Barbee célba veszi Németországot
2011. augusztus 12. 15:05
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Azt hiszi, hogy ha magyar nyelven nem tud énekelni, mert tehetségtelen, akkor majd németül biztos menni fog? Ehez már tényleg nagyon naivnak, vagy inkább rettentő butának kell lenni.
2011. augusztus 12. 15:26
1. én nem mennék el úgy énekesnek hogy nem tudok táncolni... jó. tudom hogy az énekeseknek nem kell tudni, de amit a klipben csinál az borzasztó...
2. tényleg nagyon szar hangja van, tehetségtelen... a német még hallgathatatlanabb mint a magyar...
3. nagyon ittitál a feje és amit a kocsiban művel..:/
Bocsi a Barbee fanoknak...:/
2. tényleg nagyon szar hangja van, tehetségtelen... a német még hallgathatatlanabb mint a magyar...
2011. augusztus 12. 15:37
Ma láttam a tv-ben, de...
Miért nem érti meg, hogy nincs hangja?! Szörnyű, hát még németül...A német zenében, akik jók, az a Tokio Hotel meg Lena, (esetleg még Rammstein
) de ez...
És az most tényleg német "rap"? o.o
2011. augusztus 12. 15:43
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
ez egy rakás sz*r vagy még annyi se
ezzel aztán nagyon ki fog jutni Németországba
németül rosszabb mint magyarul...
2011. augusztus 12. 15:53
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Idézet (MinYoung @ 2011.08.12. 15:26)
1. én nem mennék el úgy énekesnek hogy nem tudok táncolni... jó. tudom hogy az énekeseknek nem kell tudni, de amit a klipben csinál az borzasztó...
detto!
2011. augusztus 12. 15:56
|
|
angika12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 154546 offline
|
a német roszabb mint a magyar
Adri98
Ma láttam a tv-ben, de... Miért nem érti meg, hogy nincs hangja?! Szörnyű, hát még németül...A német zenében, akik jók, az a Tokio Hotel meg Lena, (esetleg még Rammstein ) de ez... És az most tényleg német "rap"? o.o
Adri98
Ma láttam a tv-ben, de... Miért nem érti meg, hogy nincs hangja?! Szörnyű, hát még németül...A német zenében, akik jók, az a Tokio Hotel meg Lena, (esetleg még Rammstein ) de ez... És az most tényleg német "rap"? o.o
2011. augusztus 12. 16:06
ez a szám magyarul is rossz,minek kellett németül is felénekelni? beégeti kis hazánkat Európa szerte,mert aki ezt meghallja (mármint külföldön) azt fogják gondolni: " A magyarok csak ilyet tudnak,nem vártunk tőlük jobbat." (tisztelet a kivételnek,akiknek tényleg van hangja.) miért nem veszi észre,hogy nem tud énekelni??
2011. augusztus 12. 16:27
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Neee...ez most komoly? A németek ettől rohamot fognak kapni. A csajnak semmi hangja, sőt ami van neki, az is olyan, mintha meg lenne fázva :/
2011. augusztus 12. 16:30
ég a pofám :$ mst ha majd az ottani tinik Magyarországra fognak gondolni rögtön ez a szar fog eszükbe jutni :|||||
2011. augusztus 12. 16:37
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
német verzióba megse merem hallgatni Oo
2011. augusztus 12. 16:43
|
|
Nikolett95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 130867 offline
|
ez ritka sz@r, már elnézést attól akinek ez tetszik wagy szereti...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: