Nyalj bele Justin Bieberbe!
2011. augusztus 11. 16:24
ennyi pénzt nem adnék ki egy fagyira,még akkor sem,ha finom...
2011. augusztus 11. 16:25
Jól néz ki, de maga Justin nem.
Egyébként ez már túlzás.
Egyébként ez már túlzás.
2011. augusztus 11. 16:25
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Uram isten, a cím alapján valami más jutott eszembe, miszerint felnőttfilmről van szó és Justin férfiassága mégis kétségbevonható! 
Amúgy igazán jól néz ki az a fagyi, kár, hogy Jussy neve ott virít
Amúgy igazán jól néz ki az a fagyi, kár, hogy Jussy neve ott virít
1 felhasználónak tetszik:
csicsi20
2011. augusztus 11. 16:26
Paróka nem lesz elnevezve Justin Bieberről???? -.-"
2011. augusztus 11. 16:28
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
úristen! ha nem muszáj, inkább nem nyalnék.
2011. augusztus 11. 16:29
_ToTo_:Bele is nyalna szerintem 
Szánalom,hogy mivel próbálnak pénzt szerezni.Azért ez röhej,hogy az ő neve alatt fut a dolog és képesek elkérni 6500 forintot egy fagyi kehelyért.A következő mi lesz.Grillezd meg Bíbört?!Már nem csak parfümje,fagyija még grill húsa is lenne
Szánalom,hogy mivel próbálnak pénzt szerezni.Azért ez röhej,hogy az ő neve alatt fut a dolog és képesek elkérni 6500 forintot egy fagyi kehelyért.A következő mi lesz.Grillezd meg Bíbört?!Már nem csak parfümje,fagyija még grill húsa is lenne
Ezt tényleg nem kellett volna... 
Ez a név... Édibédi Bieber Bomba,ha ezt ő találta ki ... csak mégannyira alátámasztja hogy nem hetero.
Ez a név... Édibédi Bieber Bomba,ha ezt ő találta ki ... csak mégannyira alátámasztja hogy nem hetero.
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
jahj de jó honnan tudta hogy pont erre várok? >_<" biebertől semmi nem kéne még fagyi se pedig azt szeretem xD amilyen egy gusztustalan ember (igen nekem az xP) inkább vmi löncshúst kéne piacra dobjon mondjuk ami a köcsög monoklis fejét ábrázolja
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.11. 16:19)
Nyalj bele Justin ...
_ToTo_, ez hatalmas volt! Felszaggattam a küszöbvasat a röhögéstől.
Amúgy régi vágyam, hogy egy habostortát, vagy nagy adag fagyikelyhet valaki képébe nyomjak. Biebernek a képébe nyomnám a saját nevével fémjelzett fagyit és a helyeselők adományaiból befolyt összeget is lehetne jótékonyságra fordítani. Mondjuk Bieber azzal is jótékonykodhatna, hogy bejelenti, felhagy a zenéléssel és ezentúl a világtól elvonultan fogja tengetni szerény napjait dizni-kedvesével.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
jézusom,ez már beteges..ennyi pénz fagyira?!nem is tudom,ha tényleg jótékony célra menne,akkor nincs egy szavam se az árával kapcsolatban.
ÉDIBÉDI BIEBER BOMBA!?
haláli xD de mostmár komolyan,alsógatyát vagy valami mást nem akar elnevezni magáról?esetleg egyetem,chips,ruhakollekció vagy netalántán valamiféle cipő? xD
ÉDIBÉDI BIEBER BOMBA!?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.