A 14 éves internetsztárnak elege van osztálytársaiból és újonnan szerzett ellenségeiből, ezért inkább otthagyja az iskolát, hogy karrierjére koncentrálhasson.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rebecca Black otthagyja az iskolát
2011. augusztus 11. 08:14
2011. augusztus 11. 08:17
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
hat szerintem a karrierre meg varhatna
2011. augusztus 11. 08:26
hé,nekem is elegem van a suliból,én is otthagyhatom?!
Amúgy ez milyen karrierről beszél? Mindenki utálja,csak azért beszélnek róla,mert utálják! Egy olyan ismerősöm sincs,akinek tetszene akármelyik száma. Eddig is tudtuk,de most legalább hivatalos lett,hogy Blackék valószínűleg milliomosok,vagy milliárdosok,mert nem mindenki engedhet meg magának saját testőrt,és magántanárt...-.-""""
2011. augusztus 11. 08:30
„Ha elsétálok a tanulók mellett, azonnal orrhangon kezdik énekelni a Fridayt. Vagy azt mondják, »Na, milyen nap van ma, Rebecca?«
Ha az lány azt hiszi hogy énekelni tud, akkor...
Ha az lány azt hiszi hogy énekelni tud, akkor...
2011. augusztus 11. 08:32
A dalszövegei alapján nincs sok benne túl intelligencia, akkor mi lesz, ha otthagyja a sulit? Apokalipszis
2011. augusztus 11. 08:32
Sorra fogja kinyomni az ócskábbnál ócskább dalait, mert túl sok szabadideje lesz
2011. augusztus 11. 08:35
Hát mit várt majd az ölébe fog mindenki hullani a friday után ?
2011. augusztus 11. 08:37
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Rá fog döbbenni majd egy tíz év múlva, hogy amit csinált, az nagy hiba volt, és talán jobb lett volna az iskolában maradni, mintsem, hogy az állítólagos énekesi karrierjével foglalkozzon, ami végülis nincs. Karrierje nincs, csupán közröhej tárgya. Én ezért biztosan nem maradnék a médiában, inkább szégyelném magam, hogy így lejárattam magam. Aki tényleg egy igazi őstehetség, azt mondom az maradjon ki az iskolából (akkor is csak pár évre), de azért kapjon valamiféle tanítást, mert senki sem veheti 100%-osra, hogy befut.
2011. augusztus 11. 08:38
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nagyszerű, gazdagodunk még egy tanulatlan, tehetségtelen celebbel.
Nem helyes, hogy gúnyolják, de elsősorban ő csinált h*lyét magából, nem mások. Ha felfogná, hogy neki nincs nagy jövője ebben a szakmában és valami olyanba fektetné az energiáit, ami számára reálisabb életcél, valószínűleg senki nem gúnyolódna vele. Sajnálom, hogy a szülei úgy támogatják, hogy valójában nem támogatják, csak táplálják benne a vágyat ez után az agyament rémálom után.
2011. augusztus 11. 08:40
Ez se véletlen van -.-" Rájöhetne már, h ha olyan nagyon szuper "énekes" lenne, akkor nem csinálnák ezt. Az más dolog, h van olyan tehetséges ember, akit szintén a karrierje miatt csesztettek a suliban, de ő?
Az anyja se lehet normális, ha ennyire bíztatja a lányát, h énekeljen, nulla hanggal, szóval a szülőknek is gratulálok.
Karrierje meg nincs neki. Csak egy feltuningolt egóval rendelkező kislány, akit nem szeretnek -.-"
Az anyja se lehet normális, ha ennyire bíztatja a lányát, h énekeljen, nulla hanggal, szóval a szülőknek is gratulálok.
Karrierje meg nincs neki. Csak egy feltuningolt egóval rendelkező kislány, akit nem szeretnek -.-"
2011. augusztus 11. 08:56
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Grace Benning: Ott a pont.Egyetértek.
2011. augusztus 11. 08:59
"Azonnal orrhangon kezdik énekelni a Fridayt." Vajon miért? Csak nem, mert NEKED is orrhangod van? xDD Isteneeeem. Mondjuk, érthető, szerintem, teljes mértékben, hogy ezek után inkább magántanuló lesz.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. augusztus 11. 09:07
|
|
mylifeworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 142238 offline
|
Nincs ebben semmi kivetnivaló. A legtöbb híresség, aki még iskolás, az magántanuló. Attól még nem lesz valaki hülyébb. Ja, és Courtneyy csak úgy közlöm, hogy a Friday szövegét nem ő írta, nem értem a szövegért miért őt kell kritizálni. A My momentnek meg jó a szövege. Amúgy meg Rebecca jó tanuló, de gondolom ezt sem tudod. Azt meg főleg nem értem, hogy ha valakinek nem tetszik a zenéje, akkor az mi francnak foglalkozik vele? Én csak azzal törődöm, aki nekem tetszik. Aki meg tetszik, arra ügyet sem vetek, de nem szólom, le, mert attól, hogy nekem nem a kedvencem, attól még valakinek lehet az. Tudom, hogy sokan utálják Rebeccát (bár nem értem, miért nem hangját, mert hát azzal van bajotok, hisz mint embert nem ismeritek, így nem is tehettek rá megjegyzést), de sokan szeretik is. Lehet, hogy akik szeretik, azok nem csinálnak belőle nagy ügyet, de akik utálják, azok tekintettel lehetnének a rajongókra is. Arról nem is beszélve, hogy biztos vagyok benne, hogy nem csak Rebecca az, akinek nem tetszik sokaknak a hangja. Mert minden sztárt sokan utálnak, még a leghíresebbeket és tehetségeknek kikiáltott sztárokat is.
2011. augusztus 11. 09:09
|
|
BiankaBiebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 18 Azonosító: 140992 offline
|
azért sajnálom ://
2011. augusztus 11. 09:12
|
|
AngelinaSmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155605 offline
|
remek.mostmár nemcsak sz*r énekes hanem iskolázatlan liba is lesz
1 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.