Hosszúkás arcforma:
Jellemzői:Homlokod magas, arcodhoz hosszú, álladnak meghatározó szerepe van.
Ami jól áll neked:Kerüld az egyenes hajat és a középső választékot.
Vágass réteges frizurát magadnak! A göndör frizura optikailag rövidíti az arcod, úgyhogy ezt igazán neked találták ki. Jól áll az oldalsó választék is.
Szív arcforma:
Jellemzői:Az arc felső része kicsit szélesebb az átlagosnál, az arccsont finoman keskenyedik
a hegyes áll irányába.
Ami jól áll neked:A legjobban az arccsont magaságában kezdődő hullámok állnak jól neked,
hiszen ezek szélesebbenk mutatják a keskeny állad. Bár nagyon divatos, nem igazán a
te frizurád az állcsontig érő fazon.
Gyémánt arcfoma:
Jellemzői: Arcod szélesebb, csontosabb az átlagnál, határozott homlok-és állrésszel rendelkezel.
Ami jól áll neked:A amanpság nagyon divatos állig érő, kerek frizura igazán jól áll neked,
főleg ah tépett a hajad! A sűrű frufrut és hullámos fürtöket kár lenne mellőzni.
Kerek arcforma:
Jellemzői: Az arcod jellemzi a telttség.Formája egyértelműen végigkövethető egykör vonalain.
Ami jól áll neked:Kerüld a kemény, erőteljes vonalakat és a szemöldöködnél végződő frufrut.
Jól áll neked ha hajad feltűzöd, arcod szélessségét pedig néhány lehulló tinccsel leplezed.
Hajad inkább legyen hosszú, mint rövid, hogy optikailag ne szélesítsd, hanem nyújtsd a pofid méretét.
Szögletes arforma:
Jellemzői: Homlokod széles, állcsontod szögletes.
Ami jól áll neked:Az arccsontos szélességét, egyenes frizurával könnyen keskenyítheted
különösen, ha tincsid állig érnek, és tépett a frizurád.Egy jól eltalált frufru is sokat
segíthet, hiszen az emberek tekintetét egyenesen a szemedbe vezeti.
Frizurák
2011. augusztus 11. 20:05
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
2011. augusztus 12. 09:20
|
|
nusiii98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 135 Csatolások: 321 Azonosító: 157212 offline
|
kerek arcom van
1 felhasználónak tetszik:
csilagoseg
2012. június 12. 20:40
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Pár frizura lépésről lépésre,igy könnyen te is elkészitheted
2012. június 12. 20:44
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Az egyik képet véletlenül feltöltöttem ami nem ide illik,azért elnézést
2012. június 21. 13:59
|
|
|
Még hoztam párat
2013. április 07. 15:35
|
|
|
még egy pár frizura
2013. október 20. 10:45
Kissé kerek formájú az arcom, ezért is hosszú, hátközépig érő, ombre hajam van, amelynek a vége tépett. Világ életemben szög egyenesek voltam a hajszálaim. Mint olvasom, általában a hasonló adottságú embereknek ( lányoknak ) szintén ez áll jól, tehát nagyot nem tévedtem a választást illetően.
2013. november 17. 10:13
Hosszúkás arcformám van. A hullámos vagy göndör haj tényleg jól állna, de mivel szögegyenes hajam van, így nehéz megoldani.
2013. november 28. 17:54
Sokak szerint nekem minden hosszúság megfelel!!!
2013. december 07. 10:29
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nekem hosszúkás, de anyáéknak csak tojás!
De jó, hogy nekem eredetileg is NAGYON göndör a hajam!
Ilyen(a képen nem én vagyok):
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.