Alizée
2005. január 23. 19:05
Kéremszépen ezt így kell csinálni...tökéletes....
Köszi....
2005. január 23. 19:25
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(KáZé @ 2005, January 23. - 18:42)
Freeze barátomnak.....
[right][/right]
[right][/right]
Éppen kezdtem volna elszomorodni, hogy csak Freeze mester kapja a képeket, mikor megláttam ezt:
Idézet(KáZé @ 2005, January 23. - 18:46)
És persze minden Fannak!

[right][/right]
[right][/right]
Így most már örülök, és meg is köszönöm a képeket.
Thx, KáZé.
2005. február 11. 02:39
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
1280x1024 - 1024x768
1 felhasználónak tetszik:
nightfever
2005. augusztus 02. 00:36
|
|
Daffy6964új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.05. Hozzászólás: 94 Csatolások: 31 Azonosító: 7259 offline
|
Credit to original sources. Enjoy!
nightfever
2006. január 23. 23:29
Idézet(White Bull @ 2004, October 14. - 16:45)
Szép!! Freeze-nek tuti megvan
!! 
Gyönyörű kis csaj nem?
2006. január 24. 18:57
|
|
REDman |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.05. Hozzászólás: 1870 Csatolások: 14767 Azonosító: 4252 offline
|
nightfever
2006. január 25. 11:22
|
|
TRmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.04. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 1031 offline
|
OFF
Hogy le legyek nagyon off csak annyit mondok, hogy elkészítettük az inkább tartalmi szempontokra helyezkedő nem hivatalos magyar rajongói oldalt.
Alizée FanClub Hongrie
ékezettel vagy anélkül:
www.Alizée.hu
ON
RE tuvok85: Sajna nincsenek jelenleg "új" hq képek forgalomban.
Hogy le legyek nagyon off csak annyit mondok, hogy elkészítettük az inkább tartalmi szempontokra helyezkedő nem hivatalos magyar rajongói oldalt.
Alizée FanClub Hongrie
ékezettel vagy anélkül:
www.Alizée.hu
ON
2006. január 25. 12:52
|
|
Tuvok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.19. Hozzászólás: 945 Csatolások: 822 Azonosító: 4709 offline
|
Idézet(TRm @ 2006, January 25. - 11:22)
OFF
Alizée FanClub Hongrie
ékezettel vagy anélkül:
www.Alizée.hu
ON
Alizée FanClub Hongrie
ékezettel vagy anélkül:
www.Alizée.hu
ON
TRm. Először is az oldal nagyon jó, épp most olvasgatom az interjúkat, és már fel is iratkoztam a Fanlisting-re.
Szóval gratula.
Tuvok
2006. január 25. 13:08
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(TRm @ 2006, January 25. - 11:22)
OFF
Alizée FanClub Hongrie
ékezettel vagy anélkül:
www.Alizée.hu
ON
Alizée FanClub Hongrie
ékezettel vagy anélkül:
www.Alizée.hu
ON
Most lehet hogy kemény leszek, de kár a domainért. Ez az oldal egy 5 éve leadott házi feladatnak a suliban még elmegy de webre nem tenném fel... 3 éve levan regisztrálva a domain eddig kihasználatlanul és most egy ilyen kerül fel rá? Röhej!
2006. január 25. 14:41
|
|
Tuvok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.19. Hozzászólás: 945 Csatolások: 822 Azonosító: 4709 offline
|
Idézet(Freeze @ 2006, January 25. - 13:08)
Most lehet hogy kemény leszek, de kár a domainért. Ez az oldal egy 5 éve leadott házi feladatnak a suliban még elmegy de webre nem tenném fel... 3 éve levan regisztrálva a domain eddig kihasználatlanul és most egy ilyen kerül fel rá? Röhej!
Azért nem kéne lehuzni. Hogyha ez a végleges változat az sem baj, mert szerintem az információ a lényeg (és szerintem ezen az oldalon van a fegtöbb interjú és hír/cikk ami le van fordítva magyarra). Lehet hogy más oldalon van több cikk és interjú, de az angolul nem tudóknak az nem jelent semmit (mint pl. én).
Ami a design-t illeti, mint már írtam ha így marad az sem baj, de azért szerintem még átalakul ("dizájnosabbá
Ui.: És szerintem az angolul és franciául nemtudó Alizée rajongók nevében is mondhatom, csak így tovább a cikkek/interjúk lefordításával [sokat jelent nekem(ünk)]
Tuvok
2006. január 26. 17:25
|
|
infra-redúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.11. Hozzászólás: 25 Csatolások: 88 Azonosító: 1275 offline
|
Idézet(Freeze @ 2006, January 25. - 13:08)
2006. január 27. 00:32
|
|
TRmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.04. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 1031 offline
|
Nos, 1x is kösz a kedvességet.
Mint említettem volt, mi nem a külcsínyre mentünk, hanem inkább a tartalmi részre. Itt jegyezném meg, hogy aki nem csak kritizálni (habár ez is fontos) hanem tenni is tud valamit a szebb külső érdekében az jelezze bátran és örömmel fogadjuk a másfél fős ""fejlesztői"" csapatban. 
Ami a 3 éves regisztrációt illeti, sajnálatos módon nem volt kihasználva a lehetőség. Mi (én) az ékezetest regisztráltuk, valamint felvettük a kapcsolatot a nem ékezetes gazdájával és közös megegyezés alapján összevontuk a kettőt és azóta van legalább VALAMI.
Tuvok, örülök hogy elnyerte a tetszésed!
Freeze, hááát...
Ami a 3 éves regisztrációt illeti, sajnálatos módon nem volt kihasználva a lehetőség. Mi (én) az ékezetest regisztráltuk, valamint felvettük a kapcsolatot a nem ékezetes gazdájával és közös megegyezés alapján összevontuk a kettőt és azóta van legalább VALAMI.
Tuvok, örülök hogy elnyerte a tetszésed!
Freeze, hááát...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.