Nyalj bele Justin Bieberbe!
2011. augusztus 11. 19:13
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Nagyon is elképzelhető, hogy csak én vagyok már Justin Bieberrel ennyire unszimpatikus szinten, hogy egy ilyet sem tudok értékelni sem az ő részéről, sem a cukrász részéről - de őszintén megvallva, ez egy hatalmas nagy baromság, már elnézést. Imádom a fagylaltot, az egyik kedvenc édességem, amely felidézi nyaram legszebb pillanatait, de semmi több. Kellemesen lehűt, ha meleg van, és amikor eszem, nem éppen akarok egy sztárra sem gondolni, lehet, hogy csak én vagyok ilyen beállítottságú ember, nem tudom, de számomra a fagylalt csak egy édesség, nem hordoz magában semmivel többet sem. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még életemben nem hallottam, hogy valamelyik régebbi sztár, kiadott volna fagylaltot, amely az ő parfümjét idézi vissza. Egyáltalán lehetséges-e? Egy parfüm, parfüm legyen, egy fagylalt, fagylalt legyen, és ne keverjük a kettőt. Szerintem ez egy olyan dolog, hogyha ahány különböző ember megszagol egy parfümöt, mindenki más illatra azonosítja be. Lehet, hogy valaki szerint éppen almás, vagy virágillatú, míg másnak szimplán barack illatú. Most valaki azt mondja, hogy a Somedaynek virágillata van, a következő ember meg azt mondja, hogy körte illata van, akkor most milyen illata is van tulajdonképpen?
Így egy fagyit, nem lehet készíteni, hogy azt mondjuk rá, ez Justin Bieber: Someday parfümjének a fagylalt formája, mert nem lehet az! És megint csak ugyanoda lyukadunk vissza, hogy egy hatalmas nagy reklámfogás semmi több. Örülök neki, hogy Justinnak ennyire jól sikerült a parfümje: tényleg, én nem vagyok sem féltékeny, sem lekezelő vele, de ez szerintem több a soknál. Mi lesz a következő? Lehet kapni majd Justin Bieber csokoládét, meg fagyi öntetet? Szerintem eléggé rossz hangsúlyt vet rá, hogy minden kis apró dologból hasznot akar húzni. Én eddig sem voltam túlzottan Justin-párti, hát most még jobban irritáló személyiség az én szememben. Persze nagyon jól néz ki a fagylalt, ez vitathatatlan, de Justin csak a nevét és az arcát adta hozzá, és sok ember képes megvenni – mert nem hinném, hogy túlzottan olcsó volna: főleg amiért a nevét és az arcát adta Justin hozzá. Úgy vagyok vele, ha nem lenne rá vevő, az, aki képes megvenni horribilis összegekért, akkor Justin nyugton maradna, és tanulna, ahelyett, hogy mindenfélét kitalál, és mindenhez a nevét és az arcát adja. Számomra Justin már csak egy icipici kis hangya, aki egyre jobban és jobban nagyobbodni akar. Csak az a baj, hogy míg ő azt hiszi, hogy egy óriás, épphogy eléri sokak szemében a két mm-t. Én még mindig annak a híve vagyok, hogy ne reklámból tartsa fent magát, ne adjon ki ezeregy parfümöt, ne gyártson Justinos pólókat, hanem csinálja a zenélést maximálisan úgy, hogy az emberek azért szeressek amilyen, ne azért, mert önreklámot gyárt minden kis holmiból.
2011. augusztus 11. 19:23
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
na erre egy szó: fúj
2011. augusztus 11. 19:25
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
AmyVie
Számomra ebből viszont az esik le, hogy Justin erről megint "nem tehet", nem az Ő ötlete volt, mégis neki csinál negatív reklámot amikor Ő csak aláírt egy papírt, hogy elnevezhetik róla a fagyit(oké, persze... ez is hozzájárulás). Na lényeg a lényeg, arra gondolok most, hogy megint Őt szídjátok amikor szerintem van elég dolog amivel foglalkozik, ez érdekli a legkevésbé. És kétlem, hogy tényleg eladási célra szánták(bár tény, hogy van aki megveszi), én ezt inkább úgy tudnám beazonosítani, mint a Miley shake-t.
Amit még leakartam írni, az az, hogy szerintem nagyobb túlzás a Hannah Montanas papírtörlő(mert már láttam), mint egy édesség amit egy sztár ihletett.
Számomra ebből viszont az esik le, hogy Justin erről megint "nem tehet", nem az Ő ötlete volt, mégis neki csinál negatív reklámot amikor Ő csak aláírt egy papírt, hogy elnevezhetik róla a fagyit(oké, persze... ez is hozzájárulás). Na lényeg a lényeg, arra gondolok most, hogy megint Őt szídjátok amikor szerintem van elég dolog amivel foglalkozik, ez érdekli a legkevésbé. És kétlem, hogy tényleg eladási célra szánták(bár tény, hogy van aki megveszi), én ezt inkább úgy tudnám beazonosítani, mint a Miley shake-t.
Amit még leakartam írni, az az, hogy szerintem nagyobb túlzás a Hannah Montanas papírtörlő(mert már láttam), mint egy édesség amit egy sztár ihletett.
2011. augusztus 11. 19:37
|
|
Mr.ColeSprouseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 155902 offline
|
pf.....nem hiszem el
2011. augusztus 11. 19:38
úristen hogy ez miket akar még elnevezni magáról
2011. augusztus 11. 19:38
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Nekem aztán mindegy kinek a nevét viseli szerencsétlen fagyi,de irtó jól néz ki.Szívesen megkóstolnám,de szerintem drága..Hiába megy jótékony célokra.
2011. augusztus 11. 19:43
HMM...a fagyi maga jól néz ki.de szegény gyerek parfümjét elnevezni róla.és attólhogy ez a neve attól még nem kéne ezreket kidobni.legközelebb valami cukorka lesz elnevezve róla vagy mi????
2011. augusztus 11. 19:43
|
|
EdWestwickvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 138995 offline
|
2011. augusztus 11. 19:46
|
|
Fruzsykaa011új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 157478 offline
|
Huhh! Hát nemmmm lehet finom
2011. augusztus 11. 19:56
Jól néz ki a fagyi, de nem enném meg!
Annyira elegem vagy bieberből!!!!
Annyira elegem vagy bieberből!!!!
2011. augusztus 11. 19:57
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Fújj
6500Ft-ért nem tudom hogy melyik hülye venné meg amikor máshol ugyanezt megveheti csak más néven...arra meg kíváncsi vagyok mennyi megy belőle jótékonykodásra
2011. augusztus 11. 20:03
jólnézki a fagyi *-* de nincs kedvem bíbörkét nyalogatni. :|
2011. augusztus 11. 20:06
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
"Nyalj bele Justin Bieberbe!"
Kösz nem, inkább kapok Hepatitiszt
Mi mindent fognak még elnevezni Bieber-ről amikor semmi köze a termékhez, de ez általában így szokott lenni ez jó reklám,(de legalább most jótékony célra megy) mert majd attól többen veszik meg. Szerintem valamit azért kell megvenni ízlik, vagy mert tetszik, nem azért mert egy híres emberről nevezték el.
Kösz nem, inkább kapok Hepatitiszt
Mi mindent fognak még elnevezni Bieber-ről amikor semmi köze a termékhez, de ez általában így szokott lenni ez jó reklám,(de legalább most jótékony célra megy) mert majd attól többen veszik meg. Szerintem valamit azért kell megvenni ízlik, vagy mert tetszik, nem azért mert egy híres emberről nevezték el.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

4 felhasználónak tetszik: