mi a f*szé hivta volna Miley a paparazzikat?! -.- akkor ennyi erővel az összes sztár akit kinosan is lencsevre vesznek ők is hívják őket? -.- tiszta hülyeség a paparazzik mindenhol ott vannak! -.- meg tudják hol lakik miley meg a többi sztár ( na jó azért nem az összes
Jake T. Austin beszólt Miley Cyrusnak
2011. augusztus 15. 17:18
|
luzuhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 158402 offline
|
istenem enyire hülye ez a gyerek? -.-"
mi a f*szé hivta volna Miley a paparazzikat?! -.- akkor ennyi erővel az összes sztár akit kinosan is lencsevre vesznek ők is hívják őket? -.- tiszta hülyeség a paparazzik mindenhol ott vannak! -.- meg tudják hol lakik miley meg a többi sztár ( na jó azért nem az összes
) és ugy csinálják a képeket! vagy vki leadja nekik a drótót h itt és itt látták xy-t! de ez a kis söpredék mit szól bele,? nem is híres! de ha ez selena irta vlna ki tuti h nem irja ezt ki! mert selena is hivja a paparazzikat h fotozzatók már le pls! -.- a sok hülye meg itt magyaráz h " jake-nek van igaza,igen jake hajrá"! tisztaa gáááz! erről enyit! -.-"
2011. augusztus 15. 17:36
Szerintem is tök hülyeség amit Jake mondott... Miért hívna paparazzikat? Szerintem elég az a felhajtás ami körül veszi Miley-t.
2011. augusztus 15. 19:43
Nem tom , hogy Mileynnek vagy Jakenek van igaza , de ikabb Jakenek hiszek ...
2011. augusztus 15. 19:53
Idézet (luzuh @ 2011.08.15. 17:18)
istenem enyire hülye ez a gyerek? -.-"
) és ugy csinálják a képeket! vagy vki leadja nekik a drótót h itt és itt látták xy-t! de ez a kis söpredék mit szól bele,? nem is híres! de ha ez selena irta vlna ki tuti h nem irja ezt ki! mert selena is hivja a paparazzikat h fotozzatók már le pls! -.- a sok hülye meg itt magyaráz h " jake-nek van igaza,igen jake hajrá"! tisztaa gáááz! erről enyit! -.-"
honnan tudod hogy nem hívja ki...-.- Istenem!!!
MILEY egy kis ..
2011. augusztus 15. 20:08
|
|
StupidGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 56 Csatolások: 1 Azonosító: 154607 offline
|
Igaza van Jake-nek;)
2011. augusztus 15. 20:09
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
ez durva
2011. augusztus 15. 20:21
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én Mileyt és Jake-et is szeretem, nem tudom kinek van igaza, de szerintem a paparazzik bárhol felbukkanhatnak, ez a munkájuk. Ha cikis helyzetben vannak a sztárok, miért akarnák, hogy lefotóznák őket? Mindegyiknek van egy kis igaza.
2011. augusztus 15. 20:23
|
|
miley-stars.gpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 148741 offline
|
Hát lehet, hogy Jake-ről csak akkor készülnek paparazzi képek, ha hívja őket, de Mileynak nincs erre szüksége, mert így is léptem-nyomon követik...ráadásul mióta fellökte az egyik az anyját, sztem mégjobban utálja őket. De azt is biztos ő kérte....szánalom.
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2011. augusztus 15. 20:34
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Egy kicsit igaza van és tetszik,hogy végre kinyitja a száját nem olyan kisfiús így! Az igaz,hogy valaki biztos látta Mileyékat és hívta a paparazzikat de sztem az nem Miley volt..bár lehet
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.