Rebecca Black otthagyja az iskolát
2011. augusztus 11. 09:12
Szerintem vagyis en nagyon sajnalom akakr milyen is szornyu lehet igy neki
2011. augusztus 11. 09:14
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Végülis ha otthon fog tanulni ...de azért nem túl jó ötlet otthagyni a sulit, még ha ezt is csinálják az osztálytársai. Nem tudom, hogy be fog e futni, de azért nagyon ismert lett, és ott a két klipje is ..az utóbbi klip pedig azért javulás ..hátha lesz majd valami jó száma vagy klipje egyszer
2011. augusztus 11. 09:15
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Ahogy akarja.
2011. augusztus 11. 09:19
Angelina Smile nem lesz iskolázatlan, mivel egy csomó sztár6beteg gyerekek otthon tanulnak, mégsem hülyék....
2011. augusztus 11. 09:20
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
jaj szegény
nagyon sajnálom őt, de szerintem azért nem kéne abbahagynia a tanulást! fiatal még ahhoz, rengeteg tanulnivalója van, előbb pont hogy az iskolára kéne koncentrálnia és csak utána a karrierjére.
2011. augusztus 11. 09:21
Elnézést ha valakit megsértek, de ezt ki kell írnom magamból.
Szerintem ez a lány ostoba. Nem elég hogy beképzeltségével ránk uszítja köztudottan rossz hangját, de máris valamilyen karrierről beszél, ami nincs. Grace Benning-nek igaza van, inkább belekergetik olyan dologba, ami számára álomvilág. Csakhogy ez itt a valóság, és ha be akarsz futni, ahhoz tehetség kell. Neki ebben nincs, nincs keresnivalója a pályán. Nem értem miről beszél, mikor azt mondja, elismert énekesnő akar lenni.
Én nem hagynám ott az iskolát. Semmiképpen se. Még akkor sem, ha kritizálának, teljesen megérthetően. Én személy szerint ezt röhejesnek tartom, hogy a végén neki áll felljebb, mikor ezt az egészet magának köszönheti.
Szerintem ez a lány ostoba. Nem elég hogy beképzeltségével ránk uszítja köztudottan rossz hangját, de máris valamilyen karrierről beszél, ami nincs. Grace Benning-nek igaza van, inkább belekergetik olyan dologba, ami számára álomvilág. Csakhogy ez itt a valóság, és ha be akarsz futni, ahhoz tehetség kell. Neki ebben nincs, nincs keresnivalója a pályán. Nem értem miről beszél, mikor azt mondja, elismert énekesnő akar lenni.
Én nem hagynám ott az iskolát. Semmiképpen se. Még akkor sem, ha kritizálának, teljesen megérthetően. Én személy szerint ezt röhejesnek tartom, hogy a végén neki áll felljebb, mikor ezt az egészet magának köszönheti.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 11. 09:29
|
|
babuh01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 132327 offline
|
Eléggé szánalmas ez a kiscsaj...-.- Nem vette észre hogy azért gúnyolják és űznek belőle viccet, mert nem tetszik nekik, hogy így a sztárokhelyére akar férkőzni?? Ez a kiscsaj még egy lócitromot se ér, gáz és sz*r, nemcsodálom hogy még az évfolyamtársai úgy viselkednek vele, ahogyan. A fenyegető leveleket is azért kapta, hogy vonuljon vissza, mert a számai elképesztően...elképesztően...BÉNA!! >_>
Felejtse már el azt, hogy híresség lesz/legyen belőle, ennyierőből akár én is lehetnék, mert suliban és sokhelyen fölléptem már, b.nőim szülinapján énekeltem, és egyszer szerepeltem egy filmben, majd szerepeltem egy 3.a osztály fellépői buliján is, és még sem lettem sztár, de nem is akarom, mert tudom mikkel jár...de a kiscsajszi (Black) még tudatlan, szőke stb...nem érdemli meg, hogy sztárként és példaképként a kish*lye gyerekek csodálják...chh szánalmas életet él, de remélem egyszer megemlegeti
Felejtse már el azt, hogy híresség lesz/legyen belőle, ennyierőből akár én is lehetnék, mert suliban és sokhelyen fölléptem már, b.nőim szülinapján énekeltem, és egyszer szerepeltem egy filmben, majd szerepeltem egy 3.a osztály fellépői buliján is, és még sem lettem sztár, de nem is akarom, mert tudom mikkel jár...de a kiscsajszi (Black) még tudatlan, szőke stb...nem érdemli meg, hogy sztárként és példaképként a kish*lye gyerekek csodálják...chh szánalmas életet él, de remélem egyszer megemlegeti
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 11. 09:30
Én támogatom.^^ nekem szimpi a csaj.. bár még egy számát se hallottam végig... csak a fridayt..ami annyira nem is szörnyű mint ahogy beskatulyázták
2011. augusztus 11. 09:32
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
nem szép dolog, hogy gúnyolják de saját magának köszönheti, mert abszolút semmi hangja nincs, és ezzel a Fridayel tiszta hülyét csinál magából!
De amúgy meg nem igaz, hogy az anyjának sincs annyi esze,hogy szóljon a lányának, hogy figyelj nem biztos,hogy elég hangod van a zene iparhoz vagy hasonló. habár lehet, hogy ő is csak a pénzt látja benne.
De amúgy meg nem igaz, hogy az anyjának sincs annyi esze,hogy szóljon a lányának, hogy figyelj nem biztos,hogy elég hangod van a zene iparhoz vagy hasonló. habár lehet, hogy ő is csak a pénzt látja benne.
2011. augusztus 11. 09:37
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
Csak magának köszönheti, erre akár azt is mondhatnám,hogy nem néz szembe az " ellenséggel " és inkább elfut. Ha ebből sem tanul,hogy a dalai miatt csúfolják,akkor nem tudom,hogy miből fog.
2011. augusztus 11. 09:39
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
De imádlak benneteket, kis egyetértőink.
(csak tanulnátok már meg helyesen is leírni ezt a szót)
Amúgy meg inkább húzzon vissza az iskolapadba tanulni. A kutyának sincs szüksége a "tehetségére". Tűzzön ki inkább magának valamilyen másik célt. Nem igaz, hogy nem veszi észre, milyen sokan utálják őt.
2011. augusztus 11. 09:41
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (dave095 @ 2011.08.11. 09:39)
De imádlak benneteket, kis egyetértőink.
Amúgy meg inkább húzzon vissza az iskolapadba tanulni. A kutyának sincs szüksége a "tehetségére". Tűzzön ki inkább magának valamilyen másik célt. Nem igaz, hogy nem veszi észre, milyen sokan utálják őt. 
Velem mindenki egyetért, dave095, igazán nem tudom mi bajod ezzel?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.