nem értem, hogy miért ment a család nyaralni...hát ez szerintem eléggé...hogy is mondjam...köcsögség?!
De hogy mire kell másnak ez a holmi, hogy el is lopja?!
Ellopták Amy Winehouse kiadatlan dalait
2011. augusztus 11. 16:26
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Undorító dolog,hogy ahogy meghal Amy már ellopja a dalait!
2011. augusztus 11. 16:46
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Utálom az ilyen embereket, egy halott embertől képes el lopni dolgokat.. :@
ami még kicsit szúrja a szemem az hogy most halt meg a lányuk, és már is nyaralni mennek..
ami még kicsit szúrja a szemem az hogy most halt meg a lányuk, és már is nyaralni mennek..
2011. augusztus 11. 17:28
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
"So I say
Thank you for the music, the songs I'm singing
Thanks for all the joy they're bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be?
Without a song or a dance what are we?
So I say thank you for the music
For giving it to me "
Thank you for the music, the songs I'm singing
Thanks for all the joy they're bringing
Who can live without it, I ask in all honesty
What would life be?
Without a song or a dance what are we?
So I say thank you for the music
For giving it to me "
2011. augusztus 11. 17:32
undorító,hogy valaki ilyet tesz és még valakinek a halálából is hasznot akar húzni.
a családot én se értem ha nekem meghalna valakim nem hiszem,hogy nyaralással tenném túl magam rajta.
a családot én se értem ha nekem meghalna valakim nem hiszem,hogy nyaralással tenném túl magam rajta.
2011. augusztus 11. 18:04
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Gyönyörű ez az emberi faj! Először is nem elég, hogy Amy meghalt, még most sem tud békében nyugodni, mert vannak olyan emberek, akik olyan pénz-éhesek, hogy a halottakat sem képesek tisztelni, az meg már tényleg csak a hab a tortán, ha egy biztonsági vagy egy rendőr volt az.
Bár nekem az is furcsa, hogy a családja nyaralni ment, de Amy halálával biztos ők is szereztek egy csomó pénzt...
Bár nekem az is furcsa, hogy a családja nyaralni ment, de Amy halálával biztos ők is szereztek egy csomó pénzt...
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
2011. augusztus 11. 18:16
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
én nem értem mindek ez a nagy felhajtás Amy körül...meghalt, és? ő csinálta magának a bajt, sajnos én egy cseppet sem sajnálom..viszont a tolvaj meg egy köcsög!
2011. augusztus 11. 18:19
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
hahaha
2011. augusztus 11. 18:32
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
De volt jó ellopni???
2011. augusztus 11. 19:48
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Mennyire undorító emberek léteznek.Egy ilyen tehetséges lány elhunyt és azt aki ellopta csakis azt hajtotta,hogy minél több pénzhez jusson.Remélem lesz benne annyi becsület,hogy visszarakja a felvételeket,de szerintem megérdemelné,ha büntetést kapna.
2011. augusztus 11. 19:57
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Undorító az ilyen ember! Miután Amy meghalt, ellopni a dalszövegeit, leveleit! 
Amy már forog a sírjában. Hogy tudna így békében nyugodni!?
Amy már forog a sírjában. Hogy tudna így békében nyugodni!?
2011. augusztus 11. 20:06
|
|
Becky Dívisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 210 Csatolások: 372 Azonosító: 153275 offline
|
hogy lehet valaki ilyen becstelen és szentségtelen? ez az egyik legszörnyűbb dolog amit tehetett.nemelég hogy drága Amy(rip) elhunyt még meg is fosztják ki is rabolják.szörnyű gifcray.gifcray.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.