Kristen Stewart búcsút mondott Bellának
2011. augusztus 12. 15:03
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
nah itt már tényleg szexi
2011. augusztus 12. 15:05
téll nem ismerni rá... annyira bevan vakolva meg photosoppozvaa.. -.-" na mind1 én imádtam/szeretem a twájlájgtot meg Bellát is meg Edwárdot is
2011. augusztus 12. 15:10
|
|
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline
|
Gyönyörű
2011. augusztus 12. 15:14
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Hát azért még hátra van egy rész, a BD 2. része, ami szerintem jobb lesz mint az 1.
Ezeken a képeken nagyon szép, de ez csak egy fotózás, a mindennapokban nem hinném hogy ilyen lesz.
Ezeken a képeken nagyon szép, de ez csak egy fotózás, a mindennapokban nem hinném hogy ilyen lesz.
2011. augusztus 12. 15:14
|
|
tinkerbell865új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.12. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 158113 offline
|
Gyönyörű szép.És kár hogy nem csinálnak több filmet.
nekem hiányozni fognak
2011. augusztus 12. 15:54
nagyon szép a képeken
az alsó első képen gyönyörű,viszont a második képen alig ismertem föl,persze azon is szép,csak ha nem tudnám,hogy Kristen van rajta,nem tudnám ki Ő,hiszen teljesen másképp néz ki,mint a Twilight filmekben
az alsó első képen gyönyörű,viszont a második képen alig ismertem föl,persze azon is szép,csak ha nem tudnám,hogy Kristen van rajta,nem tudnám ki Ő,hiszen teljesen másképp néz ki,mint a Twilight filmekben
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: