag

Státusz"Tomorrow is a new day and a second chance! "
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 82
Csatolások: 65
Azonosító: 130619
Mondjuk nekem az eddigi összes albumuk bejött ! biggrin.gif nem is tom miért xD (valszínű nagyon fanatikus vagyok xD ) tényleg nekem tesztik az összes számuk mindben van valami ami megfog! biggrin.gif
smileeee.gif meghajolo.gif

Am úgy látszik csak M.o ennyire szerencsétlen h olyanokat kell a rádióban nyomni meg tvben akiknek nem sok közük van a zenéléshez már bocsánat (sp, fluor,zsófika vagy ki szal)
Sztem a GC-t ugyanúgy nyomják Amerikában mint a Simple Plan-t Kanadában vagy nem tom !!! biggrin.gif
2011. augusztus 14. 11:28 #34
- törölt felhasználó -    
hát úgy 7 éve mikor kijött a chronicles, akkor ment a predictable a viván, akkoriban még mentek ott jó zenék is.
persze a populárisabb azután is mentek, pl a dance floor anthem, vagy a river. én boys & girls klipért voltam oda nagyon, na meg a lifestyles-t milliószor megnéztem az biztos biggrin.gif
2011. augusztus 14. 11:44 #35
- törölt felhasználó -    
Úristen w00t.gif
Ez az én témám, nagyon örülök neki!
Imádom a GC-t, zseniális zenekar kedvenc számaim tőlük(folyamatosan ezek mennek a lejátszómon) a The Anthem, I Just Wanna Live, Lifestyles Of The Rich And Famous, 1979, The River, Like It's Her Birthday

Egyszerűen nem tudnak rossz zenét csinálni!
Amikor az ő zenéjüket hallgatom mindig olyan felszabadultnak érzem magam, fel vidítanak (még akkor is ha nem olyan vidám zenét játszanak) Abszolút kedvencek. Hogy lehet, hogy a sok tinisztárt többen szeretik mint őket, el se tudom képzelni... blink.gif blink.gif
Good Charlotte wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, bertmccracken
2011. augusztus 14. 12:18 #36
- törölt felhasználó -    
Elkezdtem a cikkek feltöltését. Három Gc-s scant hoztam eddig.
Katt ide, ide, és ide. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: fashionbébíí, Vicy500
2011. augusztus 14. 12:48 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.14. 12:18)
Elkezdtem a cikkek feltöltését. Három Gc-s scant hoztam eddig.
Katt ide, ide, és ide. biggrin.gif

Sok érdekes dolog van benne. Helyenként nevettem, néhol viszont egészen komoly arcot vettem fel.
Mivel tudom, hogy ezek régebbi cikkek, nyugodt vagyok. A srácok mára már teljesen lenyugodtak és megkomolyodtak, megszokták a hírnevet. Ezért is szeretem őket annyira.
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, bertmccracken
2011. augusztus 14. 12:59 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.08.14. 11:21)
Gondolom, ha egy szegedi koncertet halasztottak el, akkor Szegedre térnek vissza. Már csak az a kérdés, hogy mikor jönnek?
Azt néztem én is, hogy míg az USA-ban az albumaik hatalmas sikereket érnek el, nálunk semmit nem lehet se róluk, se a GC-ről hallani. Mondjuk hol is férnének el az olyan tehetséges előadók mellett, mint VV Zsófi, Fluor vagy SP. 
Mondjuk nekem csak egy SP létezik, az is a Simple Plan.  rohog.gif
Egyébként most írtam egy cikket amiben szó esik a GC-ről és a Simple Planről is, remélem kiadják. Nagyon sokat dolgoztam rajta.  smileeee.gif 

Simple Plan: úgy legyen meghajolo.gif
Tuti kiadják, csak idő kell...

Idézet (bertmccracken @ 2011.08.14. 11:28)
hát úgy 7 éve mikor kijött a chronicles, akkor ment a predictable a viván, akkoriban még mentek ott jó zenék is.
persze a populárisabb azután is mentek, pl a dance floor anthem, vagy a river. én boys & girls klipért voltam oda nagyon, na meg a lifestyles-t milliószor megnéztem az biztos biggrin.gif

Nekem a The Chroncicles of Life and Death a kedvencem tőlük, elég sokáig elvoltam vele, emlékszem, volt egy idő amikor az amerikai MTV-n folyton leadták a Predictable making ofját, vagy 20-szor láttam.
A Good Morning Revival-ról egy dal van amit kikapcsolás nélkül tudok hallgatni napokon keresztül, ez a The River.

Most nem tudom mi a helyzet, de úgy 2 évvel ezelőttig volt MTV Rock is nálunk, azon is sokszor ment a GC.
2011. augusztus 14. 18:14 #39
- törölt felhasználó -    
Egyszer ment asszem az MTV-n - vagy a VH1-on - egy Gc top 10. Felvettem kazira, és vagy 100x megnéztem *-* Aztán később megszereztem minden klippjüket szerencsére, még a legrégebbieket is wub.gif wub.gif
A Motivation Proclomationt imádom *-*
Na igen, az MTV Rock. Ott mentek a jó zenék *-* Mcr, A7x, és GC wub.gif

Idézet (Cynthia @ 2011.08.14. 12:59)
Simple Plan: úgy legyen meghajolo.gif 
Tuti kiadják, csak idő kell...
Nekem a The Chroncicles of Life and Death a kedvencem tőlük, elég sokáig elvoltam vele, emlékszem, volt egy idő amikor az amerikai MTV-n folyton leadták a Predictable making ofját, vagy 20-szor láttam.
A Good Morning Revival-ról egy dal van amit kikapcsolás nélkül tudok hallgatni napokon keresztül, ez a The River.
Most nem tudom mi a helyzet, de úgy 2 évvel ezelőttig volt MTV Rock is nálunk, azon is sokszor ment a GC.
1 felhasználónak tetszik: a7xforever
2011. augusztus 15. 16:23 #40
- törölt felhasználó -    
Visszaolvasgattam twitteren, mert az utóbbi néhány napban elvesztem rajta és ezt találtam:
Billy az elején♥
14 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok