Megérkezett Taylor Swift új klipje
2011. augusztus 11. 12:37
Az album utolsó kislemeze?
Pedig nagyon örültem volna neki, ha a Haunt Me-hoz is készül klip. Egyébként nagyon jó a klip (bár nyilvánvaló hogy élőben nincs ilyen stúdióhangja, de akkor is) 
Tényleg egy videó, a Skyscraper mellett, amire azt lehet mondani, hogy könnyfakasztó.
Tényleg egy videó, a Skyscraper mellett, amire azt lehet mondani, hogy könnyfakasztó.
2011. augusztus 11. 12:38
Akarom mondani Haunted
Kezdem már keverni az előadókat és a számaikat...
2011. augusztus 11. 12:54
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Amikor tegnap hallottam, hogy az új klip egy újabb koncertvideó lesz, kicsit csalódott voltam, mert a Fearless anno nem nyerte el a tetszésemet, mint koncertvideó, viszont a szám ott is nagyon erős volt.
DE ez, nagyon jól meg let csinálva, ez a kedvenc számom az albumról (persze csak a Haunted után), szóval nagyon örülök, hogy ilyen igényes klipje lett..
Viszont szomorú is vagyok, hogy nagy valószínűséggel a Haunted-ból már nem lesz kislemez..
2011. augusztus 11. 13:06
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nem szeretem a koncertvideókat, de ez egész jó lett
azért jobb lett volna valami jó klip hozzá .. a Haunted-ből pedig jó lenne még klip, az messze a legjobb száma, de valószínűleg ez az utolsó kislemez..eddig mindig 5-öt adott ki. Meg amúgy is ki kellett volna adni a Better Than Revenge-et az Innocent-et meg Haunted-et, annyira nem lettek jól megválasztva a kislemezek.. de örülnék annak is ha ezután már csak a következő lemezről jönne klip ..kíváncsi leszek a következő albumra ..talán azért lehetne valami váltás klipek, meg stílus terén, hogy azért érettebb legyen már (pl a 2010-es VMA fellépése tetszett nagyon ..ott egész más volt mint amilyen szokott lenni)..vagy kiadhatna egy teljesen country albumot is.. mert így sokan azt gondolják, hogy csak egy ilyen Disney sztár szerűség ..
1 felhasználónak tetszik:
sparksfly
2011. augusztus 11. 13:21
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
imádom ha olyan a klip mintha koncert lenne amúgy jó szám
2011. augusztus 11. 13:40
|
|
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline
|
ez nagyon jó lett
I <3 Taylor
2011. augusztus 11. 14:41
|
|
Fruzsmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 14 Azonosító: 133900 offline
|
Érdekes hogy mostanában egyre gyakrabban vannak ilyen koncertvideók..Szerintem ez nagyon szép lett ez a klip is,de én se nagyon szeretem a koncertvideókat...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.