Barbee célba veszi Németországot
2011. augusztus 14. 11:53
|
|
VampireNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 153256 offline
|
Szeretem Barbee-t,jó lett a német és magyar verzió is magyart,nem gondoltam volna hogy Snow-val fogja énekelni de jó lett!
2011. augusztus 14. 15:09
|
Adidasgeli1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 157611 offline
|
valami borzalmas
2011. augusztus 14. 15:49
A hangjával még mindig nem tudok megbékélni. A szám bejön, a német talán jobb mint, a magyar, de azt sem gondoltam volna, hogy Snow-val fog együtt dolgozni. De egész jó lett a többihez képest. Nem lesz kedvencem a szám, de hallgatni néha fogom. Amúgy meg sok sikert a németországi befutásához.
2011. augusztus 14. 16:07
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
a hangja nem a legjobb sztem...
2011. augusztus 14. 16:12
|
|
Fannukah94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.08. Hozzászólás: 244 Csatolások: 2 Azonosító: 71139 offline
|
Valaki írta, hogy magyaros a német kiejtése. Mert milyen legyen, ha csak itthon tanulta a nyelvet és nem töltött el hosszabb időt német nyelvterületen? na, ne szórakozzatok már...
a számról annyit, hogy legalább próbálkozik. annyira nem gáz ez a szám, mint egy-két régebbi száma.
a számról annyit, hogy legalább próbálkozik. annyira nem gáz ez a szám, mint egy-két régebbi száma.
2011. augusztus 14. 16:23
A klippel nincsen semmi problémám,mert egész jól sikerült és jó is a haja a csanak a klipben.Nem vagyok valami nagy németes,de egész jó lett németül magyarul viszont nekem nem tetszik a szövege és nem is tetszik.
2011. augusztus 14. 17:10
|
|
Dorka40visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 129016 offline
|
A klippel semmi bajom nem lenne, mert nem is olyan rossz. Viszont az a táncnak nem mondható izé amit ez a nő csinál, az szemet szúrt. A dal alapja sem rossz, a szövegét pedig a kedvenc magyar íróm írta, szóval azt sem tudnám kifogásolni. barbee "énekhang"ja itt is nulla, a rapp rész pedig kimondottan idegesít, a magyar és a német verzióban is. Nem tudom, hogy mit tanult ez a lány 14 évig németből, de ez a kiejtés és sziszegés borzasztó.
2011. augusztus 14. 18:43
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Persze.... Hirdesse külföldön is, hogy ezeknek a magyar tini sztároknak, beleértve őt is, a hangjuk egyenlő a nullával és borzasztó tucatzenét csinálnak. Égessen le minket!Hajrá! Szerintem jó úton halad.
2011. augusztus 14. 21:26
Nekem tetszik ugynúg a szám is, mint a klipp
)
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: