Rebecca Black otthagyja az iskolát
2011. augusztus 11. 15:47
|
|
prettyqueen44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 151843 offline
|
Mindenki szerintem mindig is arra v§gyott,hogy hires énekes legyen, neki is ez volt az álma. Valóra is vált, és most örül, de arról mégsem,tehet,hogy nincs anyira jó,hangja de ő még fiatal és a hangja ugyanúgy fejlődhet, a Friday ténleg nem jó szám, de azért mégsem kéne amiatt csúfolni, mindenki hibázhat, de szerintem idővel majd az osztálytársai fogják hallgatni a zenéit, és örülni fognak és büszkén mondhatják majd,hogy igen vele jártam általánosba, és majd eszükbe fog jutni,hogy hogy csúfolták és megfogják bánnni, és az irigység nemvezet sehova, mert Rebecának téleg sikerült és most már elismert énekes. NEM VAGYOK REBECA FAN!! DE Ő IS EMBER ÉS EZ NEM HELYES!
2011. augusztus 11. 15:53
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
istenem, ez a lány... mikor üti már el egy úthenger? nem szoktam ilyet kívánni, de ő rendkívül elviselhetetlen. miért nem látja be, hogy tehetségtelen, nincs és nem is lesz karrierje, NINCS JÖVŐJE? meg fogja bánni, hogy otthagyta az iskolát, mert hogy az "éneklésből" nem fog megélni, az fix.
2011. augusztus 11. 16:08
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
Épp hogy folytatnia kéne. Valaki nagyon aluliskolázott, hogyha ilyen hanggal belekezd az éneklésbe.
2011. augusztus 11. 17:10
|
|
csillagbogárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.24. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 151653 offline
|
Ez ki?
Eszik vagy iszák?
Eszik vagy iszák?
2011. augusztus 11. 17:10
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Ha annyira rossz neki az a iskola akkor mennyen át egy másikba...
amúgy eltudom képzelni milyen szar lehet/lehetett...
2011. augusztus 11. 18:10
Inkább az éneklést kéne abbahagynia-.-
Maradjon csak a tanulásnál.
Maradjon csak a tanulásnál.
2011. augusztus 11. 18:20
Idézet (Ronetta001 @ 2011.08.11. 17:10)
Ha annyira rossz neki az a iskola akkor mennyen át egy másikba...
amúgy eltudom képzelni milyen szar lehet/lehetett...
Miért, szerinted egy másik iskolában nem ismernék fel?
2011. augusztus 11. 18:47
|
|
Mendysvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 155358 offline
|
Adott rá okot, hogy kigúnyolják. Nem kell rögtön menekülni, ha felhagyna az énekléssel, lehet, hogy kevesebb utálója lenne! (És persze minket is kímélne "tehetségével"!)
2011. augusztus 11. 19:16
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Az iskolát otthagyja, de a zenei "karrierjét" nem?
Még mindig tud újat mutatni ez a lány!
2011. augusztus 11. 19:28
xDD
Nem kellett volna elkezdenie a "nagy énekesi karrierjét",akkor nem lett volna ez.Csodálkozik??!!
Nem kellett volna elkezdenie a "nagy énekesi karrierjét",akkor nem lett volna ez.Csodálkozik??!!
2011. augusztus 11. 19:37
14 évesen inkább a tanulással kellene törődnie
ha felhagyna az énekléssel akkor nem kéne mindezt végigcsinálnia
egyébként másokat is kímélne vele
ha felhagyna az énekléssel akkor nem kéne mindezt végigcsinálnia
egyébként másokat is kímélne vele
2011. augusztus 11. 21:52
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Ez jutott eszembe nekem is...ha mostantól az ő számait fogják adni a tv-ben akkor véglegesen is felhagyok a tv nézéssel O.O
2011. augusztus 11. 21:58
oké, megértem, hogy rossz volt a dal, vagy , meg nem tetszik embereknek, de ennyire.. 14 éves, és fenyegetik, miértelme? mit érnek el vele? azt hogy a kiscsaj megijedjen? nem ő írta a számot, nem ő csinálta a klippet, neki írták.. nemtudom mért, nemtudom mért pont ő énekli, de szerintem nem olyan rossz : )) zsófika rágógumija sokkal szörnyűbb ennél.. nemtudom ezen mit kell hisztizni.. én irigyelném az osztálytársam, vagy évfolyamtársam, hogy énekel lett 1 klippje, meg ilyenek, nem pedig gyúnyolnám, bár ha olyan szörnyű lenne a dala mint zsófikának akkor igen, de amugy meg semmi értelme ennek.. de hát ez amerika.. :\
2011. augusztus 11. 22:52
|
|
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline
|
magának kereste a bajt
2011. augusztus 12. 08:10
|
|
EVEVEVvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.29. Hozzászólás: 382 Csatolások: 2 Azonosító: 94487 offline
|
Nem akarok durva lenni, de sokaknak már határtalan a hülyesége. Most komolyan nem fogjátok fel, hogy az, hogy valaki magántanuló, az nem azt jelenti, hogy otthagyja a sulit? Lehet, hogy nem jár be nap mint nap, de bizonyos időközönként vizsgáznia kell, és ugyanúgy bírálják el, mint másokat, ott is kell teljesíteni. Egyesek a beszólásukkal így minden magántanulót leszóltak. Attól még lehet valaki jó tanuló, hogy azt nem abban az épületben teszi, hanem otthon. Amúgy szerintem az még nehezebb is. Lehet, hogy nem kell sokszor felelni, de ott egyedül vagy, és a tanár csak rád figyel. Engem az zavarna. Én mindig inkább meghúztam magam, hogy ne szólítsanak fel, magántanulóként viszont minden kérdésre neked kell tudnod a választ. És most komolyan azt hiszitek, hogy Rebecca az egyetlen sztár, aki otthon tanul. Olvassatok csak utána, és meglátjátok, hogy milyen sokan vannak ezzel így. Amúgy meg nem mindenki szerint tehetségtelen. Szerintem van hangja. Igaz, hogy nem szokványos és még van mit fejlődnie, de ez a legtöbb énekesnőre igaz. Amúgy meg nem lehet olyat alkotni, ami mindenkinek tetszik. Arról meg száljatok már le, hogy a Friday szövege miatt cikizitek, mert AZT NEM Ő ÍRTA! Azzal, hogy ez még mindig nem jut el az agyatokig (Mert hát utálni kell valakit, most éppen ő van soron. Már kiváncsi vagyok ki lesz a következő), csak azt bizonyítjátok, hogy bizony nektek is van még mit tanulni. Szóval inkább ne azt kritizáljátok, aki el akar érni valamit, hanem inkább menjetek vissza ti az iskolapadba, hátha megtanítják nektek mi is az az élet, és mik azok az álmok (Ebben viszont kételkedem, hogy az igazán fontos dolgokat ott tanulja meg az ember)!
1 felhasználónak tetszik:
adry1415
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.