Miah008-nak
Good Charlotte
2011. augusztus 13. 14:07
|
|
Vicy500új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 82 Csatolások: 65 Azonosító: 130619 offline
|
Amikor 2008ban itt koncerteztek akkor azért nem engedtek! most meg azért nem tudtam elmenni mert nem volt rá pénzem megőrit ez a dolog!!! Egyébként nekem azok a kedvenc számaim mint
Miah008-nak
de am az össze számot szeretem amit csinálnak egyszerűen nagyszerű
!!
Miah008-nak
2011. augusztus 13. 15:22
Idézet (Miah008 @ 2011.08.13. 13:41)
Á, nekem meg egyre inkább úgy tűnik, hogy nem megyek.
Egyik ismerősöm sem hajlandó jönni, így meg nem engednek el. Bár ha ez lenne anyámék egyetlen kifogása, akkor még hagyján, de mindig újakat találnak ki.
Egyik ismerősöm sem hajlandó jönni, így meg nem engednek el. Bár ha ez lenne anyámék egyetlen kifogása, akkor még hagyján, de mindig újakat találnak ki.
Én tegnap megnéztem, a Simple Plan elvileg a SZIN-en lép föl, de egyik napon sem találtam a programok közt, 25-én csak egy ilyen jelet láttam egy fellépés helyén: :-( Lehet hogy őket jelezné, fogalmam sincs, de elég borsos ára lenne, elővételben 5500 a napijegy, a helyszínen meg 6500. Szóval valszeg kihagyom :S
Ha a GC jön ismét Magyarországra, de nem fesztiválra, akkor arra szeretnék elmenni, csak az ilyenekről mindig lemaradok
2011. augusztus 13. 15:30
Idézet (Cynthia @ 2011.08.13. 15:22)
Én tegnap megnéztem, a Simple Plan elvileg a SZIN-en lép föl, de egyik napon sem találtam a programok közt, 25-én csak egy ilyen jelet láttam egy fellépés helyén: :-( Lehet hogy őket jelezné, fogalmam sincs, de elég borsos ára lenne, elővételben 5500 a napijegy, a helyszínen meg 6500. Szóval valszeg kihagyom :S
Ha a GC jön ismét Magyarországra, de nem fesztiválra, akkor arra szeretnék elmenni, csak az ilyenekről mindig lemaradok
Fura, tegnap még oda volt írva, hogy Simple Plan.
A következő Good Charlotte koncertre én is szeretnék elmenni, bár ezek a fesztiválok engem sem nagyon vonzanak. Anyám szerint sok a részeg, mondjuk nem csak szerinte.
2011. augusztus 13. 15:34
Idézet (Miah008 @ 2011.08.13. 15:30)
Fura, tegnap még oda volt írva, hogy Simple Plan.
Lehet, hogy most gonosz leszek, de ha nem jönnének nekem sokkal jobb érzés lenne.
A következő Good Charlotte koncertre én is szeretnék elmenni, bár ezek a fesztiválok engem sem nagyon vonzanak. Anyám szerint sok a részeg, mondjuk nem csak szerinte.
Nekem is jobban esne/esett volna, ha se GC, se Simple Plan. GC-t is betették hat órára
A fesztiválokért annyira én sem rajongok, furcsa, de mostanában inkább minden pénzemet könyvekre költöm
2011. augusztus 13. 16:06
Idézet (Cynthia @ 2011.08.13. 15:34)
Nekem is jobban esne/esett volna, ha se GC, se Simple Plan. GC-t is betették hat órára
A fesztiválokért annyira én sem rajongok, furcsa, de mostanában inkább minden pénzemet könyvekre költöm
Ami nekem fájt, hogy olvastam egy újságcikket a Szigetről, még azelőtt, hogy elstartolt volna. Abban felsorolták azokat az együtteseket/előadókat, akik a Sziget idei legnagyobb fellépői, de a GC-t valahogy kihagyták és csupa olyat írtak, akikről még sose hallottam.
2011. augusztus 13. 16:52
Hivatalos. A Simple Plan törölte néhány koncertjét, köztük a magyar fellépést is, azért mert Pierre hangszálai nincsenek rendben és ha nem akar műtétet, akkor egy ideig nem énekel.
Szegénykém, csak ne legyen komoly baja.
Egyrészt jó érzés, hogy nem jönnek, mert úgysem tudtam volna menni, másrészt most látom, hogy ez lenne az első Simple Plan koncert Magyarországon.
Mi lesz ha többé nem is jönnek?
Egyrészt jó érzés, hogy nem jönnek, mert úgysem tudtam volna menni, másrészt most látom, hogy ez lenne az első Simple Plan koncert Magyarországon.
2011. augusztus 14. 00:46
Idézet (Miah008 @ 2011.08.13. 16:52)
Hivatalos. A Simple Plan törölte néhány koncertjét, köztük a magyar fellépést is, azért mert Pierre hangszálai nincsenek rendben és ha nem akar műtétet, akkor egy ideig nem énekel.
Mi lesz ha többé nem is jönnek? 
Fognak jönni, úgyis bepótolják majd
Amúgy furcsa, itthon róluk se halllani semmit, én tisztára azt hittem, hogy nem is csinálnak semmit, aztán Kanadában meg úgy nyomatják mint itthon SP-t meg a többi semmirekellőt. Igazából ott szerettem meg őket
A Good Charlotte-ról (hogy a témánál maradjak) ott sem nagyon cikkeznek, és nem is nagyon hallani róluk semmit
2011. augusztus 14. 01:43
Én úgy 9-10 éve vagyok rajongójuk, de sajna egy koncertre se tudtam eddig elmenni. az idei sziget pedig nagyon jó lett volna.
és játszották a my bloody valentine-t is, vérzik a szívem
albumok közül a Chronicles (Death) és a Good Morning Revival van meg (bár ez a leggyengébb albumuk, nagyon gyenge eresztés)
az új album jó lett nagyon, de a The Young And The Hopeless-t sose fogják felülmúlni. az egy tökéletes album végig.
albumok közül a Chronicles (Death) és a Good Morning Revival van meg (bár ez a leggyengébb albumuk, nagyon gyenge eresztés)
az új album jó lett nagyon, de a The Young And The Hopeless-t sose fogják felülmúlni. az egy tökéletes album végig.
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2011. augusztus 14. 09:01
IGEEEN
Az a cd valóban szuper lett
Azon vannak a valódi sikerdalaik
Egyébként üdv itt!
Az a cd valóban szuper lett
Egyébként üdv itt!
Idézet (bertmccracken @ 2011.08.14. 01:43)
Én úgy 9-10 éve vagyok rajongójuk, de sajna egy koncertre se tudtam eddig elmenni. az idei sziget pedig nagyon jó lett volna.
2011. augusztus 14. 11:21
Idézet (Cynthia @ 2011.08.14. 00:46)
Fognak jönni, úgyis bepótolják majd
Egyébként jobbulást neki
Amúgy furcsa, itthon róluk se halllani semmit, én tisztára azt hittem, hogy nem is csinálnak semmit, aztán Kanadában meg úgy nyomatják mint itthon SP-t meg a többi semmirekellőt. Igazából ott szerettem meg őket
A Good Charlotte-ról (hogy a témánál maradjak) ott sem nagyon cikkeznek, és nem is nagyon hallani róluk semmit
Lehet az USA-ban más a helyzet 
Gondolom, ha egy szegedi koncertet halasztottak el, akkor Szegedre térnek vissza. Már csak az a kérdés, hogy mikor jönnek?
Azt néztem én is, hogy míg az USA-ban az albumaik hatalmas sikereket érnek el, nálunk semmit nem lehet se róluk, se a GC-ről hallani. Mondjuk hol is férnének el az olyan tehetséges előadók mellett, mint VV Zsófi, Fluor vagy SP.
Mondjuk nekem csak egy SP létezik, az is a Simple Plan.
Egyébként most írtam egy cikket amiben szó esik a GC-ről és a Simple Planről is, remélem kiadják. Nagyon sokat dolgoztam rajta.
Idézet (bertmccracken @ 2011.08.14. 01:43)
Örülünk, hogy csatlakoztál.
Thora_90
2011. augusztus 14. 11:21
Nekem A7x-kedvem volt, én meg azt hallgattam főleg
Egyébként mázli, h ilyen jó haverok
Ja, hamarosan - lehet, h még ma - hozok GC-cikkeket, mert van egy csomó
Egyébként mázli, h ilyen jó haverok
Ja, hamarosan - lehet, h még ma - hozok GC-cikkeket, mert van egy csomó
Idézet (bertmccracken @ 2011.08.14. 11:15)
köszi
most nagyon good charlotte-os kedvem lett, éjjel is azt hallgattam elalvás közben
most nagyon good charlotte-os kedvem lett, éjjel is azt hallgattam elalvás közben
2011. augusztus 14. 11:23
|
|
Vicy500új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 82 Csatolások: 65 Azonosító: 130619 offline
|
Mondjuk nekem az eddigi összes albumuk bejött !
nem is tom miért xD (valszínű nagyon fanatikus vagyok xD ) tényleg nekem tesztik az összes számuk mindben van valami ami megfog!
Am úgy látszik csak M.o ennyire szerencsétlen h olyanokat kell a rádióban nyomni meg tvben akiknek nem sok közük van a zenéléshez már bocsánat (sp, fluor,zsófika vagy ki szal)
Sztem a GC-t ugyanúgy nyomják Amerikában mint a Simple Plan-t Kanadában vagy nem tom !!!
Am úgy látszik csak M.o ennyire szerencsétlen h olyanokat kell a rádióban nyomni meg tvben akiknek nem sok közük van a zenéléshez már bocsánat (sp, fluor,zsófika vagy ki szal)
Sztem a GC-t ugyanúgy nyomják Amerikában mint a Simple Plan-t Kanadában vagy nem tom !!!
Thora_90
2011. augusztus 14. 11:28
hát úgy 7 éve mikor kijött a chronicles, akkor ment a predictable a viván, akkoriban még mentek ott jó zenék is.
persze a populárisabb azután is mentek, pl a dance floor anthem, vagy a river. én boys & girls klipért voltam oda nagyon, na meg a lifestyles-t milliószor megnéztem az biztos
persze a populárisabb azután is mentek, pl a dance floor anthem, vagy a river. én boys & girls klipért voltam oda nagyon, na meg a lifestyles-t milliószor megnéztem az biztos
Thora_90
2011. augusztus 14. 11:44
Úristen
Ez az én témám, nagyon örülök neki!
Imádom a GC-t, zseniális zenekar kedvenc számaim tőlük(folyamatosan ezek mennek a lejátszómon) a The Anthem, I Just Wanna Live, Lifestyles Of The Rich And Famous, 1979, The River, Like It's Her Birthday
Egyszerűen nem tudnak rossz zenét csinálni!
Amikor az ő zenéjüket hallgatom mindig olyan felszabadultnak érzem magam, fel vidítanak (még akkor is ha nem olyan vidám zenét játszanak) Abszolút kedvencek. Hogy lehet, hogy a sok tinisztárt többen szeretik mint őket, el se tudom képzelni...
Good Charlotte
Ez az én témám, nagyon örülök neki!
Imádom a GC-t, zseniális zenekar kedvenc számaim tőlük(folyamatosan ezek mennek a lejátszómon) a The Anthem, I Just Wanna Live, Lifestyles Of The Rich And Famous, 1979, The River, Like It's Her Birthday
Egyszerűen nem tudnak rossz zenét csinálni!
Amikor az ő zenéjüket hallgatom mindig olyan felszabadultnak érzem magam, fel vidítanak (még akkor is ha nem olyan vidám zenét játszanak) Abszolút kedvencek. Hogy lehet, hogy a sok tinisztárt többen szeretik mint őket, el se tudom képzelni...
Good Charlotte
2011. augusztus 14. 12:48
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.14. 12:18)
Sok érdekes dolog van benne. Helyenként nevettem, néhol viszont egészen komoly arcot vettem fel.
Mivel tudom, hogy ezek régebbi cikkek, nyugodt vagyok. A srácok mára már teljesen lenyugodtak és megkomolyodtak, megszokták a hírnevet. Ezért is szeretem őket annyira.
2011. augusztus 14. 12:59
Idézet (Miah008 @ 2011.08.14. 11:21)
Gondolom, ha egy szegedi koncertet halasztottak el, akkor Szegedre térnek vissza. Már csak az a kérdés, hogy mikor jönnek?
Azt néztem én is, hogy míg az USA-ban az albumaik hatalmas sikereket érnek el, nálunk semmit nem lehet se róluk, se a GC-ről hallani. Mondjuk hol is férnének el az olyan tehetséges előadók mellett, mint VV Zsófi, Fluor vagy SP.
Egyébként most írtam egy cikket amiben szó esik a GC-ről és a Simple Planről is, remélem kiadják. Nagyon sokat dolgoztam rajta.
Simple Plan: úgy legyen
Tuti kiadják, csak idő kell...
Idézet (bertmccracken @ 2011.08.14. 11:28)
hát úgy 7 éve mikor kijött a chronicles, akkor ment a predictable a viván, akkoriban még mentek ott jó zenék is.
Nekem a The Chroncicles of Life and Death a kedvencem tőlük, elég sokáig elvoltam vele, emlékszem, volt egy idő amikor az amerikai MTV-n folyton leadták a Predictable making ofját, vagy 20-szor láttam.
A Good Morning Revival-ról egy dal van amit kikapcsolás nélkül tudok hallgatni napokon keresztül, ez a The River.
Most nem tudom mi a helyzet, de úgy 2 évvel ezelőttig volt MTV Rock is nálunk, azon is sokszor ment a GC.
2011. augusztus 14. 18:14
Egyszer ment asszem az MTV-n - vagy a VH1-on - egy Gc top 10. Felvettem kazira, és vagy 100x megnéztem *-* Aztán később megszereztem minden klippjüket szerencsére, még a legrégebbieket is
A Motivation Proclomationt imádom *-*
Na igen, az MTV Rock. Ott mentek a jó zenék *-* Mcr, A7x, és GC
A Motivation Proclomationt imádom *-*
Na igen, az MTV Rock. Ott mentek a jó zenék *-* Mcr, A7x, és GC
Idézet (Cynthia @ 2011.08.14. 12:59)
Simple Plan: úgy legyen
Nekem a The Chroncicles of Life and Death a kedvencem tőlük, elég sokáig elvoltam vele, emlékszem, volt egy idő amikor az amerikai MTV-n folyton leadták a Predictable making ofját, vagy 20-szor láttam.
A Good Morning Revival-ról egy dal van amit kikapcsolás nélkül tudok hallgatni napokon keresztül, ez a The River.
Most nem tudom mi a helyzet, de úgy 2 évvel ezelőttig volt MTV Rock is nálunk, azon is sokszor ment a GC.
a7xforever
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.