Ellopták Amy Winehouse kiadatlan dalait
2011. augusztus 12. 19:41
én imádtam amy hangját... így csak mindenki utáni fogja azokat akik ellopták
2011. augusztus 14. 00:08
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Undorító, hogy valaki csak így ellopta. Ez alapból szörnyű, de hogy egy elhunyt házából, az ő dolgait. Az biztos, hogy a tolvajra rá fog járni a rúd, de nagyon.
2011. augusztus 15. 00:03
Ki lehet olyan velejéig romlott, hogy meggyalázza egy halott ember emlékét???!!!
Ez szánalmas és undorító! Persze már megint a pénz miatt! Igen, a pénz! A család meg persze nyaral, mert így akarják kiheverni egy ember elvesztését! Ezt nem lehet csak így elfelejteni! Szegény Amy! Én a családtagok helyében azonnal hazautaztam volna, pihenés ide, vagy oda! De ők nem!
Szégyen!
Ahogy olsenfan is mondta, szegény Amy már forgolódik a sírjában! Azt hittem, végre nem zavarhatja senki/semmi az álmát, de úgy tűnik tévedtem!
Ahogy olsenfan is mondta, szegény Amy már forgolódik a sírjában! Azt hittem, végre nem zavarhatja senki/semmi az álmát, de úgy tűnik tévedtem!
2011. augusztus 16. 13:09
|
|
Solenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 125 Csatolások: 6 Azonosító: 141956 offline
|
Idézet
Amy apja szerint az énekesnő halála óta körülbelül 20 ember férhetett hozzá a holmijaihoz, közöttük azonban nemcsak barátok, hozzátartozók vannak, hanem biztonságiak és rendőrök is.
Ilyen undorito embereket.Csak pénz,pénz,pénz.
2011. augusztus 16. 16:55
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
istenem ..
milyen emberek vannak..-.-"
aki ilyet csinál megérdemli azt hogy mikor ő is meghallt ellopják az összes cuccát vagy nem tom..
aki ilyet csinál megérdemli azt hogy mikor ő is meghallt ellopják az összes cuccát vagy nem tom..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: