Barbee új dalát két verzióban készítette el: a magyar mellett egy német változatot is felénekelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Barbee célba veszi Németországot
2011. augusztus 12. 12:43
Nekem nem tetszik a dal...se a német se a magyar változata..
2011. augusztus 12. 12:43
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ezzel az 'Istenáldotta hanggal' és megjelenéssel inkább Amerikát ajánlanám neki. Ne szenvedtessük a németeket, nekik is van fülük, Amerikába viszont nyugodtan mehet
2011. augusztus 12. 12:44
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Hirtelen nem is tudtam, hogy melyik a magyar, és melyik a német! Ennek a csajnak szörnyű hangja van! De a koreográfiát elnézve, ő legalább jól érzi magát, és tornázik egy jót!
2011. augusztus 12. 12:44
Németül még mindig jobb a szöveg, mint magyarul, bár lehet, hogy csak én gondolom így, mivel herótom van szinte minden magyar dalszövegtől. A dal maga viszont nem valami jó egyik nyelven sem.
2011. augusztus 12. 12:45
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
A klipnek már megint mi köze van a szöveghez? SEMMI. -.- Én a magyar popzenétől már nem várok semmit, de még azt is alul tudják múlni.
2011. augusztus 12. 12:45
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
élőben ugyanúgy nulla a hangja,meg amúgyse szeretem a stúdiós számait sem.valahogy csak egy popnullácskának tartom(bocsi,aki szereti),akinek van egy csini pofikája (amire a sminkese is azért rásegített).ennyi erővel minden ilyen ˝tehetségű˝ magyar emberből lehetne sztár,de ahogy látom sp,mm és a többi palimadár példáját,bárkiből lehet ˝tinisztár˝.
2011. augusztus 12. 12:48
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ezzel a hanggal?? Nem értem, hogy lett énekesnő...
2011. augusztus 12. 12:52
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Szegény Magyarország ...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: