Barbee célba veszi Németországot
2011. augusztus 12. 16:45
|
|
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline
|
oké... végighallgattam a németet csak kíváncsiságból!! én nagyon utálom a német nyelvet!! de nem is ez a lényeg, hanem, hogy ez a tehetségtelen barbie baba nem csak a magyar népet, de még a németeket is meg akarja süketíteni!! a magyar verzióba már bele se kezdtem!! én nem értem az ilyeneket ki "fedezte fel"!!
2011. augusztus 12. 16:48
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
jahj szegény németek..

XD
2011. augusztus 12. 17:01
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
adommyfandenagyon:meg szegény magyarok...
2011. augusztus 12. 17:27
|
|
kaulitzcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 154371 offline
|
regimonster teljesen igazad van én is igy gondolom a magyar sem jo nem hogy a német a németek közül is csak a ♥Tokio Hotel♥ a jo!
2011. augusztus 12. 17:29
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
nekem bejön mindkettő, bár a magyar közelebb áll hozzám
2011. augusztus 12. 17:44
nem ilyen a hangja, látszik, hogy megcsinálták
:\ nekem tetszik a klipp
a német verziót meg tökrossz, de nemértem xd pedig 6 éve tanulok németet xDD
2011. augusztus 12. 18:29
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Miért akar minden magyar sztárocska külföldi nyelven énekelni? Az rendben van, ha egy tehetséges sztár így próbálja népszerűsíteni magát, illetve kis hazánkat, de egy nulla hangú tinicske ne próbálja már meghódítani a világot. Ezzel csak lejáratja saját magát, és Magyarországot is egyben.
2011. augusztus 12. 18:29
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Nekem a régi Barbee kell, az a szerény és kedves, aki jó zenét csinál!!! Nem pedig az ellentétje!! Amióta megnyerte a Comet-gömböt nagyképű lett, és a számai se jók!! Ez a dal sem tetszik!! A magyart végig hallgattam, hogy egyátalán értsem, hogy miről van szó, de annyira rossz, hogy a németet már nem tudtam meghallgatni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: