Egyre több rajongót vonz délutánonként a soproni Puskás Söröző terasza, ugyanis az augusztus 19-i, 20-i és 21-i Miss Saigon musical sztárjai nap mint nap délután 4 és 5 óra között ott dedikálnak és beszélgetnek a rajongókkal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kerényi Miklós Máténak nem újdonság a musical
2011. augusztus 12. 11:34
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
"Kerényi Miklós Gábor 17 évvel ezelőtt a szegedi premiert rendezte" Ezen én is ott voltam igaz pocaklakóként
Nagyon szeretem a Musical-eket így szívesen ott lennék de aug 20án Szegeden leszek a "valahol Európában"-t nézzük a szüleimmel
de sok sikert oda is
Nagyon szeretem a Musical-eket így szívesen ott lennék de aug 20án Szegeden leszek a "valahol Európában"-t nézzük a szüleimmel
de sok sikert oda is
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
2011. augusztus 12. 13:20
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Én ugyan nem a premierre megyek (sem a sopronira, sem a pestire), hanem egy későbbi előadásra, de Mátéval mindenesetre már így, előre is egyetértek. A Miss Saigon "A Musical"
MycySmiley
2011. augusztus 12. 14:39
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
2011. augusztus 13. 00:10
|
|
Sleeping Beautyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 153573 offline
|
Sok sikert 
Már nagyon várom
Már nagyon várom
2011. augusztus 13. 00:22
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Óóóó arra a részre voltam kíváncsi mikor megláttam a cikket, hogy és MÁZs-zsal lehet e találkozni ott, de látom, hogy igen. *.* Így már vonzóvá válik a dolog, de nem valószínű, hogy a közeljövőben belefér, hogy lemenjek. Egyébként is inkább akkor az előadásra megyek el. Még úgysem láttam élőben, csak felvételről, de MÁZs miatt milliószor is megnézném. A legjobb magyar színésznek tartom. Minden zseniális, amihez a neve kötődik.
MycySmiley
2012. május 17. 16:19
|
Molnanaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 156933 offline
|
Lesz egy nagyon jó beszélgetés Mátéval vasárnap, egy hozzá nagyon illő, elegáns helyen a New York Kávézóban.
Most nem (csak) énekelni fog, hanem a musicalról és az operettről beszélni, meg hogy milyen sztorijai vannak a próbákról és bemutatókról is
)
Gyertek ti is!
http://kulturzsiraf.blogspot.com/2012/05/zene-elrepit-interju-kerenyi-miklos.html
Most nem (csak) énekelni fog, hanem a musicalról és az operettről beszélni, meg hogy milyen sztorijai vannak a próbákról és bemutatókról is
Gyertek ti is!
http://kulturzsiraf.blogspot.com/2012/05/zene-elrepit-interju-kerenyi-miklos.html
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.