Béci véleménye VV Zsófi zenei karrierjéről
2011. augusztus 11. 13:48
Persze, h tetszett neki a klipp, hiszen pasi. -.-" Én nem láttam végig, az eleje is elég volt :/
De ez a cím: zenei karrier...hol van ZsóFIKÁnak zenei karrierje? Már nem azért, de amit csinál, az nem karrier.
De Béci a múltkor a tvben ott röhögött a dalon, most meg dícséri? Ha előtte nem látta, miért mondott véleményt egyáltalán?
De ez a cím: zenei karrier...hol van ZsóFIKÁnak zenei karrierje? Már nem azért, de amit csinál, az nem karrier.
De Béci a múltkor a tvben ott röhögött a dalon, most meg dícséri? Ha előtte nem látta, miért mondott véleményt egyáltalán?
2011. augusztus 11. 13:49
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
Idézet (Lucy-chan @ 2011.08.11. 13:45)
Ezen a cikken akkorát röhögtem, de most tényleg.
"amikor meghallottam ezt a számot annyira nem jött be" Magyarán beismeri, hogy fos.
"Miután megláttam a videoklipet esküszöm, hogy tetszett" De azért ne alázzuk már meg a volt villatársunkat, mondjuk rá valami szépet is, még ha az oltári nagy hazugság is.
"sok olyan dolog van benne, ami tök jó dolog" Hát ennek már magában sok értelme van
"hátul csápoltak" Ez szerintem is nagy szám volt, kb minden második bulizós klipben megtalálható.
"Zsófika a banánt eszi rúzsos szájjal. Ez képileg tök jól mutatott." Igen szerintem is az volt a klip kulcsmomentuma. Tényleg jó ötlet volt, mármint ha valaki émelyegni akar.
"Én nem biztos, hogy erőltetném. Zsófikának nem tudom, hogy van-e hangja" Bécinek sincs semmi hangja, mégis van egy agyonspékelt tucatszáma, amihez kiadott egy szintén tucatklipet. Szóval erről ennyit
"amikor meghallottam ezt a számot annyira nem jött be" Magyarán beismeri, hogy fos.
"Miután megláttam a videoklipet esküszöm, hogy tetszett" De azért ne alázzuk már meg a volt villatársunkat, mondjuk rá valami szépet is, még ha az oltári nagy hazugság is.
"sok olyan dolog van benne, ami tök jó dolog" Hát ennek már magában sok értelme van
"hátul csápoltak" Ez szerintem is nagy szám volt, kb minden második bulizós klipben megtalálható.
"Zsófika a banánt eszi rúzsos szájjal. Ez képileg tök jól mutatott." Igen szerintem is az volt a klip kulcsmomentuma. Tényleg jó ötlet volt, mármint ha valaki émelyegni akar.
"Én nem biztos, hogy erőltetném. Zsófikának nem tudom, hogy van-e hangja" Bécinek sincs semmi hangja, mégis van egy agyonspékelt tucatszáma, amihez kiadott egy szintén tucatklipet. Szóval erről ennyit
maximálisan egyetértek.
2011. augusztus 11. 13:51
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
VV Zsófi zenei tudása nulla....de a tiéd is Béci:33
2011. augusztus 11. 13:51
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Jó azért az ő zenéje se kutya, pár fokkal jobb, bár az nem tudom milyen rappelés ami alatt techno zene megy.
Tudom ez a trendi manapság, ezt kell majmolni.
Tudom ez a trendi manapság, ezt kell majmolni.
2011. augusztus 11. 13:56
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
Marina Salvatore egyetértek.
2011. augusztus 11. 14:00
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Nem tudom, miért, de valahogy elég fura ezt Bécitől hallani.
2011. augusztus 11. 14:00
|
|
Evievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 39 Azonosító: 132189 offline
|
Idézet (badperfect @ 2011.08.11. 13:41)
Milyen kedvesen fejezte ki, hogy ritka sz*r.
1 felhasználónak tetszik:
tengericsillag
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.