Rebecca Black otthagyja az iskolát
2011. augusztus 11. 14:20
Szegény Rebecca,én azért sajnálom.Lehet,hogy nincs túl jó hangja,de ez azért túlzás.Nem kéne őt bántani.Ő is ember,neki is vannak érzései.
2011. augusztus 11. 14:26
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Neee könyörgöm miért koncentrál a karrierjére amikor tehetségtelen???? Neee könyörgöm ne folytassa!Am csak 14 éves??? :OOO Nem jól tartja magát..xD
2011. augusztus 11. 14:33
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
-.- " tehetségtelen !! minek koncentráljon a karrierjére ha nincs is ?? járjon csak iskolába !! neki még 14 évesen az való !! majd ha 17 éves lesz meg rájön hogy nincsen hangja.. és aztán meg sajnálkozhat mert nem tud mit kezdeni magával, hiszen még érettségije sem lesz !!
2011. augusztus 11. 14:35
szerintem nem jól dönt! Ha még tehetséges is lenne akkoris folytatnia kellene a sulit.
2011. augusztus 11. 15:09
mégis milyen karrierre akar koncentrálni? max máséra, mert neki nem hiszem, hogy lesz
2011. augusztus 11. 15:10
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
én a helyébe hagynám a "karrieremet" és folytatnám a sulit, mert nem hiszem hogy abból az izéból, amit ő csinál, sok pénz lenne...
2011. augusztus 11. 15:28
|
PiCiEperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 157875 offline
|
Miért akarja még mindig folytatni? Nem igaz, hogy nem veszi észre,hogy amit csinál az a legtöbb embernek nem tetszik.Szerintem inkább folytatnia kéne az sulit,mert ez még a legnagyobb jóindulattal sem lehet karriernek nevezni.
2011. augusztus 11. 15:32
Vajon miért nem lepődöm meg? Bár nem tudom, minek erőlteti...
2011. augusztus 11. 15:42
előbb kellet volna gondolkodnia,hogy ilyen hanggal bele vág-e az éneklésbe,mert nem hiszem,hogy a körülötte élők nem mondták neki,hogy: " hé ez nem lesz jó ötlet,nincs is hangod. Hagyd rá!" most már magára vessen,hogy belevágott és bukta lett az egész és, hogy csúfolják az mondjuk nem szép dolog,de lehetett rá számítani,hogy lesznek ellenségei(sok)...ha Én lennék Rebecca helyébe,Én nem folytatnám az éneklést,hanem tanulnék és nem hallatnám a hangomat,mert akkor így majd pár év múlva már el is felejtenék,hogy volt egy "éneklős" korszaka,a videókat meg levenném YouTube-ról...de ez csak az Én elképzelésem,hogy mit tennék,ha Black helyébe lennék!...
2011. augusztus 11. 15:43
és mi mért nem tehetjük meg ezt??!! és sztem jobb lenne ha fojtatná az iskolát
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: