Rebecca Black otthagyja az iskolát
2011. augusztus 11. 11:15
|
|
HappyRainbowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 156725 offline
|
mire számított?Hogy majd milliók mennek el akoncertjére,ahol playback-el?
2011. augusztus 11. 11:16
Istenem.
Én igazából nem utálom, sajnálom. Nem értem hogy miért nem mondják neki a szülei hogy kislányom nincs hangod. Persze, mint mindegyik szülő lehetnek elfogultak na de ne ennyire. Én őket sem tartom teljesen 100-asnak hogy megengedték neki, hogy otthagyja az iskolát. Most jöttök azzal hogy 'de magántanuló lesz' a francokat lesz az. Karrier mellett nagyon nehéz lehet tanulni, és azt, hogy az iskolából kivették meg nem engedtem volna. Kis edződés. Úgyis gúnyolni fogják, kicsit még szokhatná. De ezen a testőrön nagyon visítottam. Minek neki, dalra fakad és 20 km-es körzetben mindenki kipusztul onnan.
2011. augusztus 11. 11:16
|
|
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline
|
Egy 14 éves diáknak az a feladata, hogy iskolába járjon és tanuljon. A karrier az ráér majd amikor már felnőtt lesz. Nagy korában hülye akar lenni vagy mi?? Amúgy minek testőr? Milyen lenne ha mindenki mellet testőr lenne? Az egy kicsit hülyén nézne ki..
2011. augusztus 11. 11:18
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
K.Zsuzsikaa-nak igaza van -.-
2011. augusztus 11. 11:19
|
|
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2011.08.11. 11:16)
Istenem.
Én igazából nem utálom, sajnálom. Nem értem hogy miért nem mondják neki a szülei hogy kislányom nincs hangod. Persze, mint mindegyik szülő lehetnek elfogultak na de ne ennyire. Én őket sem tartom teljesen 100-asnak hogy megengedték neki, hogy otthagyja az iskolát. Most jöttök azzal hogy 'de magántanuló lesz' a francokat lesz az. Karrier mellett nagyon nehéz lehet tanulni, és azt, hogy az iskolából kivették meg nem engedtem volna. Kis edződés. Úgyis gúnyolni fogják, kicsit még szokhatná. De ezen a testőrön nagyon visítottam. Minek neki, dalra fakad és 20 km-es körzetben mindenki kipusztul onnan. 
Igazad van, de lehet, hogy a szüleinek kell a pénz és ezért magántanuló. Bár a magán sulik Amerikában nagyon drágák...
2011. augusztus 11. 11:25
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
megértem Rebeccát sz*r lehet neki, hogy piszkálják...
de hogy az álmát akarja valóra váltani, hogy énekesnő legyen akkor menjen énektanárhoz és ne bugyuta videoklipekkel járassa le magát. Majd 2-3 év múlva ha fejlődött annyit a hangja, hogy nem csak negatív kritikát kap akkor próbálja újra.
Szerintem
de hogy az álmát akarja valóra váltani, hogy énekesnő legyen akkor menjen énektanárhoz és ne bugyuta videoklipekkel járassa le magát. Majd 2-3 év múlva ha fejlődött annyit a hangja, hogy nem csak negatív kritikát kap akkor próbálja újra.
Szerintem
2011. augusztus 11. 11:45
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Ennek karrierje???? Na ne röhögtessetek! Amúgy szerintem ez értelmetlen, ő kereste magának a bajt -.-"
2011. augusztus 11. 11:46
|
|
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline
|
karrier?????????
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: